חדש יחסית...

מרטיט1

New member
חדש יחסית...

הרבה זמן צופה קורא נהנה..יש כאן כתיבה שהיא פשוט כובלת..וסוחפת. המון זמן הרגשתי עצור, גם בכתיבה וגם מעבר לה..הייתי נשוי המון שנים.. ההרגשה בדיעבד שהקשר המתמשך העלים משהו גרם לו לדעוך,ולאו דווקא בגלל בת הזוג אלא הסיטואציה השגרה שכאילו שוללת את האפשרות לרצות לחלום לפנטז. מעין נוחות במקום והזמן והמחשבה שאפילו הדמיון יכול לאיים.
לאחר הגירושין המשכתי.באותה מתכונת נפגשתי יצאתי - למצוא זוגיות (כי אני חייב)בלי שחשבתי מה טוב לי ומה אני רוצה ..וכל זוגיות פשוט הסתיימה לפני שהתחילה..ככה במשך שנתיים בערך (מי סופר..) עד שמצאתי את עצמי לבד בלי שאני רוצה לצאת להפגש ..דווקא אז היגיע שקט..שקט נטול חיפושים שקט נטול מלרצות את הסביבה.לאט השקט אפשר לי לגלות את המין מחדש בצורה שלא ידעתי ורבאק מעל גיל 40.. ההרגשה ? בטח כמו של מישהו שחי באיזו מדינת עולם שלישי ופתאום לאחר עשרות שנים הוא נחשף לסייט תור בניו יורק...לא רוצה זוגיות, אבל אומרים שצריך. רוצה את הסקס המרגש הממכר הזה אבל אומרים לי שדי .."אתה לא ילד" . ככ בא לי להמשיך ככה לחשוק להתרגש לפני פגישה ישנה ,פגישה חדשה..אבל נכון אני לא ילד..בעצם אולי כן..
בינתיים זו היתה הפנטזיה הקטנה שלי סוף סוף לכתוב כאן

giligil55

Member

איזה יופי שסופסופ קיבלת אומץ לכתוב כאן

רוצה להגיד לך שאני, בכל שנה שעוברת , מגלה סקס יותר ויותר טוב
כך שיש לך עוד למה לצפות

בהצלחה בכל

החופש לסעור ולהסעיר

כשאתה בזוגיות מחייבת יש שגרה
אבל שאתה לומד להכיר את המשחקים קשה לותר
ועכשיו הזמן למצוא את המאהבת והאוהבת שתסעור איתך ואיתה לבנות את הפרק ב שלך
אשה שמרשה לעצמה להיות מינית ולחפש את העונג המיני עד הפעם הבאה
ושזה תמיד אותו אחד אז זה נחמד יותר
כי לא צריך ללמד מה עושה לך את זה
אלא לגלות מה עוד עושה לך את זה
להרשות לעצמך לסעור ולהסעיר כי יש שם אהבה

מרטיט1

New member
חשבתי על זה

השחרור והמקום שהגעתי אליו היה כי נמנעתי מקשר קבוע ומע' יחסים שמביאה איתה מן הסתם דברים נוספים לחופש ולתשוקה..אני לא בטוח שזוגיות קבועה תיתן ביטוי למאווים לרצונות..לפנטזיות שמתחילות להתגבש ולהופיע...לא יודע אם אני רוצה לפני או אחרי לדעת אם וכמה היה קשה בעבודה..או איך עבר היום, יודע שזה משהו מקובל ועובדה שרוב האנשים כך, אבל לא רוצה להעמיד פני מתענין אם אני באמת לא שם..רוצה לענג להתענג נטו..בלי תוספות כרגע.
אולי זה ישתנה אבל גם אולי לא

העיקר שתרשה לעצמך לחוש

ותמצא את המאהבת שתשמח לתת לך להרגיש אותה בכייף בלי לחץ
ואז תמצא את השילוב של אוהבת מאהבת ואהובה
אותה כבר תוכיל להקים פרק ב מאושר ולהמשך לסעור ולהסעיר עד העונג הבא

Fairy Light

New member
אף פעם לא מאוחר

להתחיל בדברים הטובים בחיים שאתה מגלה על עצמך

בהצלחה

למעלה