חדש כאן היי אני חדש כאן וגם אני תושב בית שמש
S shiroosh999 New member 19/9/04 #4 נעים מאוד... ../images/Emo13.gif אני שיר, לומדת בברנקו, בכיתה ט', עוד מעט בת 14, איפה אתה לומד? בן כמה אתה? מאיפה מהארזים? *חתימה נוראית * כדי להדגיש את החתימה את פשוט רושם בהחלה של החתימה, ו- בסוף שלה.
נעים מאוד... ../images/Emo13.gif אני שיר, לומדת בברנקו, בכיתה ט', עוד מעט בת 14, איפה אתה לומד? בן כמה אתה? מאיפה מהארזים? *חתימה נוראית * כדי להדגיש את החתימה את פשוט רושם בהחלה של החתימה, ו- בסוף שלה.
ר רייצל87 New member 19/9/04 #6 תגיד מה נסגר איתך??? חתימה ממש ממפגרת ואינפנטילית.. אלק בחור בן 21 לך ת'חפש..
S shiroosh999 New member 19/9/04 #7 ../images/Emo45.gif יש פה אחוז גדול של צופיפניקים, כדאי שתשנה אותה. בבקשה... =/
T The Fire Of Life New member 20/9/04 #9 אחוז גדול ?! ?! ?! ../images/Emo12.gif נו טוב אם את אומרת ...
S shiroosh999 New member 20/9/04 #11 תראה... יש 20 איש בפורום בערך, אני, רחלי, אורטל, אמיר, זה כבר 20 אחוז!
ר רייצל87 New member 21/9/04 #13 ויהונתן.. באמת שיר הוא גר איתך באותו בית איך שחכת אותו נכון שהוא כבר לא נכנס אבל אני במגמה של להחזיר אותו..
ויהונתן.. באמת שיר הוא גר איתך באותו בית איך שחכת אותו נכון שהוא כבר לא נכנס אבל אני במגמה של להחזיר אותו..
T tamar brandy New member 20/9/04 #10 חה חה חה:-../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifD ../images/Emo163.gif חחחח חתימה מצויישת <חחח הדעות שלי תמיד מנוגדות לרוב חברי הפורום>
חה חה חה:-../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifD ../images/Emo163.gif חחחח חתימה מצויישת <חחח הדעות שלי תמיד מנוגדות לרוב חברי הפורום>