חדש כאן

sandman14

New member
חדש כאן

שלום לכולם, נעים מאוד אני ערן בן 15 וחצי מחדרה בחודשים האחרונים אני מקשיב הרבה לערן צור, אני ממש אוהב את העבודה שלו גם בכרמלה גרוס ואגנר...קניתי לפני כמה ימים את "רביעיית מסנר" עם אלונה דניאל ויובל מסנר,זה ממש מעולה!ביצועין מעולים, הכל מעולה אשמח להכיר עוד אנשים ולהנות בפורום...

שלמונזה

New member
שלום ערן ../images/Emo168.gif

ברוך הבא לפורום, מקווה שתהנה הדיסק של רביעית מסנר הוא דיסק ממש טוב, למרות שיש כמה ביצועים שאני גם פחות אוהבת

sandman14

New member
ממ..

לא היה משהו שלא אהבתי,לחתול מפלצת לפעמים אין לי כוח אם זו הייתה השירה של ערן צור,זה היה יותר יפה נראה לי.בקטנה אז מה.. ספרו לי ככה על עצמכם,אני לא מכיר אף אחד (מה אתם שומעים,בני כמה אתם, מאיפה וכו')

שלמונזה

New member
ואי ../images/Emo168.gif

רגע מוזר לי מישהו לא מכיר אותי
נעים מאוד יפית בת 26 אוהבת לשמוע הרבה רוק ישראלי [מנהלת את פורום רוק ישראלי בתפוז] בעיקר ערן, שלומי שבן, משינה, חמי רודנר + איפה הילד, מולדאבי + גן חיות, נעליים, המון להקות שהיו והתפרקו וכל מה שקשור לרוק. זהו בערך.

1Reebok

New member
אני הוא האלון.

בן 16 מהמרכז, ואוהב הרבה משינה, תיסלם, טאטו על כל יוצאיה ואת The Who האגדתיים, בנוסף למוזיקה קלאסית מכל הזמנים - בעיקר פסנתר.

ברוך הבא!../images/Emo24.gif

אממ אני ענבר(או ברי) בת 13 אוהבת מאוד את מאור כהן,צמד ראות,הזבובים,הבליינים,זקני צפת,רע מוכיח,סליחות,ברי סחרוף,outkast,air,the white stripes ועוד כמה.

ולדמן

New member
את אוהבת את זקני צפת?

גם אני,היום קניתי את האלבום הראשון שלהם במהדורה הראשונה[לא מסדרת התפוז!זה חשוב כי זו הדפסה נדירה בטירוף!]והם לקחו על זה 78 שקל,יד שנייה,גם קניתי שם את המהדורה הראשונה של האלבום השני[באריזת קרטון]אבל על זה הם רצו 35 שקל,יד ראשונה.הדבר היחידי שאני מחפש הוא "תן לי שלאגר2" חרשתי את כל החנויות...נראה לי שגם את לא שפויה כמוני כי את אוהבת כמוני את סליחות וצמד ראות,את צמד ראות מצאתי יד ראשונה ב-40 שקל,בדיסק סנטר,ואת סליחות...הייתי יכול להשיג את האלבום שלהם,ועוד ב-20 שקל,אבל לא קניתי...עד היום אני מצטער...

1Reebok

New member
בקשר לחתימה שלך

מה שכתבת בחתימה שלך זה לא של אבן גבירול, אלא של ערן צור. הציטוט של גבירול די שונה

אני יודעת איפה משיגים את סליחות

באתר imusic תחפש"סליחות"ותוכל לקנות ב-25 שקל! ולדעתי הדיסק של צמד ראות זה הדיסק הכי טוב שיצא אי פעם (ממה שאני מכירה) איך יכולת להשיג את סליחות?רע מוכיח אמר לבעל החנות שכבר לא מייצרים אותו... ואממ יש לי רק דיסק אחד של זקני צפת,אני אקנה עוד..

ולדמן

New member
כמה דברים...

זה וירטואלי,ואני לא אוהב את זה...את סליחות הדיסק המקורי יכולתי להשיג בחור בשחור לפני פחות מחודש,אבל לא קניתי כי המוכר אמר שזה פגום-אבל בסוף זה היה במצב מצוין-אני יודע כי אני גם יודע מי קנה את זה במקומי...

ולדמן

New member
אה ו...

איזה דיסק יש לך מהארבעה? לי יש את הראשון במהדורה הראשונה[נדיר בטירוף]ובמהדורה הרגילה+סינגלים בתקליט. האלבום השני-במהדורה הראשונה[גם ממש נדיר]ובמהדורה הרגילה. ותן לי שלאגר הראשון-עדיין מחפש את תן לי שלאגר השני-שממה שהבנתי שניהם הם קאט-אאוט רציני...

אמ

יש לי את השני שלהם זקני צפת2 ומזתומרת במהדורה הרגילה והראשונה? ואת תן לי שלאגר 1 תוכל להשיג בתו השמיני,יש שם מלא דיסקים של זה

ולדמן

New member
כמה דברים[שוב].

-יש לי את תן לי שלאגר 1,אין לי את תן לי שלאגר 2. -מהדורות ראשונות ורגילות: כשהאלבום הראשון יצא,בשנת 1992,רק בהתחלה הוא לא היה שייך לסדרת התפוז[סדרה של nmc,של אלבומים מוזלים,בסדרה הזו נמכר היום האלבום הראשון],רק המהדורה הראשונה של האלבום היא לא מסדרת התפוז,ובגלל זה היא כ"כ נדירה,ולי יש אותה
כנ"ל לגבי האלבום השני,כיום הוא נמכר באריזת פלסטיק כמו כל הדיסקים,אבל במהדורה הראשונה הוא היה באריזת קרטון,גם המהדורה הזאת נחשבת כיום לנדירה מאוד[אה,ויש לי גם אותה]. אם את מעריצה אמיתית של זקני צפת,את חייבת לקנות את תן לי שלאגר 1,אלבום מעולה
.בכלל,שני האלבומים הטובים באמת הם הראשון והשלישי,השני הוא פופ מלוקק,והרביעי סתם משעמם.

פופ מלוקק?

לדעתי זה אלבום ממש טוב ואיך קוראים לאלבום השלישי והרביעי? האמת את תן לי שלאגר 1 רציתי לקנות,אבל העטיפה הפחידה אותי

ולדמן

New member
תשובה-

האלבום השלישי-תן לי שלאגר האלבום הרביעי-תן לי שלאגר 2
יש מבין?

ולדמן

New member
ותשובה(2):

העטיפה של תן לי שלאגר לא מפחידה,העטיפה של תן לי שלאגר 2 כן.
זה שראית את זה בתו השמיני,לא אומר שזה לא נדיר! חברת nmc,מצאה במחסניה כמה עותקים של אלבומים שהופסקה הדפסתם,ומכרה אותם לתו השמיני,בין היתר היה שם תן לי שלאגר 1+2. לדעתי, זה פרוייקט מבורך,ככה קניתי את תמימות של רעש,מת לבכות 2 של דני סנדרסון ,שקט נפשי של סאבווי סאקרס ופסקול הסרט "ציפורים בניוטרל"[מאור כהן השתתף]כל האלבומים האלה נדירים נדירים ורק ככה יכולתי לקנות אותם! הבאסה שזה מספר מצומצם מאוד,ובגלל זה פיספסתי את תן לי שלאגר 2,קומות קרקע ומטה של סאבווי סאקרס ורקוב של סדרני הדשא:(,אבל אולי זה יגיע שוב,עובדה שכל הזמן מגיעים עותקים של תן לי שלאגר:).

Rotema3

New member
ברוך הבא,

'רבעיית מסנר' בהחלט אלבום טוב. ממליצה לך להמשיך עם 'תכלית בתחתית'. תהנה

למעלה