חדש כאן...

klugmany

New member
חדש כאן...

שלום לכולם. אני גרוש טרי. כמספר חודשים. מהרגע הראשון שיצאתי מהבית, היה ברור לי שאני לא מתכוון להיות הרווק הנצחי. והתחלתי במלאכה הקשה מכל....חיפוש בת זוג שאיתה אוכל להקים את המשפחה שכל כך ייחלתי לה. יש לי ילד מדהים בן 3. יחסי עם גרושתי טובים ומאוד קונקרטיים. לפני שבועיים הכרתי אותה... מדהימה!!!! רווקה.אינטיליגנטית.רגישה.יפה.מושכת....מה עוד צריך לבקש. אצלי הכל נורא רוצה לזרום מהר. אני בן 35. ומאוד פנוי ריגשית ומנטאלית. מה ואיך לדעתכם עליי לנהוג? האם לקחת את הזמן? להיזהר? או ללכת עם הלב? אשמח לתגובתכם.

מממ.....

העיקרון המנחה הוא - עשה ועשה ועשה למען השגת מטרותיך וקידום אושרך, במינימום הנזק האפשרי לעצמך ולסביבתך. איך עושים את זה ? זה כבר עינין לא תמיד פשוט. בכלליות: ידיעה, הבנה, יושר עצמי, שכל ועשייה מתמדת ונחושה. מברוק לך ושיהיה לך בכייפ

ברוך הבא

אני מאמינה בלאט אבל בטוח. כרגע אתה נשמע מאוהב ואיך אומרים האהבה היא עיוורת. כדאי לבדוק טוב טוב מי היא מה היא לדעת כמה שיותר עליה לפני שממש תתאהב. עיצה מאחת שהלכה מהר מדיי הסתנוורה ושברה את הלב.

my sunshine

New member
|4u| ברוך הבא

לך עם ה
מקסימום - זה ילך בדיוק כפי שאתה רוצה.. או שלא [וגם זה לא נורא] מברוק.

רות 2

New member
ניראה כאילו

הפחד מהלבד מטווה את הדרך או אולי ... ? או אולי הרצון הרגשי להוכיח לעצמך שהכישלון בזוגיות בחיים המשותפים לא שלךואתה "בנוי" לזה? טוב טוב תירגע אל תתעסבן .........בטח שזה נורמלי לרצות לבנות זוגיות אבל האטרף הזה תוך כמה חודשים .... מממ מריח כאילו זו דרך לטאטא משהו אחר קח נשימה ארוכה ... קח את הזמן ...בנה פרק ב' עם עצמך תן לילד בן 3 להתרגל לרעיון שאבא לא תמיד יהיה בבוקר להעיר אותו ... תהנה מחברות חדשה מההתאהבות למד להכיר אותה ועוד צדדים למד לראות איך משימים האחד את השני ובמה יש להתפשר אם בכלל ....

allar

New member
בהצלחה

לזרום לאט עם הלב, ללא פחד ובכיף. ולא לשכוח על הילד שלך, להמשיך להיות אתו בקשר כי אתם זקוקים אחד לשני.

למעלה