חדש-ישן =\

Evil T

New member
חדש-ישן =\

יאי, אני לא יודע אם יש כאן מישהו שזוכר אותי, אבל הייתי פעיל יחסית פה בפורום שנה שעברה ובחופש :p המממ, אני מניח שלא הייתי פעיל כך כך כי היו לי מבחנים וזה... (כיתה י'
) כמה אירוני שאני מצטרף מחדש יומיים לפני מתכונת בהיסטוריה שאני אמור ללמוד אליה
אהה כן, אני צח, בן 14 ו362 יום (זאת אומרת שאני אהיה בן 15 בים שלישי הקרוב ^^) וואו המערכת של תפוז השתנתה...

Dana Argamen

New member
אממממ.. ../images/Emo3.gif

דבר ראשון - ברוך השב
דבר שני - אמממ אולי אני סתם מפגרת, אבל איך יכול להיות שאתה עוד מעט בן 15, וכתבת שאתה בכיתה י' ויש לך בגרויות ? רק בגיל 16 מתחילות הבגרויות - כיתה י' . אתה לא אמור להיות בסביבות ה-ט' ? חחחחחחחח בכל מקרה מזל טוב ליום שלישי, והשתלבות נעימה

The T Shirt

New member
את טועה..

כיתה ט' - גילאי 14-15 כיתה י' - גילאי 15-16 כיתה י"א - גילאי 16-17 כלומר, אם אתה בכיתה י': אם יום ההולדת שלך הוא בין ספטמבר לדצמבר - אתה בן 15 כרגע. אם יום ההולדת שלך הוא בין ינואר ליוני - אתה בן 16, או כמעט בן 16 כרגע. אם יום ההולדת שלך הוא בין יולי לאוגוסט - אתה תיהיה בן 16 בחופש הגדול בין י' ל-י"א.

Dana Argamen

New member
אבל הוא אמר שהוא בכיתה י'

ושהוא בן עוד מעט 15, הוא אמור להיות בכיתה ט'. זה מה שהתכוונתי
*היומולדת שלו עוד מעט מן הסתם לא יכול להיות שהוא נולד בספטמבר-דצמבר*

Evil T

New member
יאי תודה

וכן, הייתי בצ'אט... ואני גם זוכר אותך (יעקב, נכון?)

ברור שאני זוכר אותך,

גנבתי לי את הצבע הירוק בצ'אט, וכ"כ התעצבנתי עלייך.
אני מניח שאתה כבר מכיר - אני, 16.5, יהוד. ^^

The T Shirt

New member
ברוך השב ../images/Emo24.gif

אני תומר, 16.5, חולון. ואגב, אני Mr. T (בכל מקום חוץ מתפוז.. כאן אני T Shirt כי היה תפוס) ואתה Evil T - זה אומר שאתה האלטר-אגו שלי?

טוב, תראה...

לצח יש נטיות, זה אומר שגם לך יש נטיות?
אעאעאעא, סתםסתםסתםסתםסתםסתם סתם! ~בורח~

yulishit

New member
ברוכים השבים.....!

אתה אכן מוכר....!מזל טוב....! ד"א שמי אופיר עוד חודשיים ושתיים עשרה יום בת ארבע עשרה....!

למעלה