חדש, חדיש ומחודש.

RoieL

New member
איזה שם יפה יש לי? מה הסיבה שלך לחש

*לחשוב ככה?

RoieL

New member
תודה. שם? משהו? *נצל"ש.

ההודעה חוזרת למקום הראוי לה: עשרים תוויםםםםםםםםםם:)

InFecTeD LOVER

New member
oh yeah I forgot../images/Emo79.gif

My name is Sol
and.... something?

RoieL

New member
Yes.

I Understand that i'm not the only one here that love english, do it's true?

InFecTeD LOVER

New member
חחחחח../images/Emo79.gif

זה לא בגלל זה, למרות שאני גם אוהבת מאוד, המקלדת שלי קצת נדפקה אתמול...=]

ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

אני ירדן, בת 16. מנהלת את הפורום.
אני אנסה לכתוב לך את המילים לפי מה שאני זוכרת, אבל אם אני לא טועה יש אותן בשירונט. הידעת? בניו ג'רסי אין זבובים, אך ברחובות תוכל למצוא אבני שפה מדליקות הידעת? שמספר קורבנות השחפת השנתי על פי רוב הוא מספר עגול הידעת? הפלישה לנורמנדי לא היתה מאולתרת הידעת? שנשיא ארצות הברית בוש היה פעם ילד הידעת? שקולומבוס גילה את אשדוד כשבועיים לפני גילוי אמריקה הידעת? בעשור שעבר הוחלף מסטיק עלמה באורביט וחבל שכך הידעת? מוצאם של קופי הלמור בראש פינה הידעת במקרר של זאהי ארמלי לא תמצא טחינה הידעת? לא ידעתי כן ידעת! לא שמעתי איך ידעת? התעניינתי... הידעת? מטאור הוא בעצם חבילת שי לחייל שעברה את מהירות האור הידעת? שהצבע הכתום מורכב מהצבעים כתום ושחור הידעת? ששלושים מעלות הן בעצם עשרים ושתיים הידעת? ששישים וחמישה אחוז מאוכלוסיית קרית ארבע נימנית על שבט אפרים הידעת? שחמש מתוך ששת קיבותיו של האדם הן לא קיימות בכלל הידעת? זובין מהטה תפקד כמדריך תיירים לפני הפך למנצח על הידעת? המניפסט הקומוניסטי נכתב בעפרון מכני הידעת? שהשיר הזה הולחן על בסיס של ההמנון היפני הידעת? לא ידעתי כן ידעת! לא שמעתי אין ידעת? התעניינתי...

וואו ירדני!!!!../images/Emo2.gif

איזה שליטה!!!!!! הרסת אותי עכשיו! חחח... זכרת את כל המילים!!!! תותחית על!!!!!!!!!!!!

שמעי...

"הידעת" זה אחד מהשירים שאני יותר אוהבת.
וכל ההופעות שהייתי- זה היה בושה אם לא הייתי זוכרת.

RoieL

New member
לא הבנת../images/Emo4.gif. כנסי:)

קודם כל- שלום. אולי תעני לי איפה דנה הופיעה בארץ נהדרת? והתכוונתי לגרסא הישנה מערב שלום עם פרוספר [שידורי המהפכה]. היה את הקטע עם המטאור וההמון של יפן, אבל בלי קריית ארבע, בוש, זובין מהטה וכל מיני. אם יוצא לכם לפגוש אותם, תשאלו בשמי. עוד מהמערכון [אולי יזכיר לכם]: זה היה כאילו קליפ חדש.* עכשיו, כל הזמן נדחף להם הרולר כשבכל מקום בו היה כתוב "פרוספר" [יותר חזק: פרוספר. לא שומעים: פרוספר וכו'] והלהקה כל הזמן דחפה את הרולר הצידה. אף- אחד לא זוכר? ו.. יש תוכניות לדיסק שני עם אתה לא פליפה, הידעת ואני מת? *הופיעו בערך חודש לפני "קובי".

המ.

קודם כל, "אתה לא פליפה" זה לא שיר של הדורבנים. זה שיר של להקה בשם הקיפודים שניסו לעלות על גל ההצלחה של הדורבנים. "אני מת" לא יהיה בדיסק שלהם, זהו חלק מפרוייקט "שירותרום" של גל"צ. אני גם לא חושבת ש"הידעת" יהיה בדיסק. סתם תחושת בטן. כרגע אנחנו לא יודעים תאריך לדיסק, אבל הם בשיאן של הקלטות אליו. דנה הופיעה בארץ נהדרת בתור מתנחלת באחד [או כמה?] פרקים. ולא ראיתי את הקליפ הזה, הוא היה בפרק היחיד של שידורי המהפכה שפיספסתי...ואתה כנראה מדבר על גרסא מקוצרת. הגרסא שרשמתי למעלה זו הגרסא המלאה.

בפרק אחד

שהיה ביומטוב ונקרא:"גבעת חלפון אינה מתפנה" וזה היה גדול! שידרו אותו השבוע בארץ נהדרת שוב. חוצמזה באחד מדפי הארכיון כאן (לא זוכרת באיזה... אבל לא צריך ללכת רחוק... אחד מהאחרונים...) יש תמונות של דנה מהפרק הזה! תהנה אחי!

RoieL

New member
גם אני שמעתי את זו שכתבת. אבל

בשומקום [ואני חיפשתי] אין את הגרסא. הקליפ משם קורע.. אולי תוכלי למצוא את הווידאו. מצטער שהפסדת:) התוכנית הראשונה של "ערב שלום עם פרוספר".

RoieL

New member
לא מוצא:/. ו.. מידע על הקיפודים?

ו.. מה עם המחטים?

yotamb1

New member
מי ניסה לעלות על גל ההצלחה?

מה הקשר? יש להקה, קוראים לה הקיפודים (אני סולן בה, אגב), ומישהו החליט שזה של הדורבנים. לא גל, ולא הצלחה. שום קשר למציאות. פשוט שיר של הקיפודים.

למעלה