חדש כאן...

e-magine

New member
מאדאם

הילדים של היום .............. זה לא הילדים של הלילה

cyberonweb

New member
לא שזה היה מופנה אלי

אבל מכיוון שזהו אכן פורום, וזה נכתב כתגובה להודעה שלי, אשמח לדעת מה הכוונה

cyberonweb

New member
קטע מהמאמר שלך שדיי הזדהיתי איתו

"אתמול בערב היה מפגש קהילת הפאלם הישראלית. החלטתי לעשות משהו שאינני נוהג לעשות, ולצאת רגע מהעולם הוירטואלי וללכת לשם. היתה לי התלבטות, אם לשמור על פרופיל ממש נמוך, כלומר להתחבא שם באיזו פינה ולא לדבר עם אף אחד, או כן להציג את עצמי בפני קבוצה קטנה של חברים תחת השם e-magine או להציג את עצמי בשמי הפרטי האמיתי, בלי שום עזכור ל- e-magine. כמו שהוותיקים שבינכם יודעים, אני מאד מקפיד על האנונימיות שלי ואינני מוסר את פרטי זהותי לאנשים שאני מכיר באינטרנט. חוצמיזה, כאן, בעולם הווירטואלי, אני מרגיש ממש כמו דג במיים. במציאות אני די סגור ואינני מתקשר בקבוצות. אני יכול ליצור יחסי אנוש במצבים של אחד על אחד, אבל בקבוצות גדולות אני די הולך לאיבוד". בקשר לאנונימיות, פעם הייתי כך ואף יותר, לא הייתי מעז למסור לא את שמי, גילי או כל פרט מזהה אחר גם לאנשים שהכרתי טוב בנט. לא בטוח ממה זה נבע, פחד, חשש שמא יזלזלו בי בגלל גילי, רצון ל´חופש פעולה´ יותר גדול שהאנונימיות מספקת לי.. כיום אני לא נוהג כך, אתם מומזנים להעיף מבט בפרופיל שלי.. למרות החסרונות שעולים מכך.. בקשר לעניין החברתי, אני מאוד מזדהה, לדעתי ההתמכרות פגעה קשות בכישורים החברתיים שלי, וקיום קשה לי מאוד ליצור יחסים בקבוצות, הבטחון העצמי שלי ירוד יותד ופחת, אני יותר ביישן מחוץ לנט בניגוד עצום להתנהגותי בנט. אני חושב שמרוב השעות והזמן שאנו מבלים בנט, בקהילות, צ´אטים תוכנות מסרים וכו´ אנחנו חשים בבית כאשר אנו גולשים, ולא ביית בעולם האמיתי וכך חשתי בשנה האחרונה. ואני ממש לא יודע מה לעשות כדי לשנות את העניין ולשפר את הכישורים החברתיים שלי..
בכ"א נהנתי לקרוא

המשפט הזה מבוסס על הפתעה...סייבר

כי אתה מין ילד מתוחכם כזה שכבר יודע דברים של מבוגרים אז מצופה מהמשפט שכאילו יגידו הילדים של היום זה לא כמו פעם שאנחנו היינו ילדים או משו כזה הם נורא מתוחכמים או משו כזה ואז פתאום יש סיומת מפתיעה שהם לא הילדים של הלילה שזה ההיפוך של יום כידוע לך

cyberonweb

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo51.gif ../images/Emo140.gif

* תמונה אחת שווה אלף מילים

e-magine

New member
אני שמייח שהזדהית

זה מאמר ישן, דע לך שניתן לשנות את הדברים האלה, מאז נפגשתי כמה פעמים אם חברים מאותו פורום, גם בכנסים וגם במפגשים יותר מצומצמים, על חומוס ושיפודים. אך אני מדגיש, אותו הפורום הוא פורום שבעצם עוסק בנושא מקצועי, ככה שניתן להיפגש עם האנשים מבלי להיכנס לדברים יותר מידי אישיים.

cyberonweb

New member
../images/Emo45.gif

אומנם לא דיברתי רק על התקשרות עם אנשים מהנט, להיפך אם אלה יותר קל, מכיוון שאתה מזדהה איתם בחלק מהנושאים, תחומי ההתעניינות דומים.. מבחינה חברתית לי לפחות יותר קשה ליצור יחסי אנוש עם אנשים שלא הכרתי בנט, אנשים מחיי היום יום, מהבצפר וכו´...

silkpink

New member
מיפגשים

אני הייתי רק במיפגש כללי אחד של אנשים מצ´אט והיה ממש כישלון. לא הערב עצמו שהיה נעים למדי, אבל המבוכה שהשתררה בעקבותיו לדעתי וגררה עקב כך פירוק של הקבוצה שעד למיפגש העבירה ביחד מספר לא מבוטל של חודשים ברשת. בדיעבד, מאוד הצטערתי שניפגשנו.......

למעלה