חדש כאן שלום לכולם???
S Satla ruleS New member 6/6/05 #2 שששששששששששששלום לך שלום לך..שלום לך שלוםםםםם ומה שלומך? ומה שלומך? ומה שלומך היוםםם?
R RoY Circa182 New member 8/6/05 #5 תכלס? נראה לי בגלל ההודעה של עדי הוא ברח... אני במקומו הייתי בורח...=\ חחח סתם
S Satla ruleS New member 8/6/05 #6 רוצה גם לברוח? ../images/Emo171.gif ששששששששששששששששששששלום לך שלום לך שלום לך שלללווםם ומה שלומך?? ומה שלומך?? ומה שלומך היוםםםם?!?@#$%^ אוי אולי הוא חשב שהוא טעה בפורום? אולי הוא חשב שהוא הגיע לפורום שרה'לה שרון או משו
רוצה גם לברוח? ../images/Emo171.gif ששששששששששששששששששששלום לך שלום לך שלום לך שלללווםם ומה שלומך?? ומה שלומך?? ומה שלומך היוםםםם?!?@#$%^ אוי אולי הוא חשב שהוא טעה בפורום? אולי הוא חשב שהוא הגיע לפורום שרה'לה שרון או משו
M may90 New member 8/6/05 #7 ../images/Emo6.gif עכשיו הוא בטוח לא יחזור!!! ילדדדדדדדד אם אתה גבר גבר תרשום משהו!
R RoY Circa182 New member 9/6/05 #12 לא השתרשר לי טוב =\ איזה פועל מוזאר... "השתרשר" "תשרשר" "שרשר" זה כבר של ערסים לא?
P pink bullets New member 9/6/05 #14 גמאני חדשה../images/Emo9.gif זה קצת מרתיע לקרוא לעצמי מעריצה. כי אני לא. אבל בלינק הם להקה חביבה ביותר . אז הצטרפתי. שלום
גמאני חדשה../images/Emo9.gif זה קצת מרתיע לקרוא לעצמי מעריצה. כי אני לא. אבל בלינק הם להקה חביבה ביותר . אז הצטרפתי. שלום
B B182 New member 10/6/05 #17 ברוכה הבאה איך קוראים לך? מאיפה את? בת כמה את? מתי התחלת לשמוע בלינק? מה השיר האהוב עלייך? איך את מעדיפה את טום עם חולצה אדומה או חולצה ירוקה? איך את יותר אוהבת את השיער של טראביס עם מוהוק מחומצן או ראסטות בסגול?
ברוכה הבאה איך קוראים לך? מאיפה את? בת כמה את? מתי התחלת לשמוע בלינק? מה השיר האהוב עלייך? איך את מעדיפה את טום עם חולצה אדומה או חולצה ירוקה? איך את יותר אוהבת את השיער של טראביס עם מוהוק מחומצן או ראסטות בסגול?
N N 1 F 8 R 2 New member 11/6/05 #18 אה אני נופר התחלתי לשמוע בלינק השנה אחרי ששמעתי תשיר המדהים איי מיס יו וישר נדלקתי[מה?!] על הלהקה! אוי אני טיפשה חחחחח
אה אני נופר התחלתי לשמוע בלינק השנה אחרי ששמעתי תשיר המדהים איי מיס יו וישר נדלקתי[מה?!] על הלהקה! אוי אני טיפשה חחחחח
B B182 New member 12/6/05 #19 וואו זה השיר אאאוב עליי של בלינק! רוצה להיות חברה שלי? אני גם שומעת תוכנית פשוטה ושארלוט טובה יאיי יאיי יאיי בלינק רולז!
וואו זה השיר אאאוב עליי של בלינק! רוצה להיות חברה שלי? אני גם שומעת תוכנית פשוטה ושארלוט טובה יאיי יאיי יאיי בלינק רולז!