* חדש * חדש *חדש *

שימקי

New member
* חדש * חדש *חדש *

שלום לכם, חדש באתר שלי: גלריית תמונות של "עומר ברנע" נמצא בפינת "חברים קרובים" בעמוד התמונות. ופינה חדשה בדף הראשי "כמה זמן נשאר", שם תוכלו לראות עוד כמה פרקים וימים נשארו לסוף הסדרה, ובאיזה תאריך ישודר הפרק האחרון. אתם מוזמנים להיכנס ולהתעדכן. שלכם בידידות, שימי אזולאי - מנהל האתר "לחיי האהבה"

Hole In The Sky

New member
עשה טובה בנאדם. . .

זה לא פורום ל"בוני אתרים", זה פורום לחיי האהבה-אז אם מתחשק לך לפרסם את האתר בין חברי הפורום... עשה את זה בהודעות אישיות
HOLE

שימקי

New member
מה דעתך...

לא להתערב בעניינים כאלה, אני לא היחידי שמפרסם כאן, ואתה היחידי שמעיר על זה, כולם כאן לא אמרו מילה לא לי ולא לאף אחד אחר שפירסם כאן את האתר שלו. ואם יש מישהו שאני מוכן שיגיד לי לא לפרסם את האתר שלי בפורום הזה, זה יהיה אך ורק מנהל הפורום ולא אף אחד אחר. אז תעשה לי טובה, ותמצא לך עץ אחר לטפס עליו, ותרד ממני.

שימקי

New member
לגבי התקלה

אני יודע שלפעמים האתר לא עולה, ישנם הרבה בעיות בשרת. כשהאתר לא עולה רצוי לנסות כעבור כמה זמן (רבע שעה, 20 דקות או קצת יותר) זה צריך לחזור לעצמו, אני מנסה למצוא שרת אחר והרבה יותר טוב. בינתיים צריך להיעזר בסבלנות, זה לא בעיה שנובעת ממני. מקווה שתביני, בידידות, שימי אזולאי - מנהל האתר "לחיי האהבה"

עמי92

New member
לפי דעתי התגובות שלך מכוערות

למרות שיש לי אתר מתחרה, תגיד תודה שבנו לך אתר ותשתוק. נראה אותך משקיע ובונה משהו דומה.

שימקי

New member
לידיעתכם...

נחשף הפרצוף המעוות השלישי באתר שלי, מחר בערב יכנס הפרצוף המעוות הרביעי, אתם מוזמנים להיכנס לעמוד "הפרצוף המעוות" ולנסות לזהות אותו. בידידות, שימי - מנהל האתר "לחיי האהבה"

EuroSims

New member
אתר לא זמין

אי אפשר להכנס לאתר הוא אומר bandwidth allocation exeded

שימקי

New member
זה בגלל...

שיש תקלה בשרת, יש לנסות להיכנס כעבור כמה זמן והוא יעלה. זו בעיה ידועה ואני מנסה לטפל בה, אני מחפש שרת אחר יותר טוב כדי לעבור אליו. בידידות, שימי אזולאי - מנהל האתר

עמי92

New member
זאת לא בעיה בשרת

זה נובע בגלל עומס גולשים לאתר. האתר שאתה מאכסן בו מרשה לך לחשוף רק מספר מוגבל של מגה בית בשעה. ברגע שיש הרבה משתתפים אתה עובר את ההגבלה והאתר נסגר.

שימקי...

מותר לפרסם אתרים אבל זה לא לכתוב לנו בפורום אם עדכנת את האתר פעם הבאה אל תעשה את זה אני לא ימחוק את זה כדי שכל בעלי האתרים פה לא יעשו את זה שנית.

actress

New member
נראה לי זה גם מיועד לעמי92

כי יש פה הצפות, מבלי לפגוע או להעליב אני באמת מאמינה שהאתרים יפים אבל כל פעם באים פה בשאלות טכניות על האתר ולא על הסדרה. אני חושבת שהכי כדאי שיפנו אליכם לאימייל

למעלה