חדש כאן

חדש כאן

שלום לכל חברי הבית. איני בא לספר דבר חדש, אלא לכתוב דברים די ידועים.
לפני למעלה משנתיים, כחלק מחיפוש תכליתי בעולם, התוודעתי לכך שיתכן שכל עניין הדת הוא "שטיפת מוח", אלא שהיה עלי לברר שהרעיון הזה הוא נכון. וזה קשה, שהרי אפי' על ספק קל שבקלים בדת - היא עושה אותך לאפס, אבל למדתי ככל שהצלחתי וראיתי שאכן הכל שטיפת מוח מתמשכת של דורות ארוכים. בקיץ הקודם, התגלה לי דבר קיומו של פורום זה, אמנם לא הצטרפתי מכיוון שעדיין פקפקתי מעט בכל העניין, וממילא לא היה טעם להיכנסי לכאן, עד התקופה האחרונה שנהיה ברור לי בצורה החלטית מאד שהכל שטיפת מוח. וא"כ כל עוד אני נאלץ להישאר במצבי הקיים כשומר מצוות - הרי שזה הוא ביתי.
מכיוון שהרבה מציבור שומרי המצוות עושה זאת בגלל שטיפת המוח, ואינו חושב בכלל אם זה אמת או לא, הרי שהתנהגותם היא כעדר של בהמות שכל בהמה הולכת בעקבות חברתה הקודמת ללא טיפת מחשבה.ומכיוון שהבדלתי את עצמי מעדר זה קראתי את שמי "נבדל מהעדר".
ומכאן אקרא לכל האורחים שלא הצטרפו והם חושבים כמוני שכל הדת הזו היא שטיפת מוח, שיעשו כמוני ויבואו הביתה.
אני תקווה שגם במקומות אחרים כל אחד יוכל לחיות כרצונו ללא שום כורח סביבתי כפי שקיים היום.

מזגזגת2

New member
ברוך הבא

זה הוא

ברוך הבא הביתה בלי קפה ועוגה?

טוב אז אני אכין... כמה כמה? העוגה כבר יוצאת מהתנור..
אהה ו..ברוך הבא!

תודה

תודה לכל המברכים על היכנסי לכאן.
אציין גם, כי מכיוון שאני לצערי עדיין נאלץ לשהות על כרחי בציבור החרדי, אין לי אפשרות גישה חופשית לאתר זה בפרט ולאינטרנט בכלל, וכתוצאה מכך לענות מיידית על כל הודעה שנשלחת לי כאן. בתקווה להבנה ולעתיד טוב יותר.

למעלה