חדש, חדש - ActiveSync 4.5 מהיום, כאן. מישהו כבר ניסה?
ע עכבר אופטימי New member 15/2/07 #3 +++ אהבתי את: Microsoft® Outlook® 2000 is not supported by ActiveSync 4.5. It is highly recommended that users upgrade to Microsoft® Outlook® 2003 messaging and collaboration client.מיקרוסופט: החברה היחידה שמסירה פיצ'רים עם כל שדרוג
+++ אהבתי את: Microsoft® Outlook® 2000 is not supported by ActiveSync 4.5. It is highly recommended that users upgrade to Microsoft® Outlook® 2003 messaging and collaboration client.מיקרוסופט: החברה היחידה שמסירה פיצ'רים עם כל שדרוג
Y YosMan1 New member 17/2/07 #7 בעיקרון הם רק הורידו אופציות קראתי את רשימת השנויים. הם הורידו כל מני אופציות ולא הוסיפו אף אחת. לטענתם העברת קבצים תתבצע יותר מהר (טוב הם היו חייבים לכתוב משהו חיובי)
בעיקרון הם רק הורידו אופציות קראתי את רשימת השנויים. הם הורידו כל מני אופציות ולא הוסיפו אף אחת. לטענתם העברת קבצים תתבצע יותר מהר (טוב הם היו חייבים לכתוב משהו חיובי)
A AYELET1 New member 17/2/07 #8 עניין התמיכה באאוטלוק מקומם ביותר. מתקבל הרושם של "תפיסה בביצים" של המשתשמש, על מנת שישקיע כסף בשידרוג האופיס (אם יש לי אופיס חוקי של 2000, אני בספק אןם ניתן להתקין עליו אאוטלוק 2002 למשל)
עניין התמיכה באאוטלוק מקומם ביותר. מתקבל הרושם של "תפיסה בביצים" של המשתשמש, על מנת שישקיע כסף בשידרוג האופיס (אם יש לי אופיס חוקי של 2000, אני בספק אןם ניתן להתקין עליו אאוטלוק 2002 למשל)
ר רם1234 New member 17/2/07 #9 ACTIVESYNC 4.5 הורדתי והתקנתי. הגרסה פתרה אצלי את בעיית סינכרון האאוטלוק במחשב הנייד (עד עתה לא הצלחתי לסנכרן את האאוטלוק, למרות אינספור נסיונות).
ACTIVESYNC 4.5 הורדתי והתקנתי. הגרסה פתרה אצלי את בעיית סינכרון האאוטלוק במחשב הנייד (עד עתה לא הצלחתי לסנכרן את האאוטלוק, למרות אינספור נסיונות).
ר רם1234 New member 17/2/07 #11 לא, ברגע שראיתי שהסנכרון התבצע לראשונה, מדוע להתקין שוב את הגרסה הקודמת, שלא סינכרנה?