חדש כאן.. + סרטון שלי

Y h u d a

New member
חדש כאן.. + סרטון שלי

אהלן אהלן.. אני יהודה.. אבל אתם יכולים לקרוא לי מאסטר יהודה.. :\ קיצר- אני עוד אחד מהפריקים הערסים של סדרת הסרטים הבסט הזאת.. ורציתי להציג בפניכם קטע לביקורת :\ http://x302.putfile.com/videos/17404340657.avi שבת שלום and may the force be with you

Y h u d a

New member
תוכנה חמודה ביותר

אני רואה פה המון אנשים ישתמשו איתה ויהיו ג'דיים כמוני :p קוראים לה LSMaker חפשו בגוגל.. היא להורדה בחינם.. היא עושה את האפקט.. את הסאונד ערכתי בעצמי בלי שום תוכנה מיוחדת :\

KingpinEX

New member
אהבתי!

עשית את היריות ממש מגניב! האפקט עצמו לא הכי טוב זה נראה חשוך כזה, אבל מה זה משנה זה נראה אדיר! תותח אתה.

Y h u d a

New member
וואלה..

אוקי.. אז אנשים לא אהבו את זה.. חרב אלפה זאת חרב עם גוון שחור... מעין חרב שנועדה לסית'ים.. :p ולא רק ההיא האדומה והמשעממת.. בכל אופן- יש לי גם סרטון עם האפקט הרגיל- http://x302.putfile.com/videos/17407401952.avi :)

panterist

New member
גם אניעשיתי עכשיו

http://www.angelfire.com/ab8/merkaz/niromer.AVI קרב שלי עם אחי הקטן... תודה על ההיכרות עם התכנה , אבל יש לי שאלה- איך אתה עושה את היריות ??

אחי מגניב לאללה !! אני גם בדרך

להוציא אחד משלי רק תוריד את הlightness של החרב של אחיך זה ממש גדול

Y h u d a

New member
היריות...

הם באותה טכניקה כמו של הלייט סייבר.. רק קצרות יותר ותמיד בתנועה... אני פשוט הוספתי אותם בלי שום בסיס לכלום- סתם עשיתי הדמיית תנועה כאילו אני פוגע ביריות.. והוספתי אותם על פי התנועה שלי ועל פי תנועה אפשרית שלהם.. אגב.. אין בעיה על פרסום התוכנה.. גם אני חיפשתי משהו מגניב כזה מלא זמן- וצריך לפרסם את זה :) ואחלה סרטון- אח שלך סוס.. :)

kick ass70

New member
מצלמת אינטרנט תעשה

את הצילום איטי לא? אין לי דיגיטלית פשוט וזה נראה ענק!!

Y h u d a

New member
עד כמה שתהיה מופתע..

הקטע צולם על ידי מצלמת אינטרנט....עם יכולת מעולה של קביעת מספר פריימים לשנייה.. :)זה די מסדר את הקטע.. פשוט צריך להגדיר נכון וזה רץ חלק :)

AceMagician

New member
עבדתי על זה לא מעט../images/Emo9.gif...

מקווה שאני אקלע למטרה... הלייטסייבר בראי הדורות- מאחורי הקלעים של הלייטסייבר

The lightsaber is the weapon of a Jedi, an elegant armament of a more civilized time. In comparison, blasters are crude, inaccurate and loud affairs. To carry a lightsaber is an example of incredible skill and confidence, dexterity and attunement to the Force.​
בימים הראשונים של 'מלחמת הכוכבים' (מאוחר יותר, 'מ"כ-פרק 4: התקווה החדשה'), השחקן היה מחזיק נדן אליו מחובר להב עם חומר מחזיר-אור, כאשר הופעל הלהב הוא זרח מול המצלמה, אולם הוא לקה בחסר: הוא היה חסר צבע, והיה אפוף הילה לבנה כמו שנראה בסרט המוגמר (כמו בביתו של בן, או באימונים הראשונים של לוק על סיפונה של הפאלקון). הלהבים הללו היו מגושמים ושבירים, ואכן דרשו למקור כוח בשביל המנוע הקטן שיסובב את הלהב בכדי שיחזיר את האור. להבים אלו לא היוו כלי נשק הגונים, מה עוד שללהב עצמו לא היה צבע - וגם כל תזוזה מהירה שבזוית הלא נכונה הייתה מפילה את הלהב או שהייתה גורמת למצלמה "לפספס" ולמקם לא נכון את זוהר הלהב. אתם יכולים לדמיין לעצמכם מנורת פלורסנט מחוברת לנדן של לייטסייבר...נראה אותכם נלחמים עם זה
.... מרבית מן הלהבים הנראים בטרילוגיה המקורית הייתה תוצאה של תהליך בשם 'rotoscoping'-שפירושו היה לאתר את המקום המדוייק של הסצינה בה נראה להב של לייטסייבר על סרט הצילום עצמו ו"להניח" על אותו להב נייר מיוחד היוצר את האפקט של להב הלייטסייבר. התהליך דרש מעבר של פריים-אחר-פריים כדי לדייק במיקום הנכון של להב ברגע הנתון. כדי להקל על התהליך ועל המעורבים בו, השחקנים השתמשו במוטות המחוברים לנדנים של הלייטסייבר. המוטות צופו או נצבעו בצבעים מיוחדים אשר הקלו על מלאכתם של אמני הrotoscoping. אבל נותרת עוד שאלה, איך היו מבצעים את אפקט הפעלת החרב??? קיימות שתי שיטות: >השיטה הראשונה, אשר משתמשת בעיקרון הטייקים המפורסם והפשוט; כאשר רצו להפעיל את החרב ב"רגע אחד" (כמו בביתו של בן, או באימונים הראשונים של לוק על סיפונה של הפאלקון) היו מבצעים עריכה פשוטה למדיי: השחקן היה מחזיק את נדן לייטסייבר "ריק" מלהב, ואז עומד בלי לזוז, היו מפסיקים את הצילום ומחליפים לו מהר את הנדן ה"ריק" מלהב בנדן אשר אליו מחובר הלהב אשר עליו דיברתי בתחילת ההסבר (זה הדומה לנורת פלורסנט); ברגע זה היו מתחילים מחדש את הצילום של אותה סצינה כאשר אותו שחקן היה באותה תנוחה כאשר הופסק הצילום של הסצינה. בעריכה היו מחברים את שני הקטעים ואז נוצר האפקט שבו הלהב "מופיע" לפתע מתוך הנדן ה"ריק". >>השיטה השנייה מתייחסת ללהב אשר נדלק ו"גודל" שלא סתם מופיע משום מקום. היא מסובכת יותר, הרבה יותר. השחקן היה מחזיק בתחילה להב כבוי, אך לא ריק שהיה מוצא בעריכה. אמן הrotoscope היה "מושך" את הלהב הדולק לאורך הלהב הכבוי הנמצא על הפריים עצמו. בסוף היה השחקן מחזיק בלהב פעיל אשר נחתך בעריכה ואז היה מחובר לאותה נקודה בה הסתיים תהליך "גדילת הלהב" אשר הכין אמן הrotoscope. גם בסרטים של הטרילוגיה החדשה שומשה שיטת, או טכנולוגית הrotoscoping כדי להבין היכן נמצא הלהב במהלך קרב והיכן הוא פוגע. אבל כמו כל הדברים, הטכנולוגיה גם היא התפתחה עם השנים, וכעת, היא נעשית בצורה דיגיטאלית, והלהבים "נצבעים" במחשב, במקום בדיו וצבע
(*משתלם לראות את דיסקי התוספות...
איך שאני אוהב קולנוע!!!*) מקווה שעזרתי
--גיא^_^"

kick ass70

New member
את ההגדרות של הצילום

לעשות במצלמה עצמה? או לעשות בתכנה אח"כ..? כי אני לא בטוח שהמצלמת אינטרנט שלי כזאת איכותית הבנתי שהתכנה גם יכולה לקחת מספר תמונות נפרדות ולעשות אותן כסרט אחד- זאתומרת שהיא יכלה גם לקחת סרט שהצילום איטי ולעשות אותו מהיר יותר?

למעלה