כי אני מטומטמת P:
M Musta Susi New member 7/6/06 #41 מה הקשר?../images/Emo4.gif (יש) גם מטומטמים (ש)הולכים לבי"ס ואני מתגעגע
י יונתן1988 New member 7/6/06 #43 האמת? בית ספר זה בעיקר למטומטים../images/Emo3.gif ילדות כמו דניאל לא צריכות בית ספר בשביל להיות ללמוד, היא חכמה גם בלעדיו!
האמת? בית ספר זה בעיקר למטומטים../images/Emo3.gif ילדות כמו דניאל לא צריכות בית ספר בשביל להיות ללמוד, היא חכמה גם בלעדיו!
M Musta Susi New member 8/6/06 #53 "בשביל להיות ללמוד"?../images/Emo6.gif ברכותי, 100 בבגרות בלשון, פשוט 100!
י יונתן1988 New member 8/6/06 #57 93 , יותר נכון../images/Emo123.gif אבל זה עדיין כישלון, כשיש לך אמא מורה ללשון....
M Musta Susi New member 8/6/06 #55 לא היחידה, גם אני לא בבי"ס כבר חודש רק בא מדי פעם לעשות בגרויות ומתכונות חוץ מזה, יש עוד פחות מחודש עד לתעודות (אלא אם כן תחליטי להבריז גם ב20 ליוני ) אז הם כבר לא עושים כלום כי בכל מקרה אין לימודים בכיתות ואנשים סתם באים בשביל לבוא. בתכלס לא עושים שום דבר מיוחד, סתם בזבוז זמן...
לא היחידה, גם אני לא בבי"ס כבר חודש רק בא מדי פעם לעשות בגרויות ומתכונות חוץ מזה, יש עוד פחות מחודש עד לתעודות (אלא אם כן תחליטי להבריז גם ב20 ליוני ) אז הם כבר לא עושים כלום כי בכל מקרה אין לימודים בכיתות ואנשים סתם באים בשביל לבוא. בתכלס לא עושים שום דבר מיוחד, סתם בזבוז זמן...
T TarwenR New member 7/6/06 #32 וולקאם ../images/Emo24.gif תשמע ארוון ופאלקונר ואקסנסטאר =] וכיף לך . אתה חבר של יונתן ^^
M McBlack New member 7/6/06 #34 תהיה ברוך ותהנה אני מאיה. ויונתן הוא חמוד כאילו אין מחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!