חדש!!! חדש!!! חדש!!!

חדש!!! חדש!!! חדש!!!

כולכם מוזמנים להכנס לקישור המאמרים - יש מאמר חדש פרי עטו של מרסלה, איך הגיע לאן שהגיע... ולמרות שהמשפט שחזר על עצמו הכי הרבה פעמים היה "מצטער שאני משעמם אתכם", אותי זה דווקא עניין, ואף גרם לי לתחושות קנראה לא קטנים (כאילו, הלוווו.... בריטניה.... חלומי הגדול....) ובנימה פחות אופטימית - פויה. אחרי בקשות, תחינות, בקשה קבועה שמופיעה לה למעלה, בקשות שלי בצ´ט, עד כה - מרסלה היה היחיד ששלח לי את המאמר המבוקש. מה איתכם גפן, אפרת, צעדן, דניאל וכל השאר? וכאות הוקרה למרסלה על פועלו - הדירקטוריון ממנה אותו לראש ועדת הארוח של הפורום. הדירקטוריון.

marsala

New member
איזה כיייייייף ../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

ראש ועדת אירוח מרמלאד מארן קישוטים ואני ממונה על האפריטיף לבאי הפורום יניב ומורן מה אפשר למזוג לכם

Gefen

New member
מרסלה.. ../images/Emo9.gif קראתי את המאמר

ונשארתי בחיים!!
או במילים אחרות - לא השתעממתי ל-
להיפך...נהניתי .. אז לפני הכל מגיעות לך שתי מחיאות כפיים מכל החברים על היותך הכותב הראשון בסדרה..
ולגופו של עניין... אז כן, מכירה את פארוס, הייתי שם, אכן קסום.. והתיאורים שלך פשוט עושים חשק להיות שם שוב. מצחיק איך שהדברים מתגלגלים בחיים הא..? ככה במקרה פגשת חיוך יפה..אנגלי.. והנה אתה חי באנגליה..(רק מחשבה - אם החיוך היה..נניח...יפני?...אולי היית היום שכן של טוקיו...חהחה....םתם...עזוב....אני מתחילה להשתטות..) ומה אני הכי הכי אהבתי במאמר שלך? את ההסבר שלך..לשם מרסלה אמנם מעולם לא טעמתי מרסלה סיציליאנית אמיתית אבל הבנתי את הרעיון..ו..אחחח התיאור שלך ממש עושה חשק לאיזה משקה טוב...
וזהו..אני חושבת.. רק דבר אחרון חביב - להבדיל ממך, אני להודו נפאל כן הגעתי..
אבל במחשבה שניה .. מה הקשר אליי בכלל אני בכלל מסיפור אחר..
עד כאן הרהורי גפן על המאמר של מרסלה.. גפן

MARMELAD

New member
יא.. גם אני רוצה להיות מרסלה

טוב, אז לפחות גולדסטאר מויש נשמע אחלא עושה לי ממש חשק לארוז והתחיל לטייל... ומבטיח שאני בא לבקר אותך! עכשיו, גם אני רוצה לכתוב מאמר אבל אין לי על מה? אתגר..?

בואי הנה מידדדדד גברת מרמלד ../images/Emo13.gif

אוףףףףף אבד לי הטלפון שלך!!!!! בחיי שאני לא אשמה ...המנקה זרקה לי הכל מהשולחן יה....אוףףףףף אתה בא היום ל"אאוט"?..(שאלה מקסימוש....)
גע גע גע ומחכה כאן לתשובה..... מקסימוששששששש

MARMELAD

New member
לא, אני לא בא

ענה מרמלד בנונשלאנטיות יותר משתיים עשרה שעות אחרי הפגישה המתוכננת את רואה איזה טוב לי שאין לי מנקה????טלפונים לא הולכים לי לאיבוד

marsala

New member
מרמלאד אתה מה זה תהנה פה

אל תבטיח רק בא מנצסטר היא אוצר של חיי לילה מטריפים יש כאן את הגיי ווילג האיכותי ביותר באירופה (שכח מהסוהו המתוייר )מועדוני דראג שחבל על הזמן המון המון מה לעשות ואם אתה אוהב כדורגל יש לנו את הקבוצה הגדולה ביותר...

Yaniv-DC

New member
דרך אגב מרסלה...

אם לא שמת לב, שמו קישור למאמר שלך מהעמוד הכללי של תפוז!

marsala

New member
וווואאאייי ../images/Emo124.gif

מה זה הפירסום? הזה בסוף יקרא את זה מישהוא בשגרירות יוון שירצה הסברים לגבי המרסלה הזה שפתח קו הגירה של חברה מחפשי עבודה ביוון... אני כולי מבוכה וסומק (עד כמה שהצבע מאפשר) מחכה לסיפרים שלכם ! באהבה גדולה ,מויש

Gefen

New member
מוייש..איזו הקלה.. ../images/Emo9.gif

הרבה יותר טוב ממרסלה ויותר חמוד ממשה.. זהו.. בשבילי מעתה אתה מוייש
ברשותך כמובן.. אגב, עדיין לא השגתי פה מרטיני ביאנקו
האמריקאים לא שמעו על כזאת חיה.. גפן

MARMELAD

New member
מויש, הנה הפצעים שלי, הנה המלח:תהנה

אני עוד לא הולך לשום מקום בינתיים אני נהנה מנופי ארצנו יותר נכון מנופי תל אביב ואני מת מת מת לנסוע לאנשהוא, לא חשוב לאן, תן לי סופשבוע בותיקן ואני אורז! אבל עם כל ענייני העבודה המשפחה והשאר אני לא רואה את עצמי הולך לשום מקום בזמן הקרוב

marsala

New member
מרמלאאאד or marme- lad...

החיים הם לא צנצנת ריבה, לכולנו קשה
אתה נשמע ממש כמו אחי כשאני מדבר איתו על לבוא לבקר כאן אתה צריך להחלט וגמרנו, קח את מקל הנדודים ארוז את תיקך וצא לדרך . העבודה תמיד תהיה שם כשתחזור אם לא תעשה את זה אתה עלול להצטער לעד (קראת את הנבואה השממיימית
אז התפקיד שלי בחייך הוא להעביר לך את המסר שזה עתה העברתי.)וחוץ מכל הטפת המוסר הזאת וועדת אירוח צריכה ישיבת קבינט עם וועדת קישוט בקשר למה עושים עם הצריף הזה שנלך על קיטש
מה אתה אומר....?

למעלה