חדש כאן.. מתגייס בפברואר כל"צ =( זהו, סתם חשבתי להגיד שלום, אין לי ממש מה לעשות עד אז.. רעיונות? =]
S Syrul New member 18/12/06 #1 חדש כאן.. מתגייס בפברואר כל"צ =( זהו, סתם חשבתי להגיד שלום, אין לי ממש מה לעשות עד אז.. רעיונות? =]
ק קטעים איתך New member 18/12/06 #2 אהלן מה שימך? מאיפה? וברוך הבא כאן לא חסרים רעיונות.. אבל אתה מוזמן להגיב לנו בפורום גם בלי קשר לרעיונות טרום צבא
אהלן מה שימך? מאיפה? וברוך הבא כאן לא חסרים רעיונות.. אבל אתה מוזמן להגיב לנו בפורום גם בלי קשר לרעיונות טרום צבא
S Syrul New member 18/12/06 #6 ... ראסמי מה נסגר.. חח.. לא יודע, נרשמתי לתפוז לפני שנים. אין לי מושג למה כתוב שאני בן 26, בכל מקרה, 18, בינואר 19, אני אתגייס בגיל 19. יאיי! =]
... ראסמי מה נסגר.. חח.. לא יודע, נרשמתי לתפוז לפני שנים. אין לי מושג למה כתוב שאני בן 26, בכל מקרה, 18, בינואר 19, אני אתגייס בגיל 19. יאיי! =]
T tuti100 New member 19/12/06 #8 ברוך הבא.. חח גם לי אין עדיין מה לעשות.. שבוע הבא סוף סוף אעבוד קצת.. אם תמצא דברים מעניינים לעשות תודיע.
ברוך הבא.. חח גם לי אין עדיין מה לעשות.. שבוע הבא סוף סוף אעבוד קצת.. אם תמצא דברים מעניינים לעשות תודיע.
S shiran™ New member 19/12/06 #10 גם אני בפרואר כל"צ. מתי בפרואר? ובגלל שאתה חדש פה יש לנו חוק כזה בפורום אז שתף פעולה: אתה בוחר מס' מ1-25 ומקבל תמונה נחמדה ממני בגלל שהצטרפת לפורום. ואז אתה מעלה לפה תמונה שלך
גם אני בפרואר כל"צ. מתי בפרואר? ובגלל שאתה חדש פה יש לנו חוק כזה בפורום אז שתף פעולה: אתה בוחר מס' מ1-25 ומקבל תמונה נחמדה ממני בגלל שהצטרפת לפורום. ואז אתה מעלה לפה תמונה שלך
S Syrul New member 19/12/06 #14 רביעי לפברואר =] נלך על 8. =] תמונה שלי בקרוב. יש למה לצפות חח .. (ממש )
S shiran™ New member 21/12/06 #15 אהה אני ב11... 8? אז הנה התמונה שלך מקווה שתצא חמודה... ואנחנו מצפים בכיליון עיניים