חדש כאן

שפרד

New member
חדש כאן

שלום אני חדש כאן ופעם ראשונה שאני כותב אבל מדי פעם הייתי נכנס לראות מה כתוב בפורום. בפעם הראשונה שראיתי שיש פורום כזה הופתעתי מאד אני סבלתי במשך כמה שנים מאד ארורות עם המחלה הזאת. עכשיו אני בן 18 והיא התחילה להציק לי בגיל13, בגיל 15 היא כבר הייתה מאד דומיננטית. בגיל 14.5 התחלתי לקחת כדורים אבל הם בכלל לא הזיזו לי ,לקחתי כמעט את כל הסוגים םבלתי מכל מיני מחשבות שאם אני לא יעשה משהו אז משהו יקרה על כל נושא שבעולם כמעט מדברים גלובליים עד העניינים האישיים שלי. אבל מה שהציק לי הכי הרבה היה זה שהייתי הולך אחורה פשוט כך הייתי הולך ישר חושב מחשבה והייתי חייב לתקן אותה אז הייתי הולך אחורה וזה הצחיק את כולם. אבל מה שהחזיק אותי שפוי היו המוזיקה והכדורסל הייתי יושב שעות בחדר ושומע דיסקים ואחרי זה הולך לשחק כדורסל עד שעברתי רופא והוא מצא שילוב של שני כדורים שעזרו לי. עכשיו אני לפני גיוס עוד פחות מחודש וקראתי בפורום על הבחורה שהצליחה לזיז משהו בצ.ה.ל אני לא קיבלתי אף הצעה למרות אין סוף מכתבים ששלחתי והם כאילו עשו טובה שעונים לי אז אולי היא יכולה אכשהו ליצור איתי קשר ולהגיד לי למי לפנות?

שפרד יקר שלנו ברוך הבא לפורום../images/Emo24.gif

אין ל מושג לומר לך למי לפנות אבל החברים היקרים שלנו כאן ישמח ו מאוד לעזור לך לפי דעתי הגעת למקום הנכון. אני מיקי נעים מאוד ס ובלת מסתמונת טוראט, קצת מאוסידי הכל קשור כל זה כמו שרשרת. מקווה שכאן תוכל למצוא את התשובות. אוהבת מיקי

למעלה