חדש חדש

AvtipuS

New member
חדש חדש

הממ שלום אני רז, בן 15 וחצי, אני התחלתי לשמוע סיסטם המממ מכמה ימים לפני הטקס של MTV שהראו את BYOB במועמדים לפרס האלטרנטיבי מאז התחלתי לשמוע את סיסטם בקביעות (לפני זה הכרתי את צ'ופ סוי, אבל לא ידעתי שהוא של סיסטם),כמובן שישר נכנסתי לפורום כאן וקראתי בדיוק על היציאה של הקליפ של hypotize, הורדתי את האלבום (Hypnotize) וחרשתי עליו חחח,אלבום מעולה, אח"כ שמעתי גם את שאר האלבומים והכל יצירות מופת... אממ...כרגע השיר המועדף עלי הוא Toxicity ואמממ, זהו...

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifברוך הבא../images/Emo24.gif

אני גלי בת 15 וחצי מאזור ירושלים ולהוריד זה רע! (במיוחד סיסטם) השתלבות נעימה

AvtipuS

New member
כן שנייה אני הולך להוציא איזה 500

ש"ח לקנות תדיסקים... שלא נדבר על זה שבכלל אין אותם בטאוור ואין פה באיזור (קריות) שום מקום אחר נורמלי לקנות בו את הדיסקים...(אולי בג'אנק, לא בדקתי...) ו...אמ... בד"כ אני קונה רק דיסקים ישראלים כי ככה אני יודע שהכסף הזה יגיע לאומנים, דיסקים לא ישראלים בד"כ הכסף לא מגיע ישירות לאמן ובמיוחד שזאת להקה גדולה כמו סיסטם, אז הם יסתדרו גם בלי הכמה דולרים שלי

Evil Pig

New member
ברוכה הבאה!

אני דורון לפי מה שהבנתי סגרו את הג'אנק בחיפה.. <אני גם מהאיזור..> ודיסקים של סיסיטם בארה"ב לא כאלה יקרים.. את יכולה לקנות את כולם באמזון בבערך 150 שקל...

AvtipuS

New member
הממ

מתוך ההודעה שלי: "הולך" "יודע", מה בדיוק גרם לך לחשוב שאני בת? >.< בקיצור, אני זכר.
אה ולפי מה שהבנתי לא סגרו את הג'אנק בק.ביאליק, פשוט עושים "ניקיון מדפים" או משהו כזה ומוכרים הרבה דיסקים במחיר זול... ואני מעדיף לא להתחיל להתעסק עם הזמנות מחו"ל באינטרנט, חוץ מזה, יכול להיות שבחופש הגדול אני אטוס לארה"ב, אז אם אני אהיה שם אני אקנה שם...

Evil Pig

New member
סורי אחי..

לא יודע למה היית בטוח שאתה בת.. תסלח לי בבקשה..

AvtipuS

New member
לא סולח לא שוכח, פגעת בכבודי הגברי

סתם נו
בקטנה...

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifזאת גישה מטומטמת

"בכל מקרה אם אני אקנה זה לא יגיע אליהם" אם אתה אוההב משו תשקיע. וכמו שאמרת "כולם יצירת מופת" אז למה לא לשמוע את היצירות מופת האלה בצורה חוקית ובדרך הזאת גם להודות בדרך מסוימת ללהקה. לסיסטם יש 5 אלבומים ואתה לא חייב לקנות את כולם בבת אחת, ובטח שהם לא יעלו 500 שקל.

AvtipuS

New member
תראי,

את צודקת, עם הזמן אני אקנה את הדיסקים, זה בטוח, אבל לא כרגע שאין איפה לקנות... ואני יודע שיש לסיסטם 5 אלבומים, בגלל זה נקבתי בסכום של 500 שזה פחות או יותר המחיר המשכולל של חמשת הדיסקים (יש כאלה שבטח עולים יותר מ 100 ויש כאלה שפחות)

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif100 שקל?!

קנית פעם דיסקים?! דיסקים של סיסטם לא עולים יותר מ-60 שקל ואני יודעת שטוקסיסיטי (לפחות כאן) עולה 45 שקל.

AvtipuS

New member
קניתי..

אבל לא של סיסטם, יש כאלה שעולים יותר מ 100...

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifדיסקים שעולים 100+ הם בדרך

כלל מהדורות מיוחדת או דיסקים שמצורפים אליהם דיוידיים למינהם ובונוסים.

latex freak

New member
ברון הבא

אני קרן המגניבה בת 16 (עוד 3 חודשים) שיהיה לך יום טוב ותהנה

idanana

New member
ברוך הבא.../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מממ. תקנה את הדיסק! זה יותר שוה. יאקמצן. אבל קמצן חמוד.

למעלה