חדש! חדש! חדש! חדש!

קיר קמט

New member
חדש! חדש! חדש! חדש!

איך אני אוהב שתמיד מכריזים על זה ככה. נו, בקיצור, קודם כל, לא היה כבר הרבה זמן, וחוץ מזה, יש לי הרבה חדשים בתקליטייה, אז אני צריך להתלהב קצת
בכל זאת יצא משהו טוב מהיומולדת הזה. נו אז מה חדש אצלי?! זה די הרבה זמן של דיסקים חדשים, אז זה כמעט ייראה כאילו חידשתי די הרבה, אבל עדיין יש לי כמות די עלובה של 61 דיסקים בבעלותי, ספרתי אתמול.. ז'תומרת, מקוריים שעוד לא העברתי לכל מיני צדדים שלישיים או סתם הלכו לאיבוד. קודם כל, אודה ולא אבוש, עוד לא הספקתי לשמוע את כל הדיסקים, שלא לדבר על להאזין כמו שצריך.. מה לעשות שדיסקים אני שומע רק כשאני בחדר, ואם אני כבר בחדר אני צריך תרוץ טוב כמו שיעורי בית - שבינינו, בלי לספר להורים, אני כבר שכחתי מתי עשיתי בפעם האחרונה
, או שאני סתם מדבר בטלפון - אבל אני, כמו כל גבר מצוי, לא מסוגל לעשות 2 פעולות בבת-אחת, ולדבר בטלפון ולהקשיב למוזיקה זה הרבה יותר ממה שאני מסוגל. מה זה אומר לגבינו? שזה יהיה יותר כמו רשימת מכולת ופחות ביקורתי לגביי האלבומים.. טוב נתחיל מהצ'רצ'ילים - הוציאו מחדש את התקליטים שלהם ועוד הקלטות שונות ומשונות, כמו שכבר שמעתם מזמן
, ואני החלטתי ללכת על זה בלי להכיר שיר אחד שלהם.. פעם שנייה שאני עושה את זה. מרגש ממש.
אז קודם כל, אני לא ממש מבין על איזה השפעות מזרחיות מדברים אצלהם.. לא שמעתי משהו מיוחד. אולי זה רק אני. וחוץ מזה, העדפתי את הגרסה שלהם לLiving Loving, אולי בגלל שלא הייתי צריך לשמוע את הקול המעצבן של רוברט פלנט
חוץ מזה, הם דווקא חמודים למדי, למרות שעוד לא שמעתי, אבל בכלל, את הדיסק הראשון מבין השניים. נמשיך עם החבר'ה מחו"ל, בראש הגביר זאפה, עם אלבום ראשון שלו אצלי. מזל"ט לי.
Hot Rats זכה בכבוד, פשוט בגלל שהוא היה שם והייתי במצב רוח של להוציא הרבה כסף לדיסק יחסית למה שאני מוצא בדרך כלל. דווקא מותק, זכה לעטר את הכינוי שלי בICQ (עם פיני הסרסור. למרות שלא עברתי את זה שם.). אחותי קנתה לי סלייבס אנד מאסטרס של דיפרפל, נדמה לי, והחלפתי את זה. למה? ככה. לא רציתי את זה. אני לא יודע למה, אבל כל פעם שאני הולך לטאוור או לסופרזאוס, ואני הולך הרבה לטאוור, אני לא רואה שום דיסק ראוי של דיפרפל. פעם, מזמן, ראיתי את מייד אין ג'אפאן, אבל זהו. אז החלפתי את זה בפוראבר צ'יינג'ס. האמת, אחריי שמיעה ראשונה, אפילו לא האזנה - אני דווקא מעדיף את הראשון שלהם. חילול הקודש? וגם, נו, שלושה חברים שלי קנו לי דיסק כפול בהופעה חיה של סלייר. עכשיו, סלייר הם חמודים, דווקא, אבל אני כבר די מיציתי את התקופה הקשוחה שלי, אז הלכתי והחלפתי את זה בשלושה דיסקים בלי להוסיף שקל, וזה נורא נחמד. אחד זה כזה אוסף של האנימלס, משהו שהם החליטו בחברת התקליטים לקרוא לו "the singles plus", ויש שם את it's my life ובית השמש העולה, אז אני מרוצה וזהו. כל השאר גם חביבים.
השני זה הדיסק הראשון שיש לי של החבר'ה האוסטרלים האלה שנורא אוהבים לצעוק
זרם ישיר זרם חלופין.
Dirty Deeds Done Dirt Cheap זכה בכבוד. האמת? התרשמתי. ככה צריך לתת בראש
והשלישי, כי הייתי במצב רוח של לנסות משהו שונה, זה חלוצי החלל. לא מכיר שום שיר מהאלבום שלהם, זה היה זמן להתנסויות.
מכיר שיר אחד שלהם מלפניי זה, אני כן אציין את זה. ו ו ו המתנות שקניתי לעצמי ליומולדת, מהכסף שהסבתות הביאו (בלי עין הרע, יש 2 ועוד סבתא רבה, שיזכו לחיים ארוכים ונאמר אמן. בלי קשר לימי הולדת.) אז- טאטו (לא הלסביות הרוסיות. החבר'ה מישראל, אתם יודעים, ערן צור, אלונה דניאל, יובל מסנר, כאלו שיש להם באמת כשרון מוזיקלי
) - חתוך תוכן.. הכרתי שיר אחד משם, את מחבואים, ואני חייב לציין שאני מכור ברמות לשיר הזה, וזה כבר עבר את גבולות הנורמלי. חוץ מזה שזה אלבום בונבון. פוליאנה פראנק (תדמיינו סמל של אנרכיה במקום ה-א'.) - אין לבחור. די הרבה זמן רציתי כבר לקנות את זה, לא יודע מה עצר אותי.. לא מתחרט על זה שסוף סוף הוצאתי את הכסף.... חבר'ה נורא כיפים. נורא חתרנים, גם. אם רוצים לראות מבעד למראה הראשוני... הג'ירפות - משוחח עם כסא - עוד אלבום פשוט כיפי. אבל ברמות, כאילו, בשביל אלבומים כאלו המציאו את המילה כיפי.

ThE RhythM

New member
תתחדש קיר!

בהחלט שלל נאה השגת... הממ רק משהו שמטריד אותי, חלוצי החלל הם לא להקת היפ הופ או משהו בסגנון?!
אה, ובקשר לפלאנט- עכשיו אתה נזכר איזה מחלוקות היו לנו?

קיר קמט

New member
הם כן היפ הופ או משהו בסגנון

אני פתוח, לא כמוכם, נעולים
זה מחלוקת ? זה סתם כזה, בקטנות

HelterSkelter1

New member
אצלי

King Crimson - Ladies Of The Road אלבום כפול של קטעי הופעות מ71-72. הקטעים הם מאלבומים שונים של קרימזון עד אותה תקופה. הביצועים וההקלטה לרוב מעולים, לפעמים בינוניים. רוב הקטעים שופעים בסולואים מעולים של מל קולינס על הסקסופון. בסוף הדיסק הראשון יש בתור בונוס גירסא בלוזית מקוצרת של 48 שניות ל In The Court Of The Crimson King, קטע פשוט ענק ומבדר! חובה! הדיסק השני באלבום הוא ואריאציות ואילתורים על 21st Century Schizoid Man. הסאונד די פרוע ורעוע, אבל מדובר בסולואים הכי פראיים שתזכו לשמוע לאחרונה. משהו מפחיד ביותר. 53 דקות של "סכידזוד"פרניה מזוקקת. Robert Wyatt - Rock Bottom כן, כן, באיחור רב, אחרי שכל העולם וגיסתו מצד האבא שיבחו, אז קניתי. האמת ששמעתי את האלבום מספר מועט של פעמים, אבל זה היה מזמן... Art Bears - Hopes and Fears, ו Jehtro Tull - Benefit - לא הספקתי להקשיב עדיין. מה שכן, בבנפיט יש את Witch's Promise בתור בונוס, שזה השיר הראשון שהכרתי של ג'ת'רו טאל, אי שם לפני 4 שנים תמימות... יש עוד אחד, אבל הוא לא "חוקי" בפורום הזה (1989)... בקרוב אמורים לנחות אצלי גם Stand Up ו Songs From The Wood, שכבר הרבה זמן נדחתה קנייתם על ידי, משום מה.

noosh

New member
יאי, סופסוף גם אינ יכולה

להשתתף בשרשור מעין זה!! כדי לחגוג (או יותר נכון, לפצות את עצמי) את העובדה שלא יהיו לי יותר זימונים, ולכן ימיי בעזריאלי ובת"א בכלל תמו להם עד לסוף הבגרויות, החלטתי להחליף סופסוף את הדיסק שהיה אצלי.. אז נכנסתי טאוור, הסתובבתי והתלבטתי, ובסוף ראיתי מולי את Led Zeppelin III בלי לחשוב יותר מדי פשוט לקחתי אותו, אני לא נתקתי בו הרבה בינתיים, והגיע הזמן לאיזה לד זפ, במיוחד כשכבר יש רשיון אז הנה, גם לי יש דיסק חדש!

Jam Head

New member
Decade of Aggression

אתה רוצה להגיד לי שבאמת החלפת את אחת ההופעות החיות הכי טובות שהוקלטו אי פעם ? אחח , איזה מעשה מיותר זה היה , סלייר בשיא.

קיר קמט

New member
אני תמיד יכול ללכת לקנות שוב

אבל כמו שאמרתי, מיציתי את התקופה הקשוחה שלי, אני חושב. אתה באמת חושב שכדאי לי להחזיר? יהיה נחמד אם תחזור אליי בעניין הזה, אני רציני.

Jam Head

New member
תראה...

אם סלייר או מטאל בכלליות כבר לא מדבר אלייך , אז אין סיבה שתקנה את זה שוב. אבל לפי דעתי זה פשוט הופעה מעולה , קודם כל זה ההוצאה האחרונה של סלייר שבאמת שווה משהו , אחרי האלבום הזה הם הלכו יותר לכיוון הפאנק או ה-דת' מטאל וזה הרס את כל הייחוד והעניין שהיה להרכב המעולה הזה להציא. חוץ מזה , מדובר על ההוצאה הרישמית היחידה שלהם להופעה חייה ברמה גבוהה מהתקופה הזאת , וגם הסט-ליסט של ההופעה פשוט מצויינת , בחירת שירים מעולה. אבל שוב , זה עניין של טעם והעדפה.

גאה להכריז שגם אני התחדשתי!!!

אביב הגיע, פסח בא ואיתם נכנסו כמה חדשים לאלבומייה! אז ככה, בשבועות האחרונים הייתי די בדיכאון מכל הלחץ המזורגג הזה של הלימודים, ביוטופ יושב לי בצד אחד של הגרון ועל הצד השני יושב סרט גמר! באמצע הייתה בגרות בספורט, ובאנגלית, בקיצור לא היהי לי זמן לנשום, אז החלטתי לפנק את עצמי לכבוד הפסח (מותר לי לא!?) והלכתי לטאוור הקרוב כשמאה ש"ח בכיסי ממתינים לפרוץ החוצה! והנה השלל: החלונות הגבוהים/החלונות הגבוהים - סוף סוף!!! למרות שאני מכיר כל שיר שבו בעל פה פשוט הייתי חייב שהוא יהי אצלי, וכמה טוב שהוא פה, ממש ג'פרסון איירפליין הישראלים! "דם יזע ודמעות"/"ילד הוא אב לאדם" - (סתם... כי בא לי לתרגם) ככה אבא שלי קורא להם דרך אגב, דם יזע ודמעות, מצחיק... בקיצור אלבום מופלא ביותר במחיר עוד יותר מופלא... הרמוניות, חצוצרות, חשמלית ענוגה וסולן מעולה... פשוט אלבום מאסט אצל כל אחד! שירי חג ומועד ונופל/ האיש והגדה - מאיר אריאל - וואו!!! שיגעון!!! לא צריך להרחיב יותר מדי... האגדה מספרת שככל שמאזינים לו יותר ככה נשבים יותר בקסמיו, אז עוד יש לי למה לצפות... זהו! תם ונשלם! חברה המלצה - בטאוור רקורדס יש את הדסרות האלה של תפוז ודובדבן ו"חובה בכל בית" - יש שם כמה פנינים ואפילו יהלומים שמסתתרים שם במחיר מצחיק במיוחד - 3 במאה! (אני נשמע כמו פרסומת...) רוצו לקנות!!!

Abbe Faria

New member
חדשים אצלי השבוע

כלום... נשארו לי בסה"כ עוד 20 יום להחזיק מעמד...

LadyG

New member
ואצלי

Me & Mr. Johbson (כמה מפתיע). נקנה לפני רבע שעה, אז קצת מוקדם לכתוב עליו משהו. נגיע גם לזה.

LadyG

New member
אוייי..

Me & Mr. Johnson כמובן. ולמי שלא הפנים...החדש של אלוהים קלפטון.

Boo9ie

New member
א-אה! ../images/Emo3.gif חדש בין ההריסות...

חזרתי היום עייפה ורצוצה אך מרוצה עם oh, yes) Fragile) לא היו לי כוונות מיוחדות לקנות אותו, פשוט זרמתי (ספונטנית משהו) באתי, ראיתי, קניתי. [היפ-הופ-הוריי] אבל כנראה שאצטרך להקשיב לו מאוחר יותר...
_____________ גם לי יש דיסק חדש היום

Boo9ie

New member
אגב, אני גם מאוד אוהבת את העטיפה...

אני מניחה שאין כאן אפחד שלא מכיר, אבל ניחא

giba70

New member
תתחדשי, אלבום יו"ד ../images/Emo9.gif

כלומר, עשר, Dez, מעולה

פעם ראשונה בפורום

אז אין מה לפרט על שומדבר ממה שקניתי, את הכל כולם וודאי מכירים...אם לא- תקראו את הביקורות ממש בפורום הזה, הן הן שגרמו לי לקנות love- forever changes the doors- morrison hotel,l.a woman וחוצמזה את "ורסוס" של פרל ג'אם, "בלאד שוגר..." של הפלפלים ועוד משהו שנקרא "בוזיו לוין סטיבנס", איזה הרכב פיוז'ן-פרוג-אוונארד (הבסיסט זה לוין מקינג קרימזון לשעבר)

MajorWinters

New member
בקשר לפלפלים../images/Emo19.gif

הבלאד שוגר נחשב לאחד האלבומים שעשו את שנות ה90 ואת הרוק בכלל... אני לא ממש אוהב אותו אני הרבה יותר נהנתי מUplift Mofo Party Plan כדאי!

למעלה