חדש כאן. שלום לכולם! שלום, נעים מאוד. אני חדש כאן בפורום. נעים מאוד ושמח להצטרף :)
D d r o r y New member 5/7/14 #1 חדש כאן. שלום לכולם! שלום, נעים מאוד. אני חדש כאן בפורום. נעים מאוד ושמח להצטרף
D d r o r y New member 6/7/14 #3 תודה. נראה שזה פורום פורה במשתמשים אני מציע שנעשה התפקדות שבועית, למען כל המצטרפים החדשים. אני אתחיל ראשון דרור בן 32 מנתניה
תודה. נראה שזה פורום פורה במשתמשים אני מציע שנעשה התפקדות שבועית, למען כל המצטרפים החדשים. אני אתחיל ראשון דרור בן 32 מנתניה
O oops did it again New member 6/7/14 #6 אני מציעה שלא תמסור יותר מדי פרטים על עצמך. ככה כעצה ידידותית.
D d r o r y New member 6/7/14 #9 לא רואה סיבה למה לא...... הרי זה בין כה פורום להכרויות, ואם באנו במטרה להכיר אז נצטרך לתת קצת פרטים. מי שיש לו בעיה אישית לחשוף פרטים מסויימים, אז שפשוט לא יחשוף. מקווה שההצעה שלי גם ידידותית
לא רואה סיבה למה לא...... הרי זה בין כה פורום להכרויות, ואם באנו במטרה להכיר אז נצטרך לתת קצת פרטים. מי שיש לו בעיה אישית לחשוף פרטים מסויימים, אז שפשוט לא יחשוף. מקווה שההצעה שלי גם ידידותית
O oops did it again New member 6/7/14 #10 אתה יכול לחשוף פשוט עדיף שזה יהיה במסרים פרטיים. זאת דעתי. קח את העצה או לא.. לא משנה תלמד כבר לבד
D d r o r y New member 6/7/14 #11 סבבה....... אם כך, אז אתן כולכן מוזמנות לשלוח לי בפרטי . נשמע קצת פחות פרקטי מאשר כאן דרך הפורום, אבל שיהיה. אגב, גם את מוזמנת לשלוח
סבבה....... אם כך, אז אתן כולכן מוזמנות לשלוח לי בפרטי . נשמע קצת פחות פרקטי מאשר כאן דרך הפורום, אבל שיהיה. אגב, גם את מוזמנת לשלוח
O oops did it again New member 6/7/14 #12 ההזמנה שלך תעבור דרך הדרגים הגבוהים יותר יש מצב שתקבל איזו נוגרה לביצים.
D d r o r y New member 7/7/14 #15 חחח.... מפחדת להינשך? לא נינשך אותך, אם מזה את חוששת. בכל אופן, as you wish מי שרוצה להציג כאן את עצמו אז הוא מוזמן
חחח.... מפחדת להינשך? לא נינשך אותך, אם מזה את חוששת. בכל אופן, as you wish מי שרוצה להציג כאן את עצמו אז הוא מוזמן