חדש כאן - עם בעיה =\

חדש כאן - עם בעיה =\

אהלן, אז ככה במקום לרשום מגילה ארוכה אני יתן שורה תחתונה: אני בן 19 לא שאני יכול להעיד על עצמי אבל בטוח לא חתיך ומניח שגם לא מכוער - בינונימי שכזה, אף פעם לא הייתי בקשר, לא יודע אינטמיות מהי ולצערי לא מכיר את "כללי המשחק" (זה מדהים אבל אני ממש לא יודע כלום). ולבעיה: אני נמצא במסגרת לימודית מסוימת (מגובשת כולם ידידים - אין אף אחד שהוא "בצד", מסגרת שבין לימודי תיכון לצבא) ביום יום כבר שנה, ומהתחלת הסימסטר הראשון אפשר להגיד שיש מישהי בגילי באותה מסגרת שמאוד מוצאת חן בעיני אבל אני לא יודע מה לעשות עם זה ובמשך השנה שחלפה לה עלו להן כל מיני שאלות, האם היא בקשר? האם היא מעונינית בי? למה שתיהיה מעונינת בכלל? האם אנחנו צעירים מידי לדייט(מה זה בכלל דייט? - זה נאמר קצת בציניות אבל מה בכלל הכללים, לאן הולכים ומה עושים? בכלל 19 זה גיל די כללי כזה בין לימודים לצבא)? אם זה בבית שלי או שלה על מה מדברים? איך נמנעים מהשתיקות המביכות? (לא יצא לי להיות עם בחורה לבד בחדר - די מבייש לומר) נאמר והיא תסכים לצאת איתי מה עושים עם זה? מה הלאה? ואם לא אז איך בכלל אני אמור להיות לידה ביום יום? (מביך מידי). ועוד ועוד שאלות...ואם להגיד את האמת אני לא מבין איך ידידם מגיעים למצב של "נשיקה על הלחי" על פעם שהם נפגשים אז קל וחומר איך זה מתחיל עם חברים? (שאלה שאשמח לקבל תשובה אגב). ובכלל יצאתי מכל הסיפור מבולבל, אני כל פעם מצחיק אותה (אני מאלה שמדברים כל הזמן שטויות שמצחיקים את כולם..) והיא צוחקת אפילו נקרעת לא ידעתי אם לקבל את זה בתור פלירטוט מסוים או סתם ככה היא, בהמשך היו כמה פעמים שהיו לי שיחות עם חברים כאלה שהכל בהן נאמר בצחוק ויצא שאמרתי בתגובה למשהו "חח מצטער אני לא הומו" או משהו בסיגנון והיא יצאה ביציאות "אתה בטוח?" או משהו כזה, אבל תמיד איכשהו יצאתי מזה בכך שהצחקתי אותה עם איזה שהיא תשובה מתחכמת אבל לא יודע אם להתייחס לזה שאולי היא רומזתי לי שהיא מעונינית בקשר או שזה סתם הדמיון המפותח שלי..ופעם אחת היא החמיאה לי בכך שרזיתי, אבל שוב אולי זה סתם מחמאה. אני חייב לצין שמדובר בבחורה שנראית מאוד רצינית ולא מהבחורות הקלילות אבל מתחת לזה היא די קלילה. יצא לנו לדבר פעם אחת והתברר שהיו לה כמה חברים בעבר אחד מהם היה גדול ממנה ב20 שנה אבל הבנתי שהיא הבינה שזה לא זה ויצאה מזה מהר, אבל אז הגעתי למסקנה שהיא בליגה אחרת. היו לה כבר מערכות יחסים ועוד עם בן אדם מבוגר! מי אני בכלל "שיכנס לנעליים של חבר שלה" אחרי מערכת כזאת ועוד בתור קשר ראשון שלי, בנוסף אני מודה אחרי שזה נודע לי אני די הורדתי מערכה, אולי לא בצדק? ובכל זאת אני מרגיש שאני מעונין בקשר. ובכלל אני מהתמימים שמאמינים ב"קשר אחד" בחיים, עם בחורה הגונה ותמימה, אני יודע שזה חלום אבל זה גורם לי לפחד של "היא גדולה עלי מידי". לסיכום מה עושים? איתה ועם השאלות שצצו להן, שגם אם זה לא יתממש איתה - אני מקווה שזה התממש עם אחת אחרת בעתיד למרות שכרגע רק עליה אני חושב. תודה לעונים, מקווה שלא יצאתי תמים ובור מידי.

יום טוב

נסה להתענין בה קודם בנושאים הכלליים של המסגרת המשותפת ואחר-כך בהדרגה בנושאים יותר אישיים בחייה. צור את המגע בהדרגה ובעדינות מתוך חבה ואהבה.

אוקי תודה.

אני מסכים עם מה שכתבת ואשמח לקבל תגובות נוספות. יום טוב גם לך ושבת שלום.

דבר אחד נורא חרה לי בהודעה שלך..

רשמת: "מי אני בכלל 'שיכס לנעליים של חבר שלה' " מה זה מי אתה??? אתה זה אתה! אתה לא פחות טוב מאף אחד אחר! אז מה אם אין לך כל כך ניסיון! אם היא תראה התעניינות היא תסתדר עם זה.. חוץ מזה שהכל בא לבד.. בהצלחה!

BHYT

New member
אני לא ממש יכולה לעזור לך

אלא אם כן אתה מאלה שמתעודדים קצת מזה שאתה בחברה טובה, "צרת רבים" וכאלה... פשוט כי גם אני די כמוך ועד לא מזמן חשבתי שאני בערך הייצור היחיד בעולם שלא יודע ולא מכיר אהבה מקרוב בגיל כל-כך מופלג, ואולי יש בזה קצת נחמה שזה לא ככה... ואני מדגישה את ה*קצת* נחמה כי אין מה לאמר... זה מבאס, מי כמוני יודע/ת
שתבוא אהבה בקרוב (ושנדע מה לעשות איתה
)

אין לי איך להגיד לך את זה וזה בולט:

היא מאוד מעוניינת בך!!! היא לא ידעה איך לתקשר איתך נכון אז היא התחילה בפה ושם מחמאה והחלה לצחוק מהבדיחות שלך, גם אם חשבת שהן לא הכי מצחיקות בעולם, אבל הראתה לך שאתה כן "מגיע אליה". איזה רמז יותר ברור מזה אתה רוצה לקבל מבחורה שהיא מאוד רצינית כמו שאמרת?! בחורות רציניות לא אוהבות להתחיל ביותר מידי קלילות, מה לעשות זה לא הן, הן רוצות להיות הן מבלי יותר מידי להשתנות. אז היא כן מראה לך שהיא מעוניינת ואתה מתלבט, חבל!!! זה שהיא יצאה עם גבר שיותר גדול ממנה ב-20 שנה רק אומר שגיל לא משחק אצלה תפקיד. ואם היתה לה איתו אהבה גדולה, אז למה שלא תצא איתו, כי הוא גדול ממנה ב 20 שנה? וגבר שבאותו גיל שלה חייב להיות מתאים לה בגלל הגיל? אז היא לא שמה לב לגילאים והולכת על מה שמתאים לה ולא לחברה או לכל בן אדם אחר. אתה לא כזה קטן לעומתו, תראה לה את הכוונות שלך, בדיוק כמו שגבר גדול ממך היה מראה באותה רצינות ואתה תראה שאם אתה תראה לה רצינות היא כן תהיה רצינית חזרה איתך, זה מה שאני חושבת בכל אופן. אני דווקא שמתי לב שהיא מאוד מעוניינת בקשר הזה איתך, אתה הוא זה שתוקע את הכל בגלל ההתלבטויות שלך.

אני מאוד מקווה שאת צודקת..

אולי באמת כדאי לנסות וללכת על זה... תודה נתת לי דחיפה די ענקית.

למעלה