חדש כאן

טשאפק

New member
אני בספק אם זה נכון

מאגר של כתובות הוא רכוש כמו כל רכוש אחר. מי שהסכים ששמו יהיה במאגר של שינוי, לא צריך להיכלל במאגר של שום גוף אחר. הזהות הפרסונלית של מי שבנה את המאגר אינה משנה: אם נרשמתי למאגר כתובות של חברה מסחרית, והמנכ"ל שלה יחד עם חלק מן העובדים פרשו והקימו חברה אחרת, אין להם זכות לקחת את המאגר ששמי מופיע בו ולפנות אליי, בטיעון שהם האנשים שבנו את המאגר. נושא מאגרי הכתובות מטופל בחוק, שלצערנו אינו נאכף כל-כך.

אותי שכנעת לא להצביע שינוי

האמת שזה קרה כבר מזמן לאחר הפריימריס. אבל לא בטוח שחץ היא האלטרנטיבה אני בבחירות האלה נותן את הכוח לליברמן! וזאת למרות שאני לא רוסי.

לי ועוד כרבע מליון בוחרים

כמצביע שינוי (לשעבר) ידעתי כי צמד לפיד ופורז רחוקים מלהיות מושלמים. אך בנוף הפוליטי הישראלי הם היו חריגים ובהחלט ניתן לכנותם פוליטיקאים ישרים. אני מעריך כי הדחתם במרכז של שינוי נבעה מחילוקי דעות פניימים בתוך המפלגה. יחד עם זאת המאבקים בין חץ לשינוי לא מענינים את הבוחר הממוצע והיחידים שמרוויחים מכך הם החרדים והמפלגות המתחרות כמו מרצ וקדימה. בעיות אלה מתגמדות מול הבעיות הלאומיות והנושאים האזרחיים במדינת ישראל. פורז היה צריך לגלות יותר הבנה כלפי האופוזיציה במפלגתו לעומת זאת מעשיו של לוינטל נבעו מאגואיזם אישי ורצון בלתי רגיל להתקדם בכל מחיר. התוצאה הסופית תהיה פגיעה ברעיון החלוני ולטעמי שתי המפלגות ישארו מחוץ לכנסת. לכן לא חץ ולא שינוי יקבלו את קולי.

אשרת

New member
אז כמו שאמרתי...

תצביע למי שאתה רוצה. זה ממש לא רלוונטי. ובתור אחד שרק מעריך ואינו מכיר איש מהמעורבים בכל הסיפור הזה, הצלחת לחוות את דעתך בצורה יוצאת מגדר הרגיל על לוונטל.

אשרת

New member
אני ואחרים פנינו לחץ, ו***

תסלח לי, חץ לא בנתה כלום. שינוי היא זאת שבנתה את המאגר הזה גרשון. הפרטים שלי ניתנו למפלגת שינוי ולא לאדם כזה או אחר. לכן, לחץ אין שום זכות להשתמש בפרטים האיישים שלי, ושל אחרים ללא קבלת רשות מאיתנו. מה שאתם עשיתם זאת 'גניבה' לאור יום. פשוט תתביישו לכם.

vinney

Well-known member
גם אני מתלבט עבור מי להצביע

תוכל להסביר לי למה לי להצביע עבור פורז? מה הוא כן עשה בשבילי? הא, ומתי היו הבחירות שאתה יודע מי עובר אחוז חסימה ומי לא? עם כל הכבוד, אם אתה רוצה לייצג מפלגה מכובדת, לפחות תייצג מפלגה שפורז ולפיד לא שם, ואל תשקר. שינוי לפחות עומדים בתנאי הראשון.

חזור לכדור הארץ

הודעתך מנותקת מהמציאות מדוע הינך חי באשליה? אתה מפתח ציפיות ריקות מכל תוכן

vinney

Well-known member
גרשון, אני אוכל אותך בלי מלח

בדמגוגיה. שאלתי שאלה - או שתענה על השאלה או שעל תענה בכלל. למה אתה משקר בטענה ששינוי לא עוברת את אחוז החסימה, עוד לפני שהיו בחירות? למה להצביע חץ אם פורז שיקר ולא עמד בהבטחות?

../images/Emo221.gif אתה צודק ../images/Emo6.gif

שינוי נמצאה בשיאה בסקרים והפופולאריות של רב שדר רון לוינטל בציבור איננה יודעת גבולות. שינוי מפלגה שמקבלת קולות בקרב כל המגזרים בציבור הישראלי....עכשיו חזרה למציאות....
לגבי פורז היות ואינני אובייקטיבי תוכל למצוא בקישור הבא http://elections.walla.co.il/?w=/2644/875643

vinney

Well-known member
אז לפי ההגיון שלך

למה להצביע חץ, שמזנבת בשינוי מאחורה בכל הסקרים? אם שינוי לא עוברת את אחוז החסימה, אז חץ על אחת כמה וכמה, לא? זאת אומרת, לפי ההגיון המעוות שלך, הצבעה לחץ, או שינוי, שתיהן - זריקת קול לפח, נכון? אז תגיד לי, למה אתה טורח לבוא עוד שבוע לזרוק את הקול שלך לפח? למה אתה מנסה לשכנע אחרים לעשות את זה? לגבי מחמאות של נחמיה שטרסלר לפורז, יש לי כמה דברים להגיד על זה:
הבחור הפסיד בפריימריז והחליט להקים מפלגה מתחרה. אומנם זכותו, אבל שמע - זה בהחלט לא לטובת המטרה עליה הוא אמור להלחם. תוצאה ישירה היא ששתי המפלגות צנחו בעיניי הבוחרים הפוטנציאליים (גם בעיניי), איך זה מתיישר עם ה"יושר" שלו? זה רק מצביע על אגוצנטריות וחוסר כבוד לבוחרים. אם אין לו כבוד לבוחרים, למה לבחור בו? אז נכון שזכותו לעשות את מה שעשה, אבל אל תגיד לי שהוא יותר טוב ממישהו אחר בחבורת קדימה או ליכוד, אביר איכות השלטון הוא לא, בעיניי.
הבחור הבטיח שלא ישב עם חרדים בממשלה, על זה הוא נבחר בראש חבורה ענקית של חברי כנסת, יותר מעשירית כנסת. קיים? לא. וכן, זה היה מוטיב מרכזי בבחירות הקודמות.
הבחור תמך בהתנתקות תוך התרפסות ועזיבה מוחלטת של כל העקרונות אותם ייצג, אפשר היה להשיג הרבה יותר עם הכוח שהיה לו.
אגב אביר איכות השלטון, זוכר מה עשה ביומו האחרון כשר הפנים? התביישתי שהצבעתי שינוי באותו יום. אז עבור פורז אני לא אצביע יותר, ולא ממליץ לאף אחד. האם להצביע עבור רב שדר לוינטל? אני עוד חושב על זה. האם ההתלבטות שלי נותנת לך לגיטימציה לשקר? לא ממש.

את המסקנות תסיק לבד

אינני רוצה לחזור לאחור, דנו כאן בהרחבה לגבי בחירתו של לוינטל במועצת שינוי. אין כאן תחרות מי עובר את אחוז החסימה או לא. השאלה היא למי יש את יכולות והנסיון הפרלמנטרי הדרוש. אם אתה רוצה להיות כן עם הצבעתך כדאי שתשאל ותברר כיצד קורה מצב שבו שדרן רדיו אלמוני הופך להיות יו"ר מפלגה גדולה יחד עם שני ח"כים זוטרים מהשורה האחרונה שקופצים לראש רשימה תוך דחיקתם של רוב מוחלט של ח"כי שינוי בראשות לפיד ופורז. אני בטוח ומשוכנע שמי תומך באג'נדה החילונית ונותן אמון בפרלמנטרים עם נסיון ידע לעשות את הבחירות הנכונה בקלפי.

vinney

Well-known member
אוי באמת, אני לא אידיוט

נכון שפוליטיקאים חושבים שבוחרים מטומטמים, אבל מה לעשות, הם לא. מה אתה דוחף לי את לוינטל? דיברתי איתך על לוינטל? נדחפת באמצע השרשור ואמרת "תצביעו חץ". למה חץ? לא "למה לא שינוי" אלא "למה חץ"? כי לפורז יש נסיון? אז למה לבחור, שכולם ימשיכו, אחרת חס וחלילה יכנס מישהו חסר נסיון. הא, רגע, שניה, כמה מחברי כנסת של שינוי נכנסו לכנסת לראשונה בבחירות האחרונות? רובם המוחלט, תקן אותי אם אני טועה. אז לפני שלוש שנים זה לא היה חשוב הנסיון, ועכשיו זה כן? יאללה, פסלנו, נימוק של נסיון של פורז זה כמו נימוק של ביבי שאולמרט לא מבין בבטחון - לא רלונטי ומצוץ מהאצבע. כיצד קורה מצב שבו שדרן רדיו אלמוני הופך להיות יו"ר מפלגה גדולה? אני אשאל את יוסי שריד, באמת מעניין. אבל שוב, מה זה קשור? שדרן רדיו זה לוינטל, אני שאלתי על חץ. יאללה, פסלנו שדרני רדיו. אז למה חץ? ח"כים מהשורה האחרונה דחקו ח"כים אחרים הצידה? אז? אסור להם? למה זה אומר שצריך להצביע חץ, לעזעזל? אתה כנראה לא הבנת, אני לא שאול אם להצביע שינוי או חץ. אני שואל למה להצביע חץ. חברי כנסת של חץ הוכיחו את עצמם מצוין בלא לעמוד בהבטחות בחירות, בלעשות מחטפים פסולים, מכפישים את כולם, ותכל'ס זה אותם האנשים שקיבלו את הקול שלי לפני שלוש שנים, ולא עשו איתו כלום. הרי זה מה שאתה דוחף לי, לא? ה"שינוי האמיתית", ה"נסיון הפרלמנטרי", ה"אג'נדה החילונית"? אז הם כבר שיקרו לי פעם אחת. למה להצביע להם?

אשרת

New member
vinny

מה שהתעמולן של מפלגת ** לא מבין הוא שלציבור הכללי, פשוט נמאס מפורז ומלפיד, וזה בהכלל לא קשור לנטישת פורז בצורה מעוררת רחמים את המפלגה. וזאת משום שהם עשו פליקפלק לגבי הישיבה עם החרדים, שאגב, ליבוביץ התנגד לכך. אם זאת על ידי הפה מלוכלך של לפיד, וחסור הרגישות המדהים של פורז (אין מים? שישתו משלוליות ויש לו עוד כמה פנינים כאלו, ואחד השיאים הוא השוואתו של עליית לוונטל לעליית החמאס, ורשף חן אף הגדיל והשווה זאת לעלייתו של היטלר לשלטון) להזכיר פה לאנשים, ששינוי כבר ירדה ל-4 עו 5 מנדטים עוד בתקופתם של שני האנשים הנ"ל, ובמקום לקחת אשמה , הם זרקו אותה על קדימה ועל כל העולם. אלו שפרשו ל**, אולי בתור אנשים הם אנשים טובים, אבל הם חבורה של אינטרסטים, איפוטנטים, שהדבר היחיד שמעניין אותם זה הם עצמם. אתה תצביע למי שאתה רוצה ולמי שהכי מתאים להשקפת עולמך.

vinney

Well-known member
נו, אני רק מנסה להבהיר את הנקודה

לבחור הצעיר שפתח את השרשור ועלול בטעות להתבלבל
אני באמת שלא יודע אם להצביע לשינוי או מרץ, וכנראה שאחליט רק מאחורי הפרגוד, אבל מה שבטוח הוא שלחץ אין שום סיבה שבעולם להצביע, לאף אחד.

אשרת

New member
אני משערת שהוא ימשיך לתמוך בנו ../images/Emo13.gif

בסופו של דבר, כל כלב בא יומו (לא זוכרת את הפתגם בעברית). הצבעה נעימה.

שמח לשמוע על אזרח נוסף שיבחר שינוי

אמנם אני בן לא בן 18 אך עבורי זאת גם הפעם הראשונה שאבחר וגם אני אשים פתק של יש בקלפי

למעלה