ולמורתך- קבלו שאפו שתיכן,,,באמת,,,תעלי עוד צילומים וגם מרקדנית הפלמנקו שלך,,,,,-אבל תעלי הכל באותה הודעה,,,כלומר תפתחי את ההודעה שלך המקורית ותלחצי על הוספת תגובה ומשם הכל כרגיל- חיבוק גדול
../images/Emo8.gifתודה לכולכן ובעיקר על הפירגון.....
טוב, אז שתדעו לכן שצ'רלי הוא גיבור הילדות שלי וכבר הרבה זמן אני זוממת להנציח אותו בצורה כלשהי. ברגע שנחשפתי לעיסת הנייר ידעתי שאני הולכת לעשות זאת עם צ'רלי. התחלתי את העבודה לפני קצת פחות משנה. זהו תבליט. חשבתי שיהיה לי קל אבל התבדיתי בגדול. בכלל לא קל ....
עבודת פרך שדורשת דייקנות בפרטים ובעיקר הפנים שלו. אחרי שכמעט סיימתי את העבודה, לקחתי אותו הביתה ואמרתי לפרידה שאת הפרטים הקטנים אשלים בבית. בקיצור - צ'רלי בילה אצלי בבית בערך 3 כחודשים, כאשר כל פעם אני הולכת ומסתכלת עליו מרחוק בזוית אחרת. היה ברור לי שמשהו שם לא תקין ולא הסתדר לי בעין. בסופו של דבר הגעתי למסקנה שמשהו בפנים שלו מפריע לי. לא רציתי את המבט שלו ישר קדימה אלא קצת הצידה. בינתיים סיימתי את העבודה על הרקדנית פלמנקו שלי ואז התחילה פרידה "לאיים" עלי שאני לא לוקחת את הרקדנית הביתה עד שאני מחזירה את צ'רלי. "נבהלתי" - ובאמת בשעור שאחרי כן הבאתי חזרה את צ'רלי ופרידה ואני "שברנו לו את הפנים".....
ממש כך. פרקנו לו את הפנים לגמרי, ומי שמכיר את פרידה יודע שהיא אוהבת "לחרב" עבודות. הפעם הסכמתי עם זה, ופרקנו את הפנים ובנינו הכל מחדש והפעם זה יצא בדיוק כמו שאני רציתי. מאחר ולעבודה הזו אני קוראת "אורות הכרך" ע"ש הסרט, רציתי שמאחוריו יהיה רקע של "כרך". התחלתי לצייר את הרקע אבל לא הצליח לי, אבל אז באה פרידה לעזרתי והראתה לי שמצאה טפט בדיוק שהתאים לעבודה. תבורך פרידה...... זהו סיפורו של צ'רלי שלי. התוצאה באמת יפה
. והכי חשוב שאני אוהבת אותה. עכשו לגבי הצילומים.......אני צלמת גרועה למדי, ואני אכניס עוד איזה צילום אחד או שניים אבל הטוב ביותר הוא לראות את העבודה ב-LIVE בתערוכה.