חדש כאן.....

yishaihe

New member
חדש כאן.....

שלום...אני בן 18 וחצי אני כבר שלש שנים לא דתי. בשנתיים האחרונות אני גם אתיאסט. אשמח אם אנשים יהיו נחמדים ויספרו לי קצת על הקטע של המקום.(הפורום) כמו כן, אשמח להכיר עוד אנשים כמוני.(לאו דווקא אתיאיסטים) כי בחיי הרגילים לא ממש יוצא לי. בכל מקרה שיהיה לכם חג מצוין אנשים.

almog4

New member
ברוך הבא ../images/Emo96.gif

ברוך אתה בבואך. בהמשך יגיעו עוד אנשים שיגישו לך קפה
וירטואלי. הייתי הראשון !! אני לא מאמין - תמיד רציתי להיות הראשון שאומר את זה - והנה היום זה יצא. קְרָא אֶת הפורום - תתרשם - ותראה שזה פורום נחמד וידידותי. וכמובן - אתה מוזמן לכתוב ולהגיב על דברי אחרים. יעזור, אגב, אם תספר כאן קצת על עצמך, מאיין באת (דתי/חרדי/ חסיד/ליטאי וכו´) לאן אתה הולך (לעבודה, ללימודים, וכו´) ולפני מי אתה עתיד ליתן דין וחשבון (סתם - המשכתי את הפתגם בכוח האנרציה. סליחה) בהצלחה אלמוג

אבזץ

New member
ברוכים הבאים

הקפה והעוגה, ושאר מיני תרגומא, בסוכה. התכבד בבקשה, רק אל תשכח לברך. כתבת, כי בשנתיים האחרונות אתה אתאיסט, מקווה אני שנטול ציצית הינך, כדי שלא אתבלבל, אתה יודע, אני חדש כאן וקצת מתבלבל לפעמים, בין האנשים והנשים ושאר מינים.

../images/Emo39.gif ברוך הבא

בקטע של הפורום הוא מפגש וירטואלי של יוצאים. כאן אנחנו מספרים על הצרות שלנו, על השמחות שלנו, על החוויות שלנו וכו´, כך מכירים עוד אנשים כמונו (-/+) כי בחיים הרגילים לא ממש יוצא לנו. בין אם אתה פלצן או לא, נשמח אם תספר לנו מאיפה אתה (צפון/ דרום/ מרכז/ מזרח/ מערב), מה הרקע שלך (חרדי/ דתי לאומי/ מזרחניק לא-עלינו), מה ההורים שלך חושבים על העניין, האם יש לך אחים או אחיות ומה מצבם, מה הביא אותך להחלטה לצאת לדרך חדשה, לאן אתה מתגייס (או שמא כבר מגוייס), ועוד ככל העולה בדעתך. >ספל חמאה מקווה לקבל מחר קרמבו<

שײַע

שמח לראות עוד משתתף. ברוכים-הבאים וקבל אהבה ממני ומשאר החברים. כל השאלות האחרות נשאלו על ידי ספל, אבזץ וכו´. אני רוצה לשאול אותך משהו אחר: 1. איך הגעת לפורום הזה, פרט ונמק! 2. כמה זמן קראת את הפורום באופן פסיבי לפני שכתבת את ההודעה הראשונה שלך. תבורך

yishaihe

New member
קודם כל...

תודה רבה על קבלת הפנים החמימה... נשאלתי כאן מספר שאלות... אז ככה...קצת על עצמי... אני הייתי דתי לאומי כיפה סרוגה ואשכנזי(אני עדיין), מה שקרוי מזרחניק... אני דוגל באמרה שכל אדם צריך לעשות את מה שהוא באמת מאמין בו. לכן, כשהייתי דתי, לא הייתי חפפן, הקפדתי להתפלל והכל, היו תפילות שהיו יכולות לקחת לי שעה וחצי תפילת (תפילת שחרית). אבל מכורח ההתבגרות, התחלתי יותר לחשוב ולהפסיק לראות הכל בשחור ולבן, אלא גם את האפור. חשבתי ברצינות על האמונה שלי. לאט לאט, התחילו לי פה ושם כל מיני פיקפוקים, שאתה מתחיל לחשוב מדברים קטנים שלא ממש משמעותיים. כמו מבחנים שאתה לא לומד, מתפלל ועדיין לא מצליח. כמובן שזה לא מה שגרם לי לכפור דווקא, אלא לחשוב. אני אתמצת יותר בשביל לא לייבש אנשים. הגעתי למסקנה אחרי הרבה חשיבה שאדם ברא את אלוהים, ולא אלוהים את האדם. (וזה עוד לפני ששמעתי שהיה פילוסוף מפורסם שאמר את אותו דבר...) חזרתי בשאלה (בשבילי זה תשובה, לא שאלה, אחרי הכל יש לי תשובות) כפרתי. אני מיועד להיות חייל קרבי. הגעתי לכאן מפורום מתגייסים. אני גר בתל אביב. היום אני לומד במכינה קדם צבאית דתית, שבא המטרה שלי הוא להעמיק את השורשים היהודים שלי. (לא הדתייים), ולפתח את אישיותי. ולסיום בפעם הראשונה שקראתי כאן הודעות, כתבתי כאן.

yishaihe

New member
עדכנתי כרטיס

הכנסתי עוד פרטים לכרטיס שלי למי שבא.

yishaihe

New member
מעלה

אני רושם עוד הודעה, בשביל להעלות את ההודעות שלי למעלה, ולמשוך תשומת לב. אם אני אראה ששוב זה מגיע למטה...כנראה שבאמת אנשים לא רצו להגיב ולא סתם פיספסו את זה

לבדוק זה טוב... ברוך הבא! ../images/Emo140.gif

בזכות הבדיקות יצאת בשאלה זה מצוין שאתה ממשיך לבדוק גם כאן יש פה די הרבה הודעות "אני חדש" כולן תמיד משמחות כי תמיד נעים לראות שיש עוד מישהו במשפחה המתרחבת אבל ריבוין גורר תגובות די סטנדרטיות של "ברוך הבא" גם כי עדיין אין מידע עליך לפיו אפשר להגיב (כשאתה אומר "מזרוחניק", כאלה יש הרבה...) תגובות עם טון אישי יותר תקבל כאשר יכירו אותך טוב יותר וכשתתיחס לדברים ספציפיים קח את הזמן והמקום ותהנה!

ברוך ברוך הבא

שמחים לראותך כאן מצטרף לחבורה ההולכת וגדלה. ומקווים לראות אותך במפגשים. מנים באנים

למעלה