חדש+חידון

amnonha7

New member
חדש+חידון

אני חדש וחשבתי לבדוק כמה אתם בקיעים במומינים תביאו גם אתם שאלות חידון: 1)מה שמו של אביו של סנופקין? 2)מה שם חבר הילדות של מומינאבא 3)איזה אירוע קרה למומינאבא שבגלל החל לכתוב את ספר זכרונות? 4)מהו שם הסופרת? 5)מאיזה ארץ באים הספרים? 6)מאיזו ארץ באה הסדרה? 7)מהו הספר הראשון בסדרה? 8)איזה ספר לא יצא מהבאים?: א)מסעו של המיולין ב)ספר הזכרונות של מומינאבא ג)משפחת החיות המוזרות ד)עמק החיות המוזרות 9)מי עושה בישראל את הדיבוב לסנופקין?

Sunafukin

New member
תשובות ../images/Emo163.gif

1)מה שמו של אביו של סנופקין? יוקסטר 2)מה שם חבר הילדות של מומינאבא? הודגקינס 3)איזה אירוע קרה למומינאבא שבגללה החל לכתוב את ספר זכרונות הבריחה מבית היתומים? 4)מהו שם הסופרת? טובה ינסון 5)מאיזה ארץ באים הספרים? פינלנד (בשפה השוודית המקורית) 6)מאיזו ארץ באה הסדרה? יפן ו- 4 מדינות אירופה 7)מהו הספר הראשון בסדרה? "הטרולים הקטנים והשטפון הגדול" (הספר הראשון בהחלט שלא תורגם בארץ ובעוד כמה מדינות) 8)איזה ספר לא יצא מהבאים?: א)מסעו של המיולין ב)ספר הזכרונות של מומינאבא ג)משפחת החיות המוזרות ד)עמק החיות המוזרות 9)מי עושה בישראל את הדיבוב לסנופקין? עודד מנשה ואחריו דן תורן

clean grunge

New member
|יבחוש|גמני מפגינה בקיעות!!!...

הנה לכם!:.. 1)מה שמו של אביו של סנופקין? סנופקינאבא.. 2)מה שם חבר הילדות של מומינאבא? "אחשלו".. 3)איזה אירוע קרה למומינאבא שבגלל החל לכתוב את ספר זכרונות? הוא קנה עט חדש.. 4)מהו שם הסופרת? מומינאבא.. 5)מאיזה ארץ באים הספרים? Made in china(הכל בא משם..) 6)מאיזו ארץ באה הסדרה? מארץ המונמינים כמובן.. 7)מהו הספר הראשון בסדרה? המונמינים פרק א'.. 8)איזה ספר לא יצא מהבאים? נוו באמת..שאלה רטורית!.. א)מסעו של המיולין ב)ספר הזכרונות של מומינאבא ג)משפחת החיות המוזרות ד)עמק החיות המוזרות 9)מי עושה בישראל את הדיבוב לסנופקין? מהה..זה לא סנופקין האמיתי מדבר?!..

דנדושי1

New member
אהבתי את סנופקינאבא

ואת Made in china

Sunafukin

New member
בעונה ה- 2

ואולי אפילו לקראת סוף העונה ה- 1... צריך לעקוב.

amnonha7

New member
אוקי

עכשיו תענה על כל השאלות האלה רק בישראל ואת השמות בעברית ומה הספר הראשון שיצא למומינים בישראל

Sunafukin

New member
בעברית...

לא קראתי את הספרים, לכן אני לא יודע את השמות שתורגמו.. חוץ מבימבל שהיא בימבילונת, מסנורקה שהיא נערת סנורק וסניף שתורגם לסמיף Oo... אני לא יודע את סדר היציאות של הספרים בארץ, אבל "כוכב השביט מגיע לעמק המומינים" הוא הספר השני שיצא אחרי "הטרולים הקטנים והשטפון הגדול" ב- 1948, אז אני מהמר עליו.

amnonha7

New member
בעברית

נכון והשם של החבר הילדות של מומינאבא זה פרדיקסון וג'קספר או משהו כזה זה אבא של סנופקין בעברית

למעלה