חדש כאן +שאלה..

כRובי

New member
שחר, הוא לא יבין אותך ככה, הנה

תרגום לתום: ה-DT הוא אופנוע פ33ה !!!1

111SM

New member
ותגובה אחת רצינית אח של דוד שלי

הDT הראה סוף הדרך באמת ראיתי אותו לפני שבוע במציאות איפה הוא היה כשאני הייתי בן 16 איזה DT טיל שם לה קיט 85 סמ"ק ישר לוקח אותה למוסך בהרצליה של איך קוראים לו השמן המצחיק הזה אאאאאא סיני כן איזה תותח הוא

סיני 1

New member
יש לי שיפור חדש לDT שערות 70 סמ'ק

יא אולד עזה, אתה בא עכשיו להיתאווז עלי? עד שנרגעתי? אני מבין שזו קריאה למלחמה יעקב?????? ראה נספח מצורף: זו אזהרה מ'ס 1. גילוי נאות:אני הולך לקרוע את יעקב, ולפזר את השערות שלו בים כמו אייכמן.

סיני 1

New member
להתאווז זה של האשכנזים ולהתעווז של

הספרדים...............

enigo

New member
לאן התדרדרנו...

להתאווז זה אולי כינוי לתהליך של אכילה ללא גבולות וגידול נוצות, בטח לא מה שאתה התכוונת. אתה מזכיר לי איזה פרק בתוכנית אירוח אמריקאית עם ילדים לבנים שרוצים להיות כושים, אז הם לובשים בגדים הפוך ומדברים במבטא ועם הידיים. פשוט עצוב!

סיני 1

New member
מנדינגו, ברחתי מפורום קטנועים לכאן

כי נמאסו לי הזיוני והניפוחי מוח שלך, אז אתה עוקב אחרי לפה? מה באמת יפטור אותי ממך? חומצת מצברים? רעל עכברים? פטיש 5 ק'ג? זחל'ם? נפלם?אטום? חאלאס, תחפש פורום של ''יתושים מזמזמים ומציקים ללא הפסקה''ומצא לך שם חיים, ובטוח גם חברים. נפלט הבחור מקורס פילוסופיה, ומאז החיים שלי שרופים
קישתא!!!

enigo

New member
או... כשאתה רוצה אתה יכול...

רק שים לב, מדי פעם אתה צריך לחבר מילים ביחד, אחרת אתה לא נשמע אמין. גם טעות כתיב או שתיים תועיל לתדמית. לך על זה, יש לך סיכוי!

סיני 1

New member
צור יא ילד פרחים, הילדים שלי לא ...

אשכנזים, מסיבה פשוטה, האשכנזים זה ....... איך אני יסביר את זה מתומצת? אשכנזים זה כמו דינוזאורים... עולם הולך ונעלם, וטוב שזה ככה. ואני לא לועג לך שאריאל קרע אותך על המסלול, אז למה אתה לועג לי על כל מיני דברים של אשכנזים? זה ממש מעליב

סיני 1

New member
נו? מי מנסה להרים את הראש מעל המים

מנדינגו בחיאת דינק, מה זה המילים המתנשאות האלו? שוב פעם שכרת גמד לוחש? אז קח עיצה ממני, רד לשדה ליד הבית, חפש קרש עבה, תבדוק על הברכיים שהוא לא נשבר, תעלה חזרה הבית, דפוק ת'קרש בגב של הגמד עד שהוא נשבר(גם הקרש וגם הגמד הלוחש) וזרוק הגמד מהחלון, כי ביננו? הוא לא שווה כל שקל, ואם נתת לו מקדמה? אתה באמת אהבל, ולדעתי אתה כזה אהבל שבטח היו צריכים לשרוף את בית הספר שלך בכדי להוציא אותך סוף סוף מכיתה ג בגיל 22. והכי מעניין, שכמו שאתה נראה פה? אתה נראה לי גם אהבל וגם מגעיל(אני חוזר פעמיים על אהבל כי נראה לי שאתה מבין מהר שמסבירים לאט)כל כך מגעיל, שבטח שכדי לשכנע את הכלב שלך לבוא אליך? אתה תולה צלע של כבש על הכתף, ועדיין כל כך מגעיל, שבטח ההורים שלך עובדים עבודה נוספת , רק כדי לא להיות במחיצתך. ולמי שלא מאמין לי? שיפתח במילון במילה מגעיל, אין שם הסברים, יש שם וילון קטן מלא אבק, ואם מסיתים את הוילון? יש תמונת פרופיל ימין של מנדינגו. ובמילה אהבל במילון, גם אין הסברים, יש תמונת פרופיל שמאל של מנדינגו. בקיצר? אבן שושן התעשר על התחת שלך. אז במקום להשקיע כסף על גמד שילחש לך מה לענות לי יא פקק, לך תשקיע ת'כסף בעו'ד שיתבע את אבן שושן על אחוזים שמגיעים לך. גילוי נאות: צחוק צחוק? אבל נראה לי שהוא באמת יכול להתעשר מהתביעה.

enigo

New member
זה לא עובד למחזר בדיחות

כבר סיפרת את הבדיחה עם הבי"ס, על מישהו אחר, רק שאז זה היה גיל 24. אני אמור לקבל את זה כמחמאה?

סיני 1

New member
הכי קטע שאצלך זה תופס תמיד כמו בפעם

הראשונה. ומנדינגו, זה לא בדיחה, אני רציני כמו מובארק.

enigo

New member
זה לא ילך ככה...

להתערס זה לא כמו טנגו, לא הולכים צעד קדימה ושניים אחורה. אתה חייב להפסיק עם המשפטים המלאים והמילים הארוכות, זה לא עושה לך טוב לתדמית. לך על מילים קצרות עם הברות גרוניות, והרבה מהן. אתה גם חייב להכניס קצת סימני קריאה, עדיף בגושים מרוכזים. אבל אנחנו גולשים ממסגרת מה שאפשר להעביר מעל דפי הפורום. דבר איתי במשני אני אארגן לך כמה שיעורים פרטיים במחיר טוב. אחרת חבל, תחשוב על הילדים שלך, כולם יקרקרו עליהם בבי"ס וילאטמו אותם על בסיס קבוע. זה אומנם יעשה להם ראש שטוח מאחורה כמו לגרוזינים, שזה עדיף על אשכנזים, אבל עדין לא מציאה גדולה... בינתיים, הנה קצת אימונים קלים שאפשר לעשות בבית - ח' ו-ע'. ע' זה כמו א' שמנסים להגיד בזמן שבולעים איזה חומוס. בא כזה מלמטה. תנסה. אחרי זה תתאמן על ח'. זה כמו ה', אבל עם יותר חיכוך. איך אני אסביר לך את זה שתבין? אה... תגיד ה' ואז תסגור קצת את הבורג אוויר, יש? ולגבי הגמדים שלוחשים - דיברנו על זה. אתה חייב לראות מישהו מקצועי בנדון!

שחרלרט

New member
עכשיו יא חבורת אומואים

תרדו מהילד,פה זה לא פורום שטח.אני לא מאמין שאני מכיר אותכם
במיוחד אותך יא ילד זין,למה לא הגעת ביום שישי,אהה.אפילו סיני היה! היה פ צ צ ו ת.

סיני 1

New member
נכון, היו מלא עוגיות טעימות |גבינצ

וכמעט שכנעתי את העובדת בדלפק לעשות סטרפטיז......

111SM

New member
בואנה יא בטטה אני עושה לך יחסי

ציבור ואתה כועס ????????? ישר אני שולח אותו אלייך !!! דרך אגב עכשיו שאנחנו שאתה אוכל מלא סטקים אולי נעשה איזה מפגש משהו עם אש וסטקים

למעלה