טוב אז אממ היום גילתי את הפורום הזה במקרה, מחתימה של מישהי מפורום גאנז נ' רוזס. אז אני ממש אוהב את בון ג'ובי, שומע אותם אולי שנה ומשו או שנתיים. להקה אדירה! ואין על הקול של בון ג'ובי. אגב איך הדיסק החדש שלהם? שווה קנייה?
איזה כייף עכשיו יהיו ארבעה בנים!! טוב אז האלבום החדש כמובן שווה קניה.. אבל ההתאהבות בו לוקחת יותר מרק פעם אחת לשמוע (למרות שאת השיר החמישי אני התאהבתי מהפעם הראשונה...) תגיד מאיפה אתה, בן כמה וכאלה... אני לירון, בת 18 מהגליל המערבי... אתה כמובן מוזמן להגיב על הפינה ההזווויה שלי ושל נוגה!- וכמובן גם לקרוא.. (וזה לא רק לבנות..)
ספר על עצמך קצת אני גל ..בת 18 ורק עכשיו קניתי תדיסק אז אני צריכה עוד קצת זמן כדי להגיד מה אני חושבת עליו בכל מקרה אני מציעה ממש לקנות תדיסקים הישנים יותר..
אז אני דור בן 16 וחצי מאשדוד... וזהו ממש אוהב את בון ג'ובי... וזהו מה עוד יש לספר על עצמי? אני פעיל בפורום0 גאנז, פורום פרל ג'ם (בקטנה..), פורום צופים ועכשיו גם כאן ולגבי הדיסק אני חושב שאני אקנה קודם את הקודמים ואז אגיע אליו....
קודם כל השמור הצעיר!!! 0מה לעו מדי 6 שנים במוסד (בית-ספר) של השומר הצעיר... דבר שני גם ג'סי בצופים!! (הבן הגדול מהבנים של ג'ון -יש לו עוד בת שהיא הבכורה..) חוץ מזה... באמת יותר מומלץ לקנות את הקודמים מאשר את האחרון קודם... וזהו אני חושבת ... אה ותגיבו לפינה ההזוויה!!