חדש? חדש. חדש!

WoLfN

New member
חדש? חדש. חדש!

*לקוח מהספר לשון שלי מכיתה ג'..><* שלומות, נדב זה השם, לכל מי שלא מעוניין, וראיתי פרק אחד מהעונה הראשונה שמשודרת עכשיו בפוקס קידס, ונוכחתי לדעת שאני מכור>< ואז להפתעתי הרבה- גיליתי שקיים פורום דיג'ימון בתפוז! לא שלא קיים פורום לכל דבר החל משטיחים פרסים ועד כוכבי לכת, אבל זה לא מה שבאתי לדבר עליו. בעצם, על מה באתי לדבר? אה, על זה שאני חדש ^^; כן, אז, המ.. אני חדש. מקווה להשתלב. ותחכו לעוד הודעות ארוכות {אלא אם זה נחשב בינוני להודעת "אני חדש" טיפוסית..><} ו...זהו? זהו. זהו! *שוב, לקוח מהספר לשון שלי מכיתה ג'..><*

Seto¥Girl®

New member
אה, ואני אוהבת גם את גוממון!

בנוסף לכל האלה שהזכרתי קודם ^^; יה! אתה נראה נחמד ^_^ בן כמה אתה? אתה גם פאנבוי כזה ^_^ יופי ^______________________^ אנחנו רק צריכות להכניס לך את הזוגות המתאימים לראש ואני יודעת שנסתדר ^_^ *המון ראשי בישונים סקרניים צצים מהתיק* נדבדב ^_^ גם לי יש פיצולי אישיות _^^_ וגם לסטטה, מנהלת הפורום ^_^! בעצם, כולנו מפוצלים ^_^ מוהאהאהאההאא!!!! בעע.. אני משתגעת. יותר ממה שאני עכשיו. אני צריכה ללכת להתקלח -_-; בככככככככל מקרה, נדבדב, אני רוצה לערוך לך רק שאלה אחת קטנה ופיצפונת.... איזה זוגות אתה הכי אוהב ביוגי הו ומי מתאים לג'ואי? *בין הפותרים נכונה יוגרלו פרסים יקרי ערך כמו טיסות מפה לשום מקום* ^_^ קוג'יצי: עוגייה? 0.0

ברוך הבא

אני בטוח שתיסתדר יש פה אנשים ניפלאים ואני רוצה לענות אני רוצה!!!*מקפץ ומרעיד את כל העיר* אני יכל אני יכל אני יכל?? בבקשה בבקשה בבקשה אחותי

WoLfN

New member
><

אי אם טו בי שלוש עשרה יירז אולד. אנד מה זה פאנבוי? *נזהר שלא להיסקל...?* בקשר טו דה "נדבדב", אי דונט הב אה פרובלם ויז דאט אז לונג אז יו דונט קול מי "נבידי דוידי" ><* אנד אני נוט טו בי לראות יוגי הו. *נזהר מסקילה...?*

WoLfN

New member
לא סאוקוקה! ><* פוקימון. פ-ו-ק-י-מ-

ו-ן-!-!-! איי טו בי הייטינג סאקוקה. מי טו סי ואן פרק אנד טו רילי רילי הייט. פוקימון טו לייק.

WoLfN

New member
אבל עכשיו ערב...

כאילו, שכתבת את ההודעה זה היה ערב, עכשיו בוקר, אז מה אני עושה כאן? ולמה אני מדבר אל עצמי? אה, נבר מיינד...><

Apikachu L

New member
אני אומרת את זה

לכולם. עבורי בוקר הוא תמיד בבוקר.ובוקר הוא תמיד בערב. ובוקר הוא תמוד בצהריים. לילה זה בלילה. אבל אל תגיד את זה, טוב?

OFIRB9

New member
יולי נראית כאילו

היא מנסה לא להרדם והראש שלה נופל כל הזמן ^^;;

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif

אני מצטערת על האיחור בתגובה,שמחה לאללה שהצטרפת,מקווה שיהיה כיף ושתשתלב,אני לשירותך,תרגיש ב

למעלה