חדש כאן +שאלה..

tom klein

New member
חדש כאן +שאלה..

מה המצב אני חדש כאן אני בן 16 עוד מעט אאני על אופנועים מגיל 13 היה לי בעיקר 50 סמ'ק עד עכשיו .. לגבי כלים יותר גדולים רכבתי על כל מיני כמו דיאר350 קיטיאם400 וכל מיני אבל כולם היו נטו שטח... בזמן האחרוןן אני מתחילל מאד ללכת לכון של הסופרמוט פשוט ניראה לי מעניין..! אני עוד מעט קונה אופנוע .. כניראה דיטי2005 עד עכשיו היה מתוכנן על הR אבל ראיתי שעכשיו גם הספורמוטו הגיע לארץ האם ביכלל שווה לקנות אותו (כי בעיקרון המכוללים שלו הם כמו של הR רק הג'נים והצמיגים שונים)

סיני 1

New member
רק כרובי יוכל לענות לך על DT הוא ..

המומחה פה לDT....................

111SM

New member
רק כרובי הוא הכי תותח פה בDT

איזה ווילי הוא עושה איתה

כRובי

New member
תשובה של מומחה הפורום לימאהה

DT 50 תוך כדי התמחות בדגמים הכחולים של 2004 ואילך עם שיפורים במנוע ובאגזוז שהופכים את ה-DT לרוצחת. כן. שווה. תהנה.

tom klein

New member
חחח תודה אחשלי

תאמת היו לי עד עכשיו 4 דיטים חחח כן וכולם כשהייתי בלי רשיון ותמיד אמרתי שדיטי ז\ה ה50 הכי מהיר והכי חזק.. רק תמי התבאסתי על זה שהוא מכוערררר!!! אבל עכשיו ימאה סידרו אותי חחח גם חזק גם מהיר גם יפיוףף מה יותר מזההה?!!! רק שיורידו קצת תמחיר ואז אני מסדודר חח סתםםם אני באמת ניראה לי ילך לכוון של הסופר הוא גם בהרבהה יותר יפה מהR

D the kid

New member
חחחח

Little Max

New member
האם זו בעייה כרונית,

שכל התיכוניסטים שרוכבים/מפנטזים על אופנועים הם עילגים עם רמת כתיבה ויכולת התבטאות של ילדים בגנון? כי אם כן - שישמור עלינו אלהים עוד כמה שנים... LM

tom klein

New member
דבר ראשון אתה בעצמך

עילג וחוץ מזההההה תתחיל לשמור על הפה שלךך למה אני לא מכיר אותך ביכלל מה אתה יוצא עלייי הא?! ואם אתם רוצים שאני ידבר בשפה שהיא ''מנומסת '' ובלי ''אחשלו'' אז טוב אבל דברו יפה ..

Little Max

New member
I rest my case ../images/Emo4.gif

ובתרגום לעברית למי שאולי לא מבין (ואני משער שזה לפחות אדם אחד בשרשור הזה, וכן טום, הכוונה אליך): אני עוצר את התיק שלי
LM

סיני 1

New member
נראה לי טום חם על ליטל מקס פחד../images/Emo5.gif

למה אתה יורד על טום אח שלי? אתה לא רואה שהוא באמצע צביעת הגדר?

tom klein

New member
אתם מוזרים אבל שיהיה...

לכל אחד יש תדפיקה שלו פשוט צריך להתרגל חחח

סיני 1

New member
מבין אנגלית? כנס לשאלון../images/Emo26.gif

מה זה? אפטר טוש קיס מני מני. יו טוש. נו? נראה אותך.

למעלה