חדש כאן

כן אה?

כדי להנות נוסעים לתל אביב.. אבל לגור שם ?בחיים לא. אשדוד טובה ביותר למגורים ואני פשוט לא רואה את עצמי גרה במקום אחר

כן אה?

איפה במועצה אזורית חוף אשקלון?יש מושבים הודיה ויש משען ויש כרכור ניצנים בובמלה או יד מרדכי?חבל יבנה?באר טוביה?כדי להנות נוסעים למועצה אזורית חוף אשדוד אבל להיות שם בחיים לא לא מספיק שאני חיי טוב בשקט קצת רעש תל אביב טובה ביותר להרעיש בנות חרשות באשדוד יש רק 8 בנות חרשות בתל אביב כייף לגור עם עשרות בחורות חרשות יש רקדנית חרשת ויש זמרת חרשת ויש שוטרת חרשת חשד ויש שחקנית חרשת מה יש בנות לעשות באשדוד הכל בתל אביב תל אביב זה אשדוד הכל שם בתל אביב באות בנות אשדודיות לת אביב מינקיה לעד היום נשארות תל אביביות אין כמו אימא אשדודויות יש נמל בחיפה איפה יש דיזנגוף באשדוד?מירקון 71 לגלודט ולא מנמל אשדוד לגלודט..מי עשה אמריקה?ירקון 71......לגור בירקון 71 זה כמו לטייל בעולם ...אשדוד זה להתחתן עם בחורה חרשת אין מספיק בנות חרשות 8 בנות ל56 רווקים חרשים ו43 חרשים גרושים איזון מצב קשה עם בנות אשדודיות חרשות..יסעו בנים חרשים לתל אביב ימצאו לכם אהבה בנות חרשות תל אביביות רווקות מבוקשות מיועדת למועצה אזורית חוף אשדוד..ארי תשכיר רכב מסחרית ואן ל8 חרשות אשדודיות לתל אביב הסעה בילוי עם 8 בנות חרשות בתל אביב כאן הכל בוער סוער רועש בגוף למוסיקה סקס סמים תל אביב זה מדינה אשדוד זה מועצה אזורית חוף אשדוד ...

Kanish

New member
ברוך הבא

עליי באמת להגיד לך -- כל הכבוד. כל הכבוד שהחלטת בעצמך מה שהחלטת ולא נתת לעצמך להסתגר לגמרי, שזה דבר קל מדי כשלא שומעים חלקים גדולים מהשיחה ואין כבר כוחות להגיד "מה?". מעבר לעניין החברתי, שנראה לי שהחלטת לגביו מה אתה רוצה לעשות (ונראה לי שבתל אביב תמצא כמה קבוצות חברתיות להכיר בהן אנשים עם דרגות שונות של אבדן שמיעה), נראה לי מאוד חשוב שתבדוק בארגון ֿבקולֿ שעליו כבר המליצו לך לא רק על קבוצות חברתיות אלא גם על אביזרי עזר שונים. אני מניחה שאם שמיעתך נפגעה בעת השירות הצבאי ייתכן שהיא לא נפגעה מאוד קשה ולכן מאוד ייתכן שיש מגוון אביזרי עזר שיכולים לתת לך שיפור מאוד משמעותי באיכות החיים - בהנחה שלא תתבייש להשתמש בהם. למשל, דיבורית לטלפון, שעון מעורר רוטט, מערכת FM לשמיעת הרצאות ודיונים ופגישות בעבודה, אמצעים שונים לשיפור שמיעה בטלויזיה, ועוד כל מיני. בארגון בקול הקימו מרכז הדגמה לאביזרי עזר, וזה אומר שאם תקפוץ לשם להכיר אנשים אתה יכול באותה הזדמנות לקבל מהאנשים משוב לגבי האביזרים השונים בתצוגה ולנסות בעצמך כמה מהם. אני יודעת שאמרת שכרגע אתה מתמקד בצד החברתי אבל לא מזיק לנסות ולראות מה ייתן לך שיפור משמעותי באיכות החיים. בהצלחה - אני מקווה שנמשיך לשמוע ממך בפורום ובכלל!

Kanish

New member
אה, וגם ---

מרבית החיים שלי היה לי שיער ארוך, אבל דווקא רוב הזמן הוא היה אסוף. תופתע, אבל אנשים פשוט לא ראו שיש לי לא מכשיר אחד אלא שניים! גדולים!!! פשוט לא עלה על דעתם להסתכל לי דווקא באוזניים.

b l u e 2 5

New member
צודקת במשהו

אנשים "שומעים" לא מתמקדים באוזניים. אבל אני (ובטח גם את) בתור לקויי שמיעה כן מסתכל על האוזניים של הסובבים אותי ויש לזה השפעה על התחושה שלי לגבי עצמי.... טוב, הרי אמרתי שיש לי עדיין על מה לעבוד

Kanish

New member
המממ...

בתור לק"ש אני יכולה להגיד לך שיותר ממה שאני מסתכלת על האוזניים (חוץ מאשר על עגילים. אני חולה על עגילים) אני מסתכלת על הפה. כשטיילתי באירופה היה לי ממש קשה להתרכז כי בכל כך הרבה מדינות שם אנשים לא מטפלים בשיניים כמו אצלנו. תאר לך שבמקום להתרכז במה שבנאדם אומר לך אתה רק שם לב לכל השיניים הצהובות והעקומות :)

למעלה