חדש ישן :)

GPזד

New member
חדש ישן :)

שלום לכל חברי הפורום לאחר תקופת המנעות מנסיעה בדו גלגלי,חזרתי שוב לסורי ואני שוב מנייד בGPZ ואשמח להיות פה ואולי להביע דעה פה ושם רציתי רק להוסיף שמשום מה לא נותנים את הכבוד הראוי לGPZים למינהם וישנה העדפה ברורה לGS פה בפורום צר לי אבל בהכרות שני הכלים הללו,אין בכלל מה להשוות,אם אתה רוצה להנות מאופנוע 500cc הוא היחידי שמציע איזשהי אלטרנטיבה מהנה. לגבי אלה שמדברים על הטיות השכבות,אם הייתי רוצה לגרד את האספלט הייתי קונה אחד מה Rים למינהם. הכלי פשוט נהדר,אמין,מהיר,נוח בצורה מפחידה,יפה ועוד.... :) אז GSים חמודים,עזבו את ההמלצות שלכם,בשביל עוד 2 שקל אני מעדיף להנות יותר ועוד שכולם מסתכלים עלי בתדהמה שאני עוקף אותם בשיוט רגוע על 180+ אחלה יום לכולם

MAX D

New member
וואו- כולי וויברציות

ד"א- כש/אם אני אחליק עם GS ואתה עם ה- GPZ בוא נשווה עלויות תיקון... חוץ מזה שהוויכוח הזה חסר שחר ודבילי.

Vaderom

New member
נו הנה, אתה רואה?

אם היית רוכב על GPZ לא היית כולך וויברציות!
תחליף גל איזון או משהו

moko21

New member
"שיוט רגוע על 180+" ../images/Emo6.gif

אתה אולי רגוע, אבל המנוע שלך צורח: שמישהו יוריד ממני את הדפוק הזה

MAX D

New member
מה קרה לך?

אני אישית נסעתי רגוע מאוד על GZ250 ב-270...

GPזד

New member
../images/Emo150.gif

יוווו איזה כבדים ואני שמעתי שהפורום הזה קליל וכייפי אני מבין שמדובר פה על קליקה סגורה.....אפשר להציע מועמדות ? מסכן אנוכי,אאלץ למצוא את מזלי אולי בפורום אחר

kazzzy

New member
הפורום קליל, זה אתה שהגעת עם

בראש. עזוב שטויות, אם יש'ך 500, חכה ל600. אם יש 600, חכה לליטר. אם גם את זה עברת, ואתה עדיין נושם, היאבוסה צועקת לך. כאן לא מתלהבים מ500. ובטח לא מתלהבים מכאלה שמתלהבים מ500. שום דבר אישי, קח את החיים בסבבה....

Gillius

New member
ה GPZ

הוא אופנוע שכיף לשנוא. אולי בגלל שהוא הכי חזק לעומת שאר חבריו (גם אם בקצת) ואולי בגלל שהוא הכי יפה מבינהם. (אלא אם אתה אוהב את הלוק המסורתי) וגם בגלל שהוא כאילו מנסה להיות אופנוע ספורט. הוא בוודאי לא אופנוע לרכיבה ספורטיבית אמיתית, אבל גם אם הוא לא "אופנוע ספורט" הוא כן בעל כמה מאפיינים ספורטיבים: כוח זמין בסל"ד גבוה, פיירינג יפה וגם מועיל וכמובן, הלוק. טוב... הוא מרגיש כבד קצת.. הוא שונא עיר, ונזק לפלסטיק זה יקר לתיקון (למרות שבהרבה מקרים לא כל-כך כמו שנשמע) יש לו את החסרונות שלו, אבל הוא מאוד מפצה עליהם. בקיצור, קבל את זה בהבנה... ראש השועלים (של סדרת ה 500 ים) תמיד יוטרד מאריות ממעמד נמוך.. ומהשועלים שתחתיו, שמנסים לחתור... אבל הוא בשלו, זוכר שלפחות הוא עדיין ראש ולא זנב, ויש לו אחלה Fox attitude פיס :) A GPZster

Gillius

New member
אה, ושכחתי משהו

גילי שם-טוב, הכתבת טובת המראה של ערוץ 1 (היא פאקינג שווה! והיא גם מאמי) מתניידת לה על GPZ אדום (עם ארגז)

GPזד

New member
צדיק אחד בסדום :)

הרי אמרו שאם ימצא צדיק אחד בסדום היא לא תשמד ונמצא אחד,ג'יליוס וקאזזזזי חוץ מהיאבוסה רכבתי על כולם ומוקו אתה באמת איש חביב ומצחיק ביחוד שאתה מנסה לעשות את זה על גבם של אחרים,זה לא מראה על שנינות יתר....אבל מי אני שאקבע מי מצחיק ואת מי. בכל אופן במפגש הבא אני אגיע :) נחמד לי פה

GPזד

New member
אפשר

חשבתי שצריך להרשם וכאלה ראיתי ההרשמה הסתימה ביום רביעי לא ?

למעלה