חדש - ישן

חדש - ישן

שלום לכולם, בתקופה האחרונה יצא לי להיות כאן כצופה מהצד החלטתי להירשם ולקחת חלק.

ברוך הבא כפרה ../images/Emo13.gif

אל תדאג, אתה תשתלב כאן מאוד מהר, אני פה שלושה ימים ומרגיש כמו בבית השני שלי
( כפרה אני עליכם מתוקייייים!!! ) אתה מוזמן לשתף ולספר לנו קצת יותר עליך... זה מה ששאלו אותי כשנכנסתי בפעם הראשונה לפורום (קרדיט ל"בחור אהוב"): מאיזה גיל גילית שאתה הומו ? איך גילית ? האם יש אחד שיודע עליך ?אם הייתה אפשרות לשנות נטייה היית משנה? בקיצור ספר קצת על עצמך. השתלבות נעימה אחי

תודה

תודה רבה טוב אז זה התחיל בישיבה התיכונית עם בן כיתה, נסחפתי אחריו (לא מאשים אותו צריך שניים לטנגו) מאז אני ביחסי אהבה שנאה עצמית תקופות ארוכות שלא חושב על זה ואז פתאום משהו צץ בראש. עברתי את הצבא אוניברסיטה בלי אף אחד ורק אח"כ הייתי בקשר עם מישהו. בתוכי אני רוצה להתמסד ובסביבתי הקרובה אף אחד לא יודע ואני גם לא משתף. זה אני......

ברוך הבא בצל פורומנו

/tapuzforum/images/Emo24.gifשמחים לארח אותך ומקווים שתרגיש כמו בבית ובסבבה. אתה מוזמל להגיב, לכתוב ולחשוב איתנו בקול, להיות לאר רק צופה מהצד, אלא להיות במרכז העניינים

ברוך הבא בצל פורומנו

/tapuzforum/images/Emo24.gifשמחים לארח אותך ומקווים שתרגיש כמו בבית ובסבבה. אתה מוזמל להגיב, לכתוב ולחשוב איתנו בקול, להיות לאר רק צופה מהצד, אלא להיות במרכז העניינים

יו איזה ‏כיף נולד לנו עוד אח...‏ ‏

המשפחה מתרחבת.‏ כן אני מרגיש כאילו נולד לי עוד אח,‏ כל פעם שמישהו חדש מצטרפ אני מאושר ושמח.‏ אז ברוך הבא למשפחת הומואים דתיים,‏ אנחנו כאו יותר דתיים הומואים,‏ דהיינו משתדלים לשמור על הדת אבל לפעמים גם הומואים.‏ ‏‏(זה היה בשביל לא לקטרג על עם ישראל...‏) אז ברוך הבא תהנה איתנו תגיב תשתתפ ותביע דיעה תצחק,‏ תכעס ‏‏(מתי שצריך‏)‏,‏ ותרגיש בנוח גם לשנות את הניק שלא תהיה באמת רק צופה אלא גם פעיל איתנו.‏ כן,‏ גם אני הייתי חדש כאן ו...בעצם כולם היו כאן חדשים.‏ אז שוב ברוך הבא,אוהב.‏ ‏

frankie246

New member
הי גבר! ברוך הבא ../images/Emo9.gif

שמחתי לראות את ההודעה שלך על מה שהיה לך עד עכשיו, אני פה בפורום כבר 10 ימים (מספר עגול!
). הסיפור שלי די דומה לשלך, רק שעכשיו אני בשלב של הלימודים, ואולי עוד מעט מתחיל בקשר... לא סיפרת, בינתיים התחתנת? אם כן, אני יותר ממזמין אותך לכתוב קצת על הנישואים. ואם לא התחתנת - אנשים לא חושדים בך? הרי גבר בן 36 שמעולם לא נישא זה די מחשיד אם הוא שוקט לו על מי מנוחות. (וסליחה אם אני חטטן מדי, אבל אני מהחתולים האלה שהסקרנות עלולה להרוג אותם
)

תודה רבה

לא אתה לא חטטן זה ממש בסדר. ראשית אני לא נותן שום אופציה לחשד, הנטייה היא לא דרך חיים אצלי היא קיימת ומנסה איכשהו להתמודד ולחיות איתה בשלום לתקופות זה מצליח. עדיין לא התחתנתי, הייתי במס' מערכות יחסים שכמעט הובילו לחתונה כך שאני לא שוקט על מי מנוחות. אצלי אולי זה אחרת מאחרים אני לא מכיר את הסיפורים של אחרים, גדלתי בבית דתי עם כפייה דתית והייתי במסע בין הדת לחילוניות וגם כשהייתי חילוני לא הרגשתי שלם והרגשתי שהאמונה בוערת בתוכי מה שהוביל אותי לאט ובצורה מפוכחת חזרה אל הדת אבל והאבל הגדול ההתחבטות עם הנטייה ,לכן אני כאן לשאוב כח מאחרים ולשמוע דעות של אחרים. בהצלחה בלימודים מה אתה לומד? מה עבר עליך ? אשמח לשמוע גם.

המדליק22

New member
איזה כיף לשמוע את הדברים שלך צופה מהצד

=) חזק וברוך...ממש מסכים איתך. שנשמע בשורות טובות בע"ה.

טיףטף2

New member
איך אני שונא שהומואים אומרים

"גבר"כלומר פונים להומו,גבר מה המצב?
זה מטריף לי תשכל!

ספר ריק

New member
שמח על הצטרפותך! ../images/Emo13.gif

האם תוכל לספר לנו כיצד הגעת אל הפורום (סקרנות גרידא)? מקווה שתהנה כאן

תודה

הגעתי לפורום דרך גלישה באינטרנט נכנסתי מידי פעם וקראתי שמח לדעת שיש עוד במצבי ושאני לא לבד שתהיה שבת שלום

ברוך הבא אלינו צופה מהצד101 ../images/Emo245.gif

ברוך הבא אלינו בן אדם יקר, מוזמן להשאר לכתוב ונשמח להכיר אותך יותר שמי אסף זהבי הומוסקסואל דתי בן 49 עם הרבה נסיון חיים ובמידה ואוכל לעזור ולהועיל ולסייע זה ישמח אותי, באהבה אסף. מצרף תמונה שצולמה בתל-אביב

טיףטף2

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

תספר לנו קצת עליך בן כמה,מאיפה בערך וכל פרט שתרצה

תודה רבה על קבלת הפנים החמה

תודה רבה אסף וטיף טף2 כתבתי קצת בשרשור אני בן 36 רווק מאזור המרכז, דתי בא מתחום המשפט (אם מישהו צריך עזרה
) איך זה התחיל אצלי ולמה אני כאן כתבתי בתחילת השרשור שבת שלום לכולם

למעלה