חדש כאן=)

yami 777

New member
חדש כאן=)

אהלן, זוהר 23 מת"א, לומד קולנוע ותקשורת בפתוחה...

נחשפתי לפורום דרך "לימודי תסריטאות וקולנוע" כאן בתפוז, מקווה להיות פעיל כאן

GK_FF

New member
אהלן, תהנה...

timboy123

New member

ברוך הבא!
יהיה נחמד אם תוסיף טיפה על הטעם שלך בסרטים... :)

yami 777

New member
וול אני באמת

אוהב להחשף לכמה שיותר ז'אנרים ומדינות שעושות את הסרט...

עכשיו יוצא לי לראות הרבה שוברי קופות (טוב זו העונה)
לאחרונה ראיתי את סופרמן, הפרש הבודד והמטרה הבית הלבן, היום מתכוון ללכת לוורלד וור Z=)

מעבר לזה יצא לי לראות הרבה סרטים שעוסקים בהיסטוריה בגלל הקורס "הקולנוע כהיסטוריה" שעשיתי הסמסטר בעיקר סרטי שואה ונאציזם

במאי אהוב זה אלמדובר שאני חושב מבחינה ויזואלית אין מישהו שמתקרב לגאונות הקולנועית שלו.

אני פריק של סרטי אימה שזה איפשהו הגילטי פלז'ר.

וכמובן בשנים האחרונות גם נכנסתי יותר לעניין של סדרות:

סדרות שאני עוקב אחריהם ועדיין רצות (גם אם הם בהפסקה):
אמפריית הפשע, משחקי הכס, דקסטר, המפץ הגדול, איך פגשתי את אמא, טרו בלאד ושובר שורות.
סדרה אהובה: אוז, פשוט שלמות ולדעתי אחת הדמויות הטובות ביותר בתולדות המסך הקטן נמצאת בסדרה הזו.

yami 777

New member
דווקא לא
מאוז

לא יודע את חוקי הספוילרים פה אז חבל להרוס למי שלא ראה=)

אבל לדעתי הדמות הכי טובה בסדרה זה בלי צל של ספק בכלל קלר.

את סעיד אני גם מאוד אוהב, אבל לדעתי לא הלכו רחוק מספיק עם הקטע שהוא מאבד את זה, והמוות שלו באמת היה חסר טעם ולדעתי הגיע רק לתת קצת אפקט של "וואו"

לעומת זו קלר והתוספת האדירה שלו לסיפור בין ביצ'ר לשילינגר היה גדול לאורך כל הדרך והתרחשות בסיום הסדרה איתו לדעתי הייתה הכי טובה (בפרק סיום יחסית בינוני חוץ מזה)

GK_FF

New member
איך הפרש הבודד?

זה נראה ממש רע אבל מסקרן אותי פשוט מעצם הז'אנר, התקציב, אולי הבמאי וכן הלאה.......

שלשום ראיתי ג'ון קרטר וזה היה פשוט מזעזע!!!! זה שכנע אותי לא ללכת לפרש הבודד בקולנוע איךשהו.

GK_FF

New member
הכל.........

זה התחיל ב-20 דקות שכל סצינה הייתה יותר גרועה ופחות מעניינת מקודמתה ברמה שממש לא האמנתי שאישרו להפיק אותה ועוד לסרט שצריך להיות סרט משפחה.

עד שהוא מגיע למאדים זה פשוט רצף של סצינות משעממות, חסרות מטרה, מבויימות בלי שום אמירה, השראה, עניין, זה פשוט היה נורא.

ועד שהוא כבר הגיע למאדים - זה פשוט היה סתמי, בנאלי, שטחי. לא אהבתי את עיצוב החייזרים. האינטרקציות הרגישו פלסטיות, מזויפות.

והכי גרוע פשוט שנאתי את הגיבור - לא את ה"אופי" שלו כמובן, לא ממש הייתה לו דמות בכלל - אבל פשוט הליהוק שלו היה גרוע. הבחור הרע (מהסמויה) כל כך יותר מלא חן ממנו שזה היה מתסכל (חבל שלא לוהק לראשי במקום הקיטש הזה).

GK_FF

New member
ואני מדבר רק על השעה הראשונה בערך........

כי זו הייתה כבר נקודת השבירה שלי ולשמחתי הצלחתי לעצור שם......

yami 777

New member
בקשר לפרש הבודד

הדעה שלי די חצויה...

בחלקים מסוימים הוא נראה מעניין, הסצנות אקשן עשויות מצוין לטעמי (במיוחד סצנת הרכבות) והרבה הומור טוב וכמובן ג'וני דפ עם עוד תצוגה מופלאה.

אבל הסרט ארוך מדי (אפשר לקצץ בכיף חצי שעה 40 דקות) ובגלל זה יש המון רגעים מתים ועלילה ראשית לא מספיק חזקה.

לדעתי כדאי לחכות לDVD/טלוויזיה

Taker4ever

New member
אחלה סרט.

ראיתי אותו בשבוע שעבר. הרבה הומור והרבה אקשן. ממליץ לראות.

Taker4ever

New member
אהלן זוהר.

מזמן לא התראנו. האמת גם אני בדיוק הגעתי לפורום הזה אתמול. אני ממש אוהב סרטים וקולנוע. לא מתעסק בזה כמקצוע אבל זה אחלה תחביב.

למעלה