חדש חדש

SHLOROZ

New member
חדש חדש

שלום לכולם אני מוטבע חדש . 2 במרץ , ע"י ד"ר אבינוח באסותא ת"א . אחרי תצפית קצרה בפורום החלטתי להצטרף משום שבאזור מגוריי אין בנמצא קבוצה שאוכל להצטרף אליה להחליף חוויות ולהתייעץ ( לצערי בשלב מוקדם זה איני חושב שאוכל לייעץ ) הסיבה שבגינה החלטתי ללכת על הצעד הדרסטי הזה הייתה בריאותית בהמלצת רופא המשפחה שלי . עד כה ירדתי 12 ק"ג מ 134 ק"ג . גובהי 187 ס"מ . בסך הכל אני מרגיש מצויין , עדיין לפני סגירה ראשונה שתהיה ב 27 לאפריל . האמת היא שאני משתתף בפעם הראשונה בפורום כלשהו ועדיין לא יודע איך "לאכול" את העניין . מקווה לתרום ולהתרם ולהצליח בדרך החדשה שבחרתי .

עגולה5

New member
וויקי אני חייבת לשאול אותך כמה שאלות...אם לא

איכפת לך לספר לי מה התפריט היומי שלך .אני ממש מעריצה אותך על הירידה הענקית ועו השליטה שלך באוכל .אני מבינה שזה לא היה כל כך מהיר והיתה לך הסבלנות להקשיב לגוף ובפרט לטבעת.אני סגורה על 8.15 ויש דבריםשעוברים לי בקלות כמו ממתקים שוקולד חטיפים האם את היתנזרת מהם לחלוטין ואם כן איך מתגברים ???? האם כדאי לי לסגור עוד רבע ?כי הייתי סגורה על 9 ורבע אבל אז דר אן פתחה לי כי לא יכולתי לנשום.אני אוכלת כמעט הכול חוץ מלחם ובקר ועגבניות השאלה שלי היא האם זה נורמאלי ויביא אותי לירידה או שעליי לצמצם את הכמות לכדיי פירורים????אודה לך אם תעני לי במהרה.שבת שלום שרית

WiKi

New member
אין לי תפריט יומי

כל יום ומה שהוא מביא עימו. זה תלוי אם אני בעבודה, אם זה שישי או שבת, אם חג, מתי קמתי, כמה ישיבות יש לי, מה מזג האומר, מה מצב הרוח שלי ומה מצב הרוח של הטבעת. אני סופרת קלוריות, עושה הרבה ספורט (משקולות ופעילות אירובית) ומקפידה לחלק את הארוחות שלי על פני כל היום, לא לצום כמה שעות רצוף ולשתות הרבה מים (כשלא עובר אז מים חמים עם נענע וסוכרזית). ףהפרמטרט הכי חשוב פה זה לספור קלוריות ולוודא שלא אכלת מעט מדי ולא יותר מדי.

טיפטיפ69

New member
כל הכבוד על הבחירה והירידה המדהימה!!

מפרגן מכל הללב אבל אני לא מבין איך אתם יורדים ואני לא
בקשר ליעוץ גם אני מנותח חדש 2\2 ויש כאן אנשים טובים שעוזרים, כל מה שאתה צריך הוא לשאול.

WiKi

New member
בחצי שנה הראשונה אחרי הניתוח ירדתי 6 קילו

בלבד. רק כשהגעתי לסגירות גבוהות הירידה התחילה. ס-ב-ל-נ-ו-ת.

טיפטיפ69

New member
יש לי עד שאני רואה שאחרים הורידו 8-12 בחודש

ושאני עומד על 4 קילו בלבד ב 8 שבועות כמה טוב שמחר אני סוגר שוב....

WiKi

New member
אסור ליפול למלכודת הייאוש הזו

אתה חופר לעצמך בור שיפריע לך להמשך התהליך. כל אחד והגוף שלו וההיסטוריה שלו. ירידות מהירות הן טראומה לגוף, הן מראות הרבה פעמים על התנהלות לא נכונה ועל אכילה מועטה מדי, אח"כ מגיעות תקיעות גדולות במשקל שאי אפשר לצאת מהן ואז מגיע תסכול ואכילה ועלייה. נסה להרים ראש מהמים שאתה נמצא בהם כעת ולהסתכל אל האופק. בטווח הרוחק, של שנה וחצי מהניתוח, יש סטטיסטיקה והסטטיסטיקה מדברת על 50% ירידה, זה נחשב הצלחה. את רוצה להיות בצד הטוב של הסטטיסטיקה? מגניב, כוון לשם עם הגוף שלך ושגרת החיים שלך והמוטיבציה שלך. אתה צריך ללמוד להרים את עצמך ולעשות בשביל התהליך, להסתכל על כמה אחרים ירדו בחודש הראשון לא יביא אותך לשם מהר יותר או יבטיח לך להישאר בצד הטוב של הסטטיסטיקה. ו... אם הכל כ"כ מייאש אותך, לך לרופא המשפחה מחר, בקש הפניה לדיאטנית, התחל לאכול מסודר ולעשות קצת ספורט, אפילו חצי שעה הליכה בערב כדי לזרז את התהליך.

טיפטיפ69

New member
תודה WIKI

אני ממש לא מיואש, עדיין. אני גם יודע ובטוח שבהמשך אני ארד. עושה הליכות, לא מספיק ואני רואה דייטנית ( מאוד נחמדה) של אסותא. אני חותם עכשיו גם על 35%

בשנה וחצי תרד יותר מ-35% מהעודף, אתה גבר

וצעיר, 2 מעלות שעוזרות לרזות. הייתי מתחלפת עם הגיל לא עם המין...

SHLOROZ

New member
פרופורציות

רונה , כשאני מסתכל על הפרופיל שלך אני רואה שההבדל ביננו הוא בסך הכל שנה אחת . כך שאם את חושבת שאני צעיר סביר מאד להניך שאת חושבת אותו הדבר גם על עצמך . בעניין המין אני בטוח שייש יתרונות רבים בלהיות אשה כפי שאין לי ספק קיימים יתרונות כאלה ואחרים אצל הגברים . כך שבואי נשמח שנינו על מה שייש ונחשוב באופן חיובי . אני בטוח שזה רק ישפר את רמת החיים שלנו .

אני עניתי לטיפטיפ ומתברר שגם הוא לא אפרוח

אבל שניכם גברים. בכל מקרה, להודיע ברבים שאני שמחה להיות אישה זוהי העדפה מתקנת ונצטרך איכשהו עוד הרבה פעמים להודיע את זה עד שהגברים יפסיקו לחשוב על עצמם כעל המין המועדף. זה באמת לא אישי, ואני בטוחה שאתה פמיניסט מוצהר וכו' וכו' (מקווה שאני לא טועה, הא?
) אבל רוב רובם של הגברים חושבים בסתר ליבם שהם בדרגה אחת מעל לנשים. אפילו גברים מאוד משכילים ואינטליגנטים מבטאים בינם לבין עצמם רגשי עליונות מגדרית. "תהיה גבר" ביטוי שכיח אצל גברים רבים, משמע, הגבריות היא סוג של תכונה כוללת, שמכילה: אומץ ועמידה על עקרונות. לצערי, שובינזם חוצה מגזרים, עדות, דתות ועמים, ואני מופתעת בכל פעם מחדש להיווכח, שגם גבר שתכונותיו נופלות מתכונותי בהרבה, חושב שהוא נעלה עלי באופן כלשהו. נכון שבמפגש אישי, גברים רבים מתפרקים מנשקם ואז תכונת השווה/שווה יותר באה לידי ביטוי, אבל יעידו תלושי המשכורת של כלל המועסקות במשק, ותקרת הזכוכית הבלתי עבירה, שעדיין המלחמה ארוכה. אני מצטערת אם הבאתי בפורום היקר שלנו נושא שאינו שייך באופן ספציפי לטבעת, אבל מכיוון שזהו ביתי בשנה וחצי האחרונות, אני מרגישה צורך להביע את דעתי בין כותלי הבית. ואם השתמע מפה שאני איזו פמיניסטית לוחמנית, אז זה לא מדוייק. אני אשמח להעזר בגברים בסחיבת דברים כבדים ובעבודות חשמל וכו'... וגם למדתי על בשרי, שלגברים קשה להתמודד עם אשה בוכה... וחוץ מזה אני מאוד מאוד צעירה, וכל ההזדקנות זה רק בעטיפות שלי. בנפשי אני עדיין בת עשרים ומשהו. ואני חושבת נורא חיובי. רוב הזמן.

טיפטיפ69

New member
ברוך שלא עשני אשה

וזה בא מפמיניסט ואוהב נשים גדול. חבל שאת חושבת ועצוב שאת רואה כך את המצב אני בכל אופן לא רואה כך את הדברים במקצוע שלי, נהפוך הוא יש הרבה כבוד לנשים אצלנו בעבודה, יש כמה וכמה נשים בעלות חברות חזקות ומאוד מצליחות ואצלנו כולם מרויחים אותו דבר, ויותר מזה נשים לפעמים מוכרות יותר בקלות מגבר. ועוד דבר אני הייתי שמח ואף מפרגן מאוד לאשתי אם היא היית מרויחה יותר ממני

זה לא עצוב שאני חושבת ככה, ואת זה אני

אומרת בתור אישה מוערכת שמקבלת יחס נפלא. זה לא עצוב, אלה פשוט עובדות חיים. ואם נתכחש לזה בגלל שבאופן פרטי, אני ואתה חיים וחושביםם אחרת, לא נעזור לתיקון המצב.

טיפטיפ69

New member
אני יודע שקיים רואים את זה טוב במגזר הציבורי

וגם בצבא כמו שאמרת. לא אמרתי שאני חושב אחרת ממך, אמרתי שאצלי בעבודה זה ממש לא קיים וטוב שכך!!

אופירA

New member
מנהל
תעבוד איתנו, נעזור לך להוריד יותר מ-50%

נעזור לך להוריד לפחות 75% מעודף המשקל שלך. רק תהיה סבלן ועקבי ונחוש וצייתן
. הסטטיסטיקות של ה-50% הורדה של עודף המשקל ע"י טבעת לא שוות כלום. הן סטטיסטיקות שכוללות בתוכן את כל העצלנים והמיואשים שפותחים את הטבעת ומשמינים 120% מעודף המשקל. אם מנפים אותם מהסטטיסטיקה, מגלים ממוצע של 75% ירידה של עודף המשקל, כשרבים מאוד הם אלו שירדו גם 95% ושומרים בבריאות. יש לנו פה גם כמה שירדו 110% מעודף המשקל, אבל זה לא בריא, והם כמובן לא הצליחו לשמור על זה, ברוך ה'.

אופירA

New member
מנהל
אה, לא הבנתי

הסטיטסטיקות המשוות בין הניתוחים השונים, מדברות במונחים של אחוזים מעודף המשקל. המאמרים הרפואיים מדברים גם על אחוזים מהמשקל הכולל.

אופירA

New member
מנהל
תשאל כל מה שצריך

נראה לי שהתכוונת 20 במרץ ולא 2 במרץ. נכון?

למעלה