חדש כאן :)

moty18

New member
חדש כאן :)

שלום קוראים לי מוטי,ואני חדש פה.. חולה עלך השוטים וכמובן שעל רגאיי...בעיקר בוב מארלי.. חשבתי שיהיה נחמד להירשם לכאן.. אז נרשמתי.. :)

את כזאת סוליע ומוטי כנס כפרעעעע

דבר ראשון זה ברוך הבא!!! אז מוטיל'ה- ברוך הבא לפורומינו...אשכרה אנחנו הכי שולטים! =) (מנסה להתכחש למציאות) אהממפפפ... טוב אין כזאת שאלה אם תהנה או לא כי זה דיי ברור שתהנה... אם תתמיד ותהיה רציני לגבינו כך מידת ההנאה שלך תגדל! אז מוטי...בלי זילזול אה? אז אני הדר...מואשמת..17...ראשון תעשה חים .. חכה חכה שהחבר'ה יתעוררו מה הם יעשו לך ..מסיבת כניסה או משו כפרע על האנשים האלו! אבל כולם ישניפ/מבלים/חופשות/עבודה...ככה ש... שיר!!!!! מה את עושה ערה ב-6 ועשרים יאלה איתך! o_O

DidjiT

New member
אמרתי לך לא לקרוא לי סוליע ../images/Emo46.gif

אוף איתך...חחח אני לא מביאה לך כרטיס... זהו.. אני הולכת עם מישהו אחר! ולא הלכתי לישון מהלילה.. לא נרדמתי.. מוטי שעשע אותי איזה שעה.. ואז הצעתי לו להצטרף לפורום ! והנההה... הוא פה! את רואה שאני לא סוליע? חראית! חחח סתם סתם בובע.. הכל נכתב בהומור !

ברוך הבא!!!../images/Emo39.gif|סביו|../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif

וואלקם טו פרוימינו.... אני ניצן בת 16 מירושלים... ואתה מוזמן לספר עוד קצת על עצמך... מאיפה אצתה? מה עוד אתה אוהב לשמוע חוץ מרגאיי? מה אתה עושה בחיים...?
חוץ מזה.... שם, תתרווח, שים איזה מוזיקה טובה.... תהנה
פנאןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ye!

אללללללללללה מסיבת כניסעעעעע

בא לשכונעעעעעעעעעעעעעע בחור חדשששששששששששששששש וולקאם מותק, תהנה, תתרווח ושעשע אותנו (=

בהשראתך..|ג'ירפה|../images/Emo181.gif

הוא בחור ידוע בשכונה... הוא טיפוס מוכר למשטרה הוא היה זורה אימה שם באפילה, בתוך קורבטה אדומה עבריין שרמנטי, ילד רע מי יכול על התותח של השכונה מתהדר בג'ל וחליפה אך בסוף זה רק כיסוי יש לו סוד חסוי אברו הקט מעט רפוי... עבריין שרמנטי, ילד רע מי יכול על התותח של השכונה הוא בליין רומנטי - גרוטאה מי ייתן לו יד, יגיש לו קצת עזרה?

ברוכבא מוטי..../images/Emo142.gif|ג'ירפה|../images/Emo181.gif

אני רוני בת 13,הקטנה של הפורומ הזה
נחמד שהצטרפת
זה פורום דבסט,אתה תתמכר מהר מאוווווווווודד.. פנאנ
נמנמ,ספר על עצמך..?

moty18

New member
תודה רבה לכולם........./images/Emo24.gif

לא ציפיתי לקבלת פנים חמה כזאת.... אז ככה,אני בן 18 מאשדוד.. אוהב לצייר המוןן,לכתוב מידי פעם,לנגן בדיג' שלי ששמה הוא גאנג'ה.. וכמובן כמובן לשמוע מוזיקה...בעיקר רגאיי,ופסיכודאלי. שמיייייח שהצטרפתי לפה,מקווה להיות חלק מכאן....אני בטוח שאני יהנה. מוטי.

אתה תהנההההה..|ג'ירפה|../images/Emo181.gif

חוצמזה,שהפורום הזה נואש בטירופ לבנים..כולם פה בנות..;] נמנמ,אם אתה אוהב לכתוב,אולי תשלח להילה מסר עם אחד מהדברים שכתבת והיא תפרסם בפינה שלה..?אני רוצה לקרוא את הדברים שלך..
מוואה

booly16

New member
בואנה יא'מגניב

איך נעלמת לי, לא שמתי לב בכלל להודעה שלך.. חחח מצטער ריחפתי קצת... תהנה כאן, אל תשים לב לשטויות שאנשים לפעמים שמים פה ואל תשכח מגאנג'ה.. ;)

למעלה