חדש כאן

סוג ב

New member
מקבלים בכיף

אבל אחרי קריאת התקנון בראש העמוד שמבקש פרטים כלליים ורקע- חובה. אשמח לפרוש את השטיח ולהניף דגל לאחר מכן..

עץ שתול

New member
שולם שולם

תרצה כוס מים - בכיף! רוצה שירותים? אתה לא צריך להתבייש לבקש! מה עוד? מאמין? אנוס? שבבניק? ספר קצת על עצמך כדי שנדע מול מי אנחנו עומדים...

ישיבע בוחער ממש?

כאילו אתה עכשיו באמצע זמן קיץ, "אוחז" (מילה ישיבתית לגמרי) באיזה דף ו עמוד ב' (אני מקוה שלא הפרזתי בהתקדמות מתחילת הזמן בכלזאת ישיבה ליטאית). איך אפשר לחטוא בישיבע? בכל אופן ברוך הבא, מקוה שתחלוק איתנו מרישומך במקום הנהדר הזה.

סוג ב

New member
סוף סוך מישהו כלבבנו

כ"כ לא טעית בפורום ומקומך כ"כ כאן לא מבינה מה עשית עד עכשיו בפורומים למהדרין.. אמנם אני לא הרב נוח, אבל אני בטוחה שהוא ימחל מכבודו ויאפשר לי לברכך בברכת ברוך הבא. אני מקוה גם, שאתה בא לכאן מצויד באזניות ובעניים מכוסות. ל"ע רח"ל, מדברים פה על אלוהים בלשון יהוה או בשום לשון. בכל אופן, בשב"ץ הראשון שתקבל, מחלקת טיפול נמרץ בפורומנו, תדאג להחיותך בשנית, רק בשביל לגלות שאלוהים לא קיבל את פניך בגן העדן של הגיהנום. ברוך הבא. _אה, בעצם כבר אמרתי_

סוג ב

New member
הוא כתב בחור ישיבה

מה אתה לא מבין? תגגל. איך בחור ישיבה יכול להיות מאמין, אנוס, או שבבניק. זה לא הולך ביחד
בכל אופן, תעשה חיפוש על הניק גם בתפוז- תבין מיד.

mister xy

New member
שמע נא יקירי

המקום הזה לא בשבילך אז בא ניפרד כידידים וזהו זה. אני לא חושב שסוגי מצאה שכתבת משהו נורא, אבל לפי ההודעות שכתבת בפורומים שונים נראה שאין לך מה לעשות פה. אני מאחל לך הצלחה בהמשך דרכך...

mister xy

New member
אם הוא ישנה את דעתו הוא יתקבל פה בברכה

בתנאי כמובן שמדובר בדעה עקבית ולא הפכפכה. לא יודע למה נטפלת דווקא לתגובה שלי, אני התייחסתי אליו די יפה...

למעלה