חדש כאן

מסכן פרנק למפארד ..

הוא בחור עדין, ושני הילדים הקטנים במשפחה מרושעים וניג'סים באופן קיצוני.
לא יודעת איפה ברשת..יש קטעים ביו-טיוב, גיגול מראה תוצאות, לא בטוח שבחינם.

אני צופה בערוץ הזה BBC1 לא בטוחה שמתאפשרת צפייה מהארץ.

בהצלחה

צלשלספק

New member
ברוך הבא

רק תיקון קטן וסייג,

הפורום שציינת בדבריך אינו הפורום "המקביל" לפורום הזה, שקשור להכרויות והווי בני ה30+ ברמה החברתית, אלא לדעתי הוא, דרך שמו ומהמבט בחטוף שהעפתי בתגובות גולשים ותכני הפורום המדובר: יותר קרוב לפורומים שעוסקים בייעוץ סקסולוגי וקואצ'ינג אישי לבניית מודעות וביטחון עצמי בהרבה מובנים, שהנדבך "המיני" ייתכן והוא חלק קטן מהם, ייתכן גם תמיכה נפשי ועידוד נפשי ברמה זו אחרת וכד', לדעתי, כן?

בקיצור אתה משווה תפוח לאגס,

בהצלחה כאן ושם.

ET2k

New member
לא, התכוונתי מקביל מבחינת שכבת הגיל, אבל ...

זה לא פורום ייעוץ, לפחות לא פורום מומחה. כן, יש שם הרבה תמיכה ודיבורים מסביב, אבל יש גם הרבה הודעות על הכרויות למרות שהפורום עצמו פחות מיועד להיכרויות Per Se.

dori78

New member

הפורום מיועד לדיבור על כל מה שכרוך בחוויה של אדם חסר ניסיון בגיל מאוחר.
זה נוגע להיכרויות, זה נוגע לחפירות של המשפחה בעניין "מתי כבר תביא מישהי הביתה", זה נוגע לסיבות לחוסר הניסיון.
יש אגף שלם של חסרי ניסיון מיני שלא מחפשים את זה בכלל כי הם א-מיניים.
לך תסביר את זה למשפחה, שכבר מעלה את האפשרות שאולי לא הבאת אף אחת הביתה כי אתה גיי...

וגם הפורום הזה, למרות שמו, לא בהכרח מיועד להיכרויות.
יש פה הווי קהילתי בדיוק כמו בכל פורום אחר, לפעמים דנים גם בענייני היכרויות.
בחודשיים האחרונים היו פה 4-5 הודעות היכרות שלא זכו ליותר מדי תגובות אוהדות.

dori78

New member
יכול להיות.

אבל מנסיוני - זה נכון גם שם באותה מידה.
ולהגיד שהפורום לא עוסק בהיכרויות על סמך קריאה קלילה של כמה הודעות - זה לא לעניין.

צלשלספק

New member
יצאו מכאן לא מעט זוגות וחמש חתונות.

רק המפגש האחרון הניב זוג מאוד מאושר ואוהב של רווק וגרושה+, שמחתי כ״כ לדעת שמצאו האחד את השנייה.

דורי, הדרכים להכיר מהפורום הזה הן רבות. מסכים עם ביזי וסוזי, הרבה כאן מתרחש מאחורי הקלעים, מרבית האנשים גם יצאו לדייטים עם לפחות חבר/ת פורום אחד ומעבר והכירו כאן חברים וחברות לכל מטרה מחוץ לוירטואל ובתוכו,

אין למה להרחיק לדוגמאות רחוקות - אני אחד מאותם אנשים שציינתי. נניח את הנושאים הזוגיים שלי מכאן, אם היו (והיו) ואגע בנקודה שאת אחד מחברי הכי טובים, אדם שיקר לליבי ועומד להתחתן עם בחירת ליבו בקרוב - הכרתי כאן ממש.
ועוד לא מעט בחורים ובחורות מדהימים.

בנושא שרשורי הכרויות, לא תמיד כולם מצטרפים כי חלק ניכר מהגולשים והגולשות כבר פגשו אחד את השני, חלק ניכר מהגולשים והגולשות גם חברים בפייסבוק ובחיים עצמם.

הקשרים (ולעיתים ולמרבה הצער, משקעים הצצים על גבי הדפים) הם מאוד עמוקים כאן במקרים מסויימים, קחי לדוגמא את רביעיית הבנות החמודות שמצאו כאן האחת את חברתה - זו המהות של הפורום הזה, להכיר למצוא חברים, עניין חברתי וזוגי, בית לכל אחד ואחת שמעוניינים להצטרף לקהילה כאן.

אני יכול לסמן לפחות שלושה גולשים שלפני חודשיים שלושה לא כתבו כאן והפכו להכי פופולריים, נקראים ופעילים עם פוסטים בראשי כל שני וחמישי, כך שאנו פורום מאוד מאוד מקבל - את מי שבא לקבל אותנו, על כל אחד והשגעונות וה״שריטות״ שלו.

אסףג1981

New member
אני סקרן...

"רק המפגש האחרון הניב זוג מאוד מאושר ואוהב של רווק וגרושה+, שמחתי כ״כ לדעת שמצאו האחד את השנייה"
אני מהמר על סאמוומן. היא גרושה + ונעלמה מהפורום לחלוטין.
ואם אני אכן צודק, מאחל לה בהצלחה ורק טוב

צלשלספק

New member
לא, לא היא.

אין מה להמר זו לא היא, הסיכויים קלושים שקראת או שאתה מכיר את הזוג החביב, אם הם ירצו הם יספרו איך סיפור האהבה הזה פרח ואיך הגיע הקליק, לא שזה חלילה מענייני, חטטן וחצוף שכמוני
אבל סתם מסקרנות (נסתרות הן דרכי הפורום
) במיוחד אחרי שדורי קצת פקפקה בשיעורי ההצלחה של הפורום כמקום להכיר בו בפועל

dori78

New member
כל מה שציינת

יכול להיות נכון לכל פורום אחר.
אני מכירה סיפור כזה של היכרות וחתונה בפורום אופנועים.

Anna begins cc

New member
גם אני!

פגשתי את המנהלת של אופנועים בכנס מנהלים של תפוז שהיה לפני חצי שנה (אני בכלל הכרתי אותה מהעבר מפורום אחר) והיא סיפרה את הסיפור על איך ובעלה הכירו.. הם התחתנו תוך כמה חודשים..
התמוגגתי!

אני חושבת שזה אחד המקומות הכי מצחיקים להכיר בו בעל,
ויהיה להם אחלה סיפור לנכדים.

צלשלספק

New member
בהחלט.

אחת ממנהלות הפורום הזה בעבר, הכירה את בעלה בפורום אופנועים כמדומני, יש להם ילד מתוק, פשוט הורס

למעלה