חדש כאן:)

דורסבג

New member
חדש כאן:)

טוב אז אממ היום גילתי את הפורום הזה במקרה, מחתימה של מישהי מפורום גאנז נ' רוזס. אז אני ממש אוהב את בון ג'ובי, שומע אותם אולי שנה ומשו או שנתיים. להקה אדירה! ואין על הקול של בון ג'ובי. אגב איך הדיסק החדש שלהם? שווה קנייה?

LIRONSH100

New member
ברוך הבא!!!!

איזה כייף עכשיו יהיו ארבעה בנים!! טוב אז האלבום החדש כמובן שווה קניה.. אבל ההתאהבות בו לוקחת יותר מרק פעם אחת לשמוע (למרות שאת השיר החמישי אני התאהבתי מהפעם הראשונה...) תגיד מאיפה אתה, בן כמה וכאלה... אני לירון, בת 18 מהגליל המערבי... אתה כמובן מוזמן להגיב על הפינה ההזווויה שלי ושל נוגה!- וכמובן גם לקרוא.. (וזה לא רק לבנות..)

ברוך הבא../images/Emo140.gif.

הדיסק החדש בסדר גמור, למרות שיש אחרים יותר טובים |אפצ'י|. אבל בהחלט שווה קנייה
. השתלבות מהירה ומהנה
. הו כן, אני חגית. אבל משום מה כולם קוראים לי בלס
[חוץ משתיים שאני יודעת שבוודאות זוכרים איך קוראים לי
].

NiTz13

New member
ברוך הבא :)

אני ניצן בת 14 מנתניה תספר על צמך קצת :]

m o r 1 0 2

New member
ברוך הבא../images/Emo8.gif../images/Emo168.gif

אני מור בת 14
כל אלבום של בון ג'ובי שווה קנייה...טוב בעייני
והקול הוא של ג'ון...הסולן
אתה בפורום ג'אנס...אני מתה עליהם

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifברוך הבא../images/Emo24.gif

ספר על עצמך קצת אני גל ..בת 18 ורק עכשיו קניתי תדיסק אז אני צריכה עוד קצת זמן כדי להגיד מה אני חושבת עליו בכל מקרה אני מציעה ממש לקנות תדיסקים הישנים יותר.. :)

leelush BJ

New member
../images/Emo79.gifברוך הבא../images/Emo24.gif

אני לי, כמעט בת 15 מבת ים גמאני בפורום גאנז

דורסבג

New member
טוב אז קודם כל תודה לכולם!

אז אני דור בן 16 וחצי מאשדוד... וזהו ממש אוהב את בון ג'ובי... וזהו מה עוד יש לספר על עצמי? אני פעיל בפורום0 גאנז, פורום פרל ג'ם (בקטנה..), פורום צופים ועכשיו גם כאן:) ולגבי הדיסק אני חושב שאני אקנה קודם את הקודמים ואז אגיע אליו....

LIRONSH100

New member
אמממ....

קודם כל השמור הצעיר!!! 0מה לעו מדי 6 שנים במוסד (בית-ספר) של השומר הצעיר... דבר שני גם ג'סי בצופים!! (הבן הגדול מהבנים של ג'ון -יש לו עוד בת שהיא הבכורה..) חוץ מזה... באמת יותר מומלץ לקנות את הקודמים מאשר את האחרון קודם... וזהו אני חושבת ... אה ותגיבו לפינה ההזוויה!!

nogao10

New member
הי הו!!!!! (שלום!)

ברוך הבא לפורום הקטן שלנו למרות שלפעמים אנחנו פורום בנות, אני סומכת עלייך שתפתח המון שרשורים ותעזור לפורום לחיות!! אני נוגה, 17, צפון, תהנה!!!!!

ברוך הבא!! ובהחלט שווה קנייה!!

דיסק מעולה אני ממש ממש אהבתי!!! בכל אופן אני דניאל בת 16 מפרדס חנה..:)

למעלה