חדש חדש!

newKiticat

New member
חדש חדש!

קנייה מברנס אנד נובל לפני כמעט חודשיים הגיעה- והנה הרכישות החדשות: Lynch & Pilson -Wicked Underground Sonata Arctica -Ecliptica Sonata Arctica -Silence Iced Earth -Days Of Purgatory Iced Earth -The Glorious Burden Blind Guardian -Battalions Of Fear Symphony X -The Odussey בינתיים רק שמעתי את סליינס של סונטה ואת וויקד אנדרגראונד, אבל אני ממש מרוצה...

newKiticat

New member
הרבה..

אבל אמא חייבת לי הרבה יותר.... (בערך 504 שקל יצא, משהו כזה... )

504 שקל?

הממ אפשר לקנות בזה גיטרה קלאסית חדשה
תתחדשי בכל מקרה.. ושתהיה לך הנאה מרובה מהדיסקים

newKiticat

New member
חחח

אבל גיטרה קלאסית חדשה כבר יש לי! (טוב... לא חדשה... בת שנה וקצת...)

זה דווקא לא כ"כ הרבה

פחות מ-100 שקל לדיסק. זה יפה מאוד. ד"א, קניתי בצליל דיסק של פנטרה לפני איזה שבועיים. אני חייב להגיד, ה-ר-ב-ה יותר טוב מטאוור!!! חנות קטנה, מוכרים נחמדים. נכנסתי רק להסתכל. המוכר שאל אם אני מעוניין במשהו. אפילו אמרתי לו שאני סתם רק מסתכל. האזור של המטאל היה דיי קטן, אבל היה בו כ"כ הרבה דברים. אם אני זוכר נכון ראיתי שם סונטה, והאמרפול, וכאלה דברים. ועכשיו, המחיר. אלבום של פנטרה בטאוור עולה כ-100 שקל (תקנו אותי אם אני טועה). קניתי אותו בצליל ב-*תופים* טםטםטםטםטם *חדל!* 50 שקלים חדשים!!!!! אז לא רק שהמבחר עצמו היה דיי מכובד, שהיו מוכרים מאוד נחמדים, שזה מקום שקט קטן ונעים שישר הרגשתי בו כמו בבית. זה חצי מהמחיר בטאוור! שווה ביקור!

newKiticat

New member
עשיתי את ההתחשבנות שלי

לפני הקנייה. השוואתי בין החנויות שיש כאן למה שקניתי, ויצאתי בסדר גמור. אני מרוצה. אבל עדיין- להוציא 500+שקל במכה על דיסקים- זה יחסית הרבה.

תלוי איזה של פנטרה...

אם אני לא טועה... אז את קאבויז פרום הל... יש ב 50 שקלים בטאוור ועוד כמה.

נראה לי שיותר

לפחות 80, אם אני זוכר נכון... טוב נו, נבדוק ביום חמישי הבא P:

VortexOfAnguish

New member
תלוי איפה :D

אני נכנסתי לצליל בסביונים וHORROR SHOW של ICED EARTH עולה שם 110 שקל T_T

למעלה