חדש...חדש...חדש...

המשצ

New member
חדש...חדש...חדש...

אני אוריה המש"צ מבאר טוביה... אני דיי חדש.. :) (בפורום הכוונה) וזהו... אה ואני רוצה לצאת לגרעין... ועכשיו באמת זהו... יאלב בה ביי.. :)

tamuzi

New member
מי בכלל הולך לטיול?../images/Emo6.gif

זה יוצא גם על סמניר איך שהוא............. או שמהו כזה מהשיכה שלי ממועצה ערבה אף אחד כמעט לא הולך ניראה לי.....

רוזה גאונה...

רוזה יא גאונה... זה בגלל שטיולי חוג בקושי מפורסמים אצלנו בערבה ולדעתי גם עד השנה בכלל לא הודיעו עליהם... (כמו שהיה לי עם סמינר י´- היה צריך לנדנד לביגר- יא אני מתגעגעת אליה!!
) בכל אופן לא בטוח שגם השנה בכלל יצאו יכול להיות שרק יש פרסום... זה למה אף אחד מהשכבה שלך לא יוצא... חוצמזה שלמגמת ערבית יש מזרחנים יום אחרי אז בכלל אין מצב שמהשכבה שלך יצאו... ופעם הבאה תנסי לכתוב יותר לאט ובלי שגיאות כתיב כדי שגם נוכל להבין!!!
מתה עלייך!

Princess 1

New member
רוזה את קרוועה לגמרי ../images/Emo163.gif ../images/Emo70.gif

חחחחחח .. ההודעה שלך נראית כאילו שעירא כתב אותה! :) אבל שמעי - מהשכבה שלנו זה בערך אני וכל הדילסקטים יוצאים חחח... סתם סתם.. אבל אילן יוצא, ומונפרד יוצא, ועירא רוצה לצאת ורצ´ונקה יוצא ואורי מצרפי אמר לי היום שניראה לו שהוא יצא :) אבל לא מי יודע מה אני יוצאת בשביל הערבה.. מותק, המטרה בטיולי חוג זה להיות עם מועצות אחרוות וקבוצות מעורבות .. את הילדים מהערבה אני רואה כל יום בביצפר.. ככה שזה לא כזה משנה ... איזה מגילה כתבתי לך :)

tamuzi

New member
../images/Emo4.gif

תודה כן כן גם אני דיסלקטית............ ולא פשוט זה מה שאני חושבת..... וסבבה שלכם זה לא משנה לי......

הגזמת חוכם... ../images/Emo8.gif

סוליית הגזמת... עירא היה כתוב הודעה יותר מובנת לא?
מה לעירא ולמצרפי לטיולים של התנועה?! זה חדש לי ביותר...
ורגע אין ת´השתלמות סובלנות? את יודעת משהו על זה?

Princess 1

New member
חחח רוזה צחקתי אל תיקחי קשה, ולל,

את זוכרת שהיינו ביום שישי שבוע שעבר ועשינו במתנ"ס עם דודי ומתן תפלקט הגדול הזה שתלוי ליד המדרגות של ביצפר של ה"חכו בסובלנות" לא כתוב שמה תאריך..? אני חושבת שדודי אמר שזה שבוע אחרי זה ובגלל זה גם ציקל אמר היום שהוא לא יבוא להשתלמות כי הוא רוצה ללמוד למבחן בספרות .. ועירא תאמת כן יוצא לטיולים! אל תשמיצי ומצרפי השתגע... טוב הוא פארניק מותר לו!!!

ממש רואים שאנחנו מערבה...

אין לנו חיים!!!
לא היה כתוב שם על תאריך אבל ציקל באמת חינטרש משהו בקשר לזה...
טוב נראה לי לעירא יש מניע אחד לצאת לטיולים האלה לא?
אבל בסדר הוא גמל (
) אז מותר לו... אורי זה כבר מוזרררררר - אבל וואט אבר... והבנת את המשפט האחרון שרוזה כתבה?! אנלא הבנתי מה היא ניסתה להגיד משהו עם הסבבה שלכם... בואנה בסוף אנחנו עוד נעשה כאן שרשור ערבה בלבד... רכלניות...
אוהבת אותכן!!

Princess 1

New member
חחחח קרימינלית! ../images/Emo140.gif

כן כן - העובדות ידועות בשטח! עירא גמל... שי גמל , ואני ואת "א-נ-ק-ו-ת" חחחחחח זה היה ממש קורע...
.. איי איי איי ילד מהערבה שלא שמתנהג בלי בושה כאילו פעם ראשונה הוא רואה גמל
בושה וחרפה..

../images/Emo6.gifפחחחחחחח....

וואי זה היה קטע קורע... לעירא יש מזה יציאות... אני ואת אנקות זה בכלל היה הורס!!!
יא גם בבוקר היו קטעים עם הטמבל... הוא הציק לי ואת לא עזרת לי!!!

Princess 1

New member
לא הפעם :)

אבל אם אתה מרגיש מקופח אתה יכול להיות איזה אלפקה או משהו... גמלים זה מעמד נעלה! :) סתם סתם... וכן! גמל ! |גמל| אבל יותר חשוב , אנקה! |אנקה| !!! יא מוכשר איזה כיף לשמוע שהלך לך טוב !!! אני נורא נורא גאה בך!!!

מעמד נעלה מאוד!! |גמל| ו |אנקה|

כן באמת גמלים זה מעמד נעלה- רק לערבה מותר!!!
הלא כן סוליית? ובסוף לא הלכנו לבדוק ת´בית לזולה החדשה!!!

sOrCeReSs

New member
את תפסיקי לקרוא לי ככה!!

שמעת מיסטר גלית?! ( מזכיר לך משהו.?.??..) זהו! לא יושבת לידך בשיעורי תנ"ך אף פעם!!! בהב יי יום סגול

סר גל ית

New member
מי שואל אותך?!?

דיש! למה יש כאן זכויות שמורות... ומיסטר גלית, אאההה ם אדווה (חי חי עכשיו אמרת לי
בגלל זה לא ישבת לידי היום?!? תיזהרי לך... נ.ב ערב בנות can´t wait...

למעלה