חדש כאן

anyzeany

New member
חדש כאן

עד היום הייתי קורא פאסיבי אבל די.לא עוד! אני מרגיש שמצאתי בית חם שיקבל אותי כמו שאני בלי ההטפות המוכרות. שמי עידן,בן 20 (כמעט) מאזור הצפון,ביסקסואל גאה,לא גוייסתי באשמת הצבא וזהו... אני מקווה להיות פעיל ולעזור למי שיזדקק/תזדקק לתמיכה והבנה.

שאלוםםםםםםם!! :))))))))

ברוך הבא גבר
הגעת לחממה של ממש, מקווה שתיהנה, קבל בינתיים מתנת הצטרפות:
אני רן.

anyzeany

New member
היי../images/Emo13.gif

אני אעשה אחרי שעניתי על התחקיר הבטחוני ותודה

Mis Anna

New member
היי ברוך בואך!!!

אני אנה
כבר קיבלת כלב.. אז קבל
ומאפה לבחירתך

anyzeany

New member
היי ברוכה הערה והנמצאת!!!

קבלי
עם ה
ו
לבחירתי:) תודה!

Mis Anna

New member
תודה לא מעשנת../images/Emo13.gif

ואם אתה כן אז תפסיק זה לא בריא

הצבא זה חרא../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

ברך הבא עידן. קבל
+עוגייה על חשבון הבית (כמו שכל חדש מקבל, כפי שאתה מכיר בוודאי.)

anyzeany

New member
תודה רבה../images/Emo13.gif

ובחייאת,תשנה את העוגה לאיזה סנדוויץ' כי אני מלא מהעוגות בלילה:) וברצינות...תודה ואני גאה (תרתי משמע)להיות כאן!

Scifi5

New member
עוד קצת גאווה לא תזיק לכולנו...

שלום עידן, נעים ונחמד להכיר אנשים חדשים, במיוחד מאזור הצפון... (לפעמים נדמה שאין חיים מעבר לקו חדרה צפון) אשמח אם תספר קצת יותר על עצמך בתור ביסקסואל, ממתי, איך, למה וכיצד. בכל מקרה, לא שזה משנה בכלל, סתם מתוך סקרנות... מדוע לא גויסת לצבא? Scifi5.

anyzeany

New member
קל להיות גאה בפורום...

קצת קשה יותר במציאות): נחמד לי כאן ואני כאן חצי יממה ומרגיש שזה בית חם ואוהב. לשאלותייך... ממתי?לדעתי מגיל 11 כשלא בדיוק הבנתי למה ה"זה" שלי מתרגש לראות גם בנים... איך?למה?וכיצד?...הלוואי שהייתי יודע אבל מה שהיה מת ואני כמו כולנו מחזיק סודות שאולי אחשוף ואולי לא,אבל אני לא בורח ממי שאני! לא גוייסתי כי הצבא ה"עצום" שלנו חושש מ"עוד הומו שניסה להתאבד" ולכן הצבא הפסיד אותי לדעתי. שיהיה לך שבוע מקסים:)

Scifi5

New member
אכן יותר קשה...

אני שמח שאתה מרגיש בבית, זה אכן מקום מחבק והאנשים כאן מאוד תומכים. סודות יש לכולם... אני התכוונתי לכך שתספר קצת מסיפורך בתור ביסקסואל, האם תמיד ראית עצמך כביסקסואל? או שלא עסקת בתוויות... אני לדוגמא, לא עסקתי בתוויות ורק לאחרונה התחלתי "לעסוק" בתחום. אמנם כבר מהתיכון ידעתי שאני נמשך לשני המינים, אך לא הזדהיתי כביסקסואל, בכל מקרה לא בגילך הצעיר. באשר לגיוס לצבא, קטונתי מלהבין את הרגשתך בנושא, אך תאמין לי שישנם דברים טובים בהרבה שאתה יכול לעשות בזמנך הפנוי... שיהיה שבוע מקסים בהחלט (-: Scifi5.

lost green eyes

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא עידנוש ../images/Emo24.gif

אני לינור, בת 17 וחצי גם מאזור הצפון..

anyzeany

New member
../images/Emo24.gifברוכה הנמצאת לינורוש../images/Emo24.gif

ושיהיה לך בוקר חמוד כמו שיש לי בזכותכם!

anyzeany

New member
תודה אוסי../images/Emo24.gif

אוסי בצרפתית זה "גם" אז גמני שמח ומוחמא מקבלת הפנים