אתה בסיסט - מה אתה מבין מהחיים
E Evil Pig New member 7/6/06 #36 אתה בסיסט- התפקיד שלכם זה לא להבין מהחיים שלכם... זה כמו שמתופפים זה חבורת טיפשים וגיטריסטים זה שליטה וחלילנים זה קזיה!
אתה בסיסט- התפקיד שלכם זה לא להבין מהחיים שלכם... זה כמו שמתופפים זה חבורת טיפשים וגיטריסטים זה שליטה וחלילנים זה קזיה!
ס סוריקטה1 New member 7/6/06 #39 ../images/Emo121.gifאיך משתיקים גיטריסט? שמים לו דף תווים מול הפנים:]
T The legendary DuDe New member 7/6/06 #40 איך משתיקים אנשים שמזיינים בשכל? דופקים להם באן סתם בלי ללכלך על גיטריסטים אה? ^^ בוריס שליטה /m\ דורון, בוריס סיפר לך על נפלאות המגבר שלי?
איך משתיקים אנשים שמזיינים בשכל? דופקים להם באן סתם בלי ללכלך על גיטריסטים אה? ^^ בוריס שליטה /m\ דורון, בוריס סיפר לך על נפלאות המגבר שלי?
T The legendary DuDe New member 8/6/06 #56 והדורז לוקחים כמעט את כל הלהקות אז, תשאר עם הבאס בצד ותשתוק כי לא שומעים אותך ^^
ס סער טובי New member 8/6/06 #58 :O נעלבתי ג'ים (אז מה אם דיברת אליו. אמרת את זה בכלליות לכל הבסיסטים :'( ) אל תדבר איתי יותר :'(
T The legendary DuDe New member 8/6/06 #60 זה רק אני או שכתבת לי הודעה בMSN בערך כשכתבת את ההודעה הזו בפורום?
A airgirl New member 6/6/06 #13 ברוך הבא =] אני אולגה, אבל זה יהיה נורא נחמד אם תקרא לי בשם אחר.. =] וממש כיף לך שאתה מכיר את יוניון =]
ברוך הבא =] אני אולגה, אבל זה יהיה נורא נחמד אם תקרא לי בשם אחר.. =] וממש כיף לך שאתה מכיר את יוניון =]
T The Young Amyrlin New member 6/6/06 #18 ברוך הבא../images/Emo24.gif נייטוויש אני ורד^^ שמע Adagio, Savatage, Evergrey. :]
H holy thunderforce New member 6/6/06 #21 ברוכבא../images/Emo24.gif אממ אני חני ובעיקרון המליצו על כל הלהקות חוץ מ- Rhapsody ומ- edguy... התביישו לכם!! בכל מקרה, תהנה^^
ברוכבא../images/Emo24.gif אממ אני חני ובעיקרון המליצו על כל הלהקות חוץ מ- Rhapsody ומ- edguy... התביישו לכם!! בכל מקרה, תהנה^^