חדש כאן. צריך הסברים!

חדש כאן. צריך הסברים!

טוב אני יאן (בן 17) ובזמן האחרון התחלתי לראות את הכי גאים שיש בערוץ 3 בייס. בהתחלה דיי התנגדתי לסדרה ולסטריאוטיפם שהיא עושה לקהילה ההומוסקסואלית! אבל זה דיי השתנה! בקשה ראשונה! בבקשה תספרו לי מה הוללך שם? מי עם מי למה ואיך! כאילו בן ומייקל? (אני טועה בשם?) בן נשא איידס ומייקל ביחד. שוכבים.?! ואך טד ואמט ביחד?!!?!?!? דבר שני השחקנים, הם באמת הומואים?

moderntalking

New member
תשובה...

שלום יאן. על איזו עונה אתה רוצה פרטים? כי דברים כל הזמן משתנים... בן ומייקל ביחד והם משתמשים באמצעי הגנה. לא כל החקנים באמת הומואים. רק השחקן שמגלם את ג'סטין, את בן, את אמט ואם שכחתי מישהו אז כבר יגידו לך...

moderntalking

New member
העונה השלישית?

סורי, לא אוכל לכתוב עליה כי ראיתי אותה מזמן ועכשיו אני בעונה הרביעית ושכחתי כבר מה היה בשלישית.

jDaNiELLE

New member
טוב...../images/Emo58.gif

אז מייקי ובן יחד, וכן יש לבן איידס והם שוכבים...(קונדום...מייקי מוכן להסתכן בשביל בן.) טד התחיל להתאהב באמט, וכשהוא אמר לו זה היה קצת מוזר אבל הם ביחד... חלק מהשחקנים לא הומואים במציאות. בריאן- גייל הארולד- סטרייט. האל ספארקס- מייקי- גם סטרייט. רנדי האריסון-ג'סטין- הומו, וגם זה שמשחק את בן, וזה שמשחק את אמט. ברח לי השם... וטד- סקוט לוואל לא מעניין אף אחד וגם הוא סטרייט.

DawnR

New member
שמות:

בן - בובי (רוברט) גאנט אמט - פיטר פייג'

למעלה