חדש חדש

טיפטיפ69

New member
אופירה ה 2 למרץ היה יום ד

מחר זה 4 שבועות גם לכך 12 קילו זה יפה והמון!!!

אופירA

New member
מנהל
צודק, צודק - לא שמתי לב בכלל

פשוט לא הבנתי למה סגירה רק ב-27.4. אבל דיברתי עכשיו עם מישהי והבנתי שיש דחייה בתאריכים אצל כולם, כנראה יש לחץ תורים. במקרה שלו זו גם לא בעיה בכלל, כי הוא יורד יפה ולא צריך סגירה דחופה אחרי חודש.

בת אל 1992

New member
בקשר לדחייה

אתה מנותח חדש,ואתה לפני סגירה ראשונה שאותה רק המנתח עושה (עם שיקוף) , וד"ר אבינוח נסע לחופשה שהוא חוזר ממנה רק באמצע אפריל .. זאת הסיבה לדחייה! שיהיה בהצלחה !! :)

קובי d1

New member
ברוך הבא לפורום

אנחנו פה בשביל לענות לך ,תשאל כל שאלה ונשתדל לענות. לפי הכרטיס שלך ראיתי שאתה בן 52 וטוב לעשות את הניתוח ולרדת במשקל ,לפני הבלגנים שעלולות לקרות במצב הבריאותי שלך. גם אני נותחתי בגילך \אבל זה היה לפני 10 שנים וקצת . שקלתי 150 ק"ג בגובה של 192 ס"מ . בהצלחה קח את הזמן ,סבלנות מילת המפתח. קובי

SHLOROZ

New member
תודה לכולם

תודה רבה רבה לכל המברכים והמחזקים . לעניין הירידה במשקל בהכירי אותי , תמיד כשאני מתחיל דיאטה אני טס בחודש הראשון ואז מגיעה התקיעה המתסכלת . אני נוהג לומר לחברי שבמהלך חיי עליתי וירדתי יותר מחצי טון . אלא שהפעם מה שחשוב הוא המצב התודעתי בו אני נמצא וכמובן חבר קטן שיושב לי בבטן (משום מה אני מעדיף להתייחס לטבעת בלשון זכר) ומתפקד כשומר במחסום המונע כניסת אלמנטים שליליים (נסחפתי) לגבי מועד סגירת הטבעת , הייתי אמור לסגור ב 13 לאפריל ואני אמור לצאת לחופשה ב 14 לאפריל ובהתיעצות עם מזכירתו של ד"ר אבינוח נאמר לי שכדאי לדחות עד לאחר חזרתי . בכל מקרה אני מצוי בתחושה חזקה מאד שהפעם זו ריצה למרחק ארוך מאד ולא עוד אחד מני מבצעים שהייתי עושה לעיתים " יורד 20 עולה 30 " . גם לגיל יש משמעות ב STATE OF MINED ואני אומר זאת כ"שועל קרבות ותיק " .

אופירA

New member
מנהל
לגבי התקיעה המתסכלת

ברגע שהיא תגיע, תודיע פה, ואנו נהפוך אותה למשהו אחר לגמרי. ואז תשכח מתסכולים. כשהגוף יורד 12 קילו בפחות מחודש ראשון, אני אשמח מאוד אם הוא ייתקע בחודש השני וימשיך לרדת רק בחודש השלישי, אחרי ההצרה. בריא מאוד. זה סגולה למנוע שערות על הכרית, חולשה והתעלפויות, ציפרניים שבורות, עור צהוב, תקלות לבביות ותקלות נפשיות...

SHLOROZ

New member
ויטמינים ועוד

הדיאטנית עימה אני מתייעץ (שהיא דיאטנית בריאטרית ) שמה רון גלילי הציע לי להשתמש בארכת ויטמינים SUPERB BERIATRIC האם את מכירה ? או מי מכם מכיר ? האם יש לכם/ן ניסיון עם התכשירים הנ"ל ? בנוסף אני קצת מבולבל בעניין המים לפני הארוחה יש כאלה שממליצים ויש כאלה שלא . האם זהו עניין אינדיבידואלי או שייש כללים ברורים לעניין . כמו כן אני חייב לציין שאני מכור לעניין השקילה , פעמיים ביום בבוקר ובלילה . אני רוצה להשתחרר מזה ולהשקל פעם בחודש , מנסה טכניקות שונות ולא מצליח . היום חשבתי פשוט להוציא את הסוללות מהמכשיר . מה דעתכם ?

כדאי לקחת

כל מולטיויטמין שאתה מוצא בבית מרקחת ושהרוקח ממליץ. אני בשעתו לקחתי צנטרום גו'ניור שהוא מולטיויטמין למציצה/לעיסה כדי להקל על הטבעת. עכשיו גיליתי שיש איתו בעיות כשרות אז אני על מולטיויטמין דובונים "מדיבר" של ארומה לייף- ממש טעים. עוד חודש חודשיים כדאי לבצע בדיקות דם ולראות שאין חסרים ספציפיים. ואם יש, לתקל אותם נקודתית. לגבי המשקל- אני נשקל בערך פעם בשבועיים. העובדה שבמשך יום אחד המשקל יכול להראות דברים מוזרים ביותר (בין הבוקר לערב היה לי לפעמים הבדל של 2 קילו!) הכי טוב להישקל בבוקר אחרי שהתפנית מצרכיך ולפני ששתית ככה תקבל מדידה יחסית מדויקת. שיהיה בהצלחה!

אני לקחתי סופהרב

ואולי אני מפונקת, אבל הטעם היה כל כך איום שהפעם הראשונה היתה גם אחרונה. בסורוקה נותנים את זה מתנה למטובעים... הריח והטעם נוראים, באמת, ואתה אמור לשים כף בכוס מיים ולשתות כוס שלמה. אני ממליצה לחפש משהו אחר. חוץ מזה, יפה שרון הסכימה לניתוח, אני לא קיבלתי ממנה אישור

אופירA

New member
מנהל
הדיאטניות ממליצות על מולטיויטמין

הרופאה שלי ממליצה לעשות בדיקות ולקחת רק תוספים שיש עליהם חוסר ולא מולטיויטמין. אני בעד המולטיויטמין, דווקא. הערכה שאתה מדבר עליה - אם זה מולטיויטמין ולא עולה יותר מידי כסף - תיקח מה שהיא ממליצה. מה איכפת לך? אולי כדאי שתשאל אותה מה זה ולמה היא ממליצה על זה. אני לא מכירה. מים לפני הארוחה - אנחנו ממליצים בחום. מי לא ממליץ? מה הסיבות שלו? מה הניסיון שלו? מאוד אשמח לדעת על כך. והכי חשוב - אחרי שתחלים מהניתוח ותצר את הטבעת ותגיע להגבלה של האכילה - בדוק מה הגוף שלך ממליץ ומה מיטיב איתו. זה מה שקובע! או כדבריך - זה לחלוטין אינדיבידואלי. הכללים וההמלצות הן על בסיס סטטיסטיקות רוב, או על בסיס ידע. למשל הכלל של שתיית מים לפני הארוחה - אינו חובה בריאותית, ומיועד רק למי שזה עוזר לו. אבל הכלל שאסור להתרגל להקיא - זה מבוסס על ידע שזה מסוכן מאוד מאוד, ולכן הוא must. לגבי השקילה - תעיף את המשקל מהבית לשכנה (או שתתן לה את הסוללות). לך להישקל פעם בשבוע בקופ"ח (במשקל קבוע). אחרי שתרזה ותירגע, תחזיר את המשקל מהשכנה (אם היא תסכים לוותר עליו) ותישקל יום יום בשעה קבועה, בביגוד קבוע. פטנט זה מומלץ בחום לכל המכורים. הוכח כעובד.

דר איל

New member
ברוך הבא בצל טבעתינו

כמו שכתבת "לא יודע איך "לאכול" את העניין" זו הפואנטה לאחר הניתוח והסגירה הלימוד של האיך לאכול ,המה לאכול מקווה שכמוני פורם זה נותן הרבה מענה לרוב השאלות שהיו לי לא תמיד כתבתי כי היו מספיק אחרים ששאלו וכך היה לי מענה .ביית חם של אנשים שסוף כל סוף מבינים אחד את השני ושותפים לדרך.

למעלה