חדש כאן

rds15

New member
חדש כאן ../images/Emo13.gif

אז שלום, אני רן, בן 18, וקורא סמוי בפורום בחודשים האחרונים. אז סתם החלטתי להציג את עצמי, ולהצטרף לפורום בתור אדם שעוד שבועיים ישים פתק "יש" בקלפי.

אשרת

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אתה יותר ממוזמן להשתתף בדיונים בפורום , אתה גם מוזמן לקומונה שיש לפורום הזה. וקבל ח"ח על הפתק שאתה הולך לשים בקלפי

goanin

New member
ברוך הבא רן ../images/Emo45.gif

אני זוכר שאני גם התחלתי ככה, בן שמונה עשרה קורא סמוי. מקוה שתתרום לדיונים, אני אארגן לך פרוטקציות אצל אשרת (מה אשרת, מה את קוראת ת'הודעה שלי מה מה).. בהצלחה, וח"ח על היש

אנדרי ז

New member
להזכירך, יש פה עוד שניים

שצריך אצלם פרוטקציות.
אם כי פרוטקציה אצל אשרת בד"כ מספיקה גם אצלי...

rds15

New member
תודה לכולם על קבלת הפנים ../images/Emo13.gif

בתקווה שאני אהיה פעיל פה באמת.

Sashka7

New member
אני גם בת 18 והולכת לשים יש בקלפי..

איזה הרגשה טובה זו, לא?
וברוך הבא לפורום. סשה

rds15

New member
הרגשה מאוד טובה.

בעוד רוב האנשים ששאלתי אותם למי הם יצביעו לא ידעו לענות לי[וזה שבועיים וקצת לפני הבחירות], אני כבר יודע למי אני מתכנן להצביע.

rds15

New member
כי אני מסכים עם מצע המפלגה

בנוגע להפרדת הדת והמדינה, ואני מאמין שע"י זה שאני אצביע שינוי הנושא הזה יקודם בכנסת ה17.

תגובה

עקרונות של הפרדת דת ומדינה הם נושאים חשובים. על נושאים אלה נאבקו חברי הכנסת של שינוי הפורשים וימשיכו להאבק. יש לי רק עצה ידידודית אחת אליך, שקול היטב את הצבבעתך לפני שאתה נותן את קולך למפלגה שלא עוברת את אחוז החסימה. שינוי של היום היא לא השינוי של 99 ו 2003 בראשות לפיד ואחרים.

אשרת

New member
תגובה קצרצרה

שינוי של היום, היא אכן לא שינוי של לפיד. היא שינוי טובה יותר, דמוקרטית יותר , פעילה יותר. ו... כמו כן היא לא עוברת על חוק מאגר המידע כמו שהמפלגה שלך עושה. רוצה להסביר לי למה, אני כבר מקבלת כבר פעמים את הזבל שלכם לתיבת הדואר שלי, פעם אחת בדרום ופעם אחת בצפון? סתם מעניין אותי לדעת מתי אני מסרתי לכם את הפרטים שלי? מתי אתם בכלל בקישתם את רשותי לקחת את הפרטים שלי משינוי? פשוט תתביישו לכם על צורת ההתנהגות שלכם. על הניסיון "לגנוב" אנשים משינוי.

את יכולה לפנוץ לחץ

ולבקש שיסירו אותך מרשימת המכותבים שלהם. המאגר שינוי נבנה על ידי ח"כי חץ ואחרים ומטבע הדברים יש לחץ זכות מלאה לשלוח מכתב כמו לכל אזרח אחר.

למעלה