חדש כאן

חדש כאן

שלום כולם.. אני רונן, בן 18 אני משחק במייפל סטורי לא מעט זמן ומשתמש בפורום הזה במשך מספר חודשים בלי להרשם, המדריכים מפה עזרו לי הרבה במשחק, הקהילה פה נראית נהדרת ומקווה להשתלב פה כמו שצריך ולקבל עזרה ולעזור אם אפשר :) מקווה להנות, רונן

ברוך הבא רונן

אני נעמה, בת 30, משחקת בקוסמת קרח/ברקים רמה 112 נדמה לי (לא שיחקתי שבוע וכבר שכחתי) בברה. אני מאמינה שתשתלב כאן בלי שום בעיה
באיזה שרת אתה משחק
מה הדמות הראשית שלך

שלום נעמה

אני משחק בברה, פתחתי לא מזמן דמות חדשה לאחר שדי לא אהבתי את הדימון סלייר שלי, כנראה שאני לא בנוי לזה. פתחתי הירו בכל מקרה, אשמח להוסיף אותך לבאדי :)

בבקשה, אתה מוזמן להוסיף אותי

NAAMA1000 רק תגיד לי מה השם שלך כי אני לא מאשרת שמות שאני לא מכירה

מ י ל ר

New member
ברוך הבא רונן :)

אני אסף, בן 24 משחק בברה עם קוסם קרח [נוב] רמה 200 [OMG זה 200
] שיהיה השתלבות נעימה בפורום
תזכור להתפלל כול יום לאל האחד והיחיד - ישו בעצם גם לסנטה כי הוא מביא מתנות, אנחנו אוהבים את סנטה הוא כזה גבר.

miss_t

New member
אני חושבת שהתבלבלת

לא לישו, צריך לסגוד למנהל- עידן

miss_t

New member
היי רונן, ברוך הבא

אני ליאת, בת 25 משחקת בBera בבישופית ברמה 16x פחות מתאמנת לאחרונה איתה. דווקא אהבתי את הדמון סלייר מאוד. הסקילים מצאו חן בעיני אבל גם איתו "נתקעתי" בעליית רמות. באיזה רמה הדמויות שלך? אני אשמח להציע סיוע בשיקויים/ציוד במה שיש לי ואני יכולה ליצור

ברוך הבא

אני סמדר. בת XX
משחקת בסקניה. יש לי הרואית דרגה 200 ו DS דרגה 200. מאז שיש לי DS , כל פעם שאני מתחברת להרואית שלי, נראה לי שהיא בקושי זזה.....
הרו זו דמות מעולה ! אחלה בחירה שבעולם ! בקרוב מתחזקים ביותר ! גם ההגנה וגם ההתקפה.

מצבניק

New member
שלום לך רונן בן חיים!

שמי אדם ואני בן 23. אני משחק בדימון סלייר רמה 137 ובאראן רמה 135 בברה. אני שמחים לקבל אותך לפורום מקרב לב
תוכל תמיד לצרף אותי לבאדי ליסט: DarkIsPowerX זה הדימון סלייר (שאתו אני כל הזמן אם לומר את האמת
) XIceIsPowerX זהו האראן שלי (שדי נינטש אם לומר את האמת...) בכל אופן אני מאחל לך בהצלחה במשחק ואני מוכן לעזור עד כמה שאני יכול, אתה בר מזל, מצאת לך פורום של חבר'ה עם לב זהב.

תודה כולם :)

אני אוסיף אתכם ואגיד את השם שלי כשיחזור המשחק, ברח לי השם, פתחתי אותו רק אתמול :)

Guid

New member
היי רונן!

אני עידן, בן 24, משחק בקשת ברמה 144 בברה
אתה מוזמן להוסיף גם אותי לבאדי ליסט שלך- ArcherGuid. אני רק מקווה להתחבר בקרוב...
שתהיה השתלבות נעימה בפורום

למעלה