חדש, חדיש ומחודש.

RoieL

New member
חדש, חדיש ומחודש.

מזל טוב לי על ההצטרפות לפורום. -תודה רבה!* יאללה, שפכו איחולים! ו.. למישהו יש את המילים המקוריות של הידעת? ז"א, היה את הקטע בערוץ 5 עם יותר בתים. אני מדבר על הגרסא מ- "ערב שלום עם פרוספר". שלכם, רועי [בן 12, חולה] *הבהרה לכל המתפלאים- לא, אין לי פיצול אישיות.

RoieL

New member
תציגו את עצמכם:) ואני..

חובב אנימציה [עובד עם פלאש, ו.. תחזיקו חזק.. אני תקוע עם הריי דרים], חובב משחק [בעצם טיפה יותר מ..], ילד שתקוע ביסודי [בטח אני הכי קטן פה], ונאלצתי לקנות את הדיסק של הדורבנים פעמיים כי הראשון התקלקל... ניחומים לשרשר לפה.

crazy monkey

New member
שלום שלום ילדון קטון! wellcome

אני ענבל בת 16 מגבעתיים.... וברצוני להגיד לך מספר מילים: כל הכבוד על קנייתך את הדיסק פעמיים... ככה קרבת אותם במיקצת על הפלטינה או זהב או כסף או נחשות או ברונזה או בטון או בוץ וארגמן או מה שזה לא יהיה..... ייאי! הדורבנים חתמו כבר על הדיסק שלי והוא יגיע אליי בקרוב!! יפיי הי!

RoieL

New member
איך?!? אני רוצה דיסק שלישי:) ותומך

בדיסק נזלת.

RoieL

New member
נצל"ש איפה דנה הופיעה בארץ נהדרת?

ולמה הפורום כזה חורפ?

crazy monkey

New member
חחח לא זוכים בזה...

חברה שלי היא גיסה של אח של גיא ואייל... אני הבאתי לה היא הביאה לו הוא הביא להם הם החתימו את כולם....

הי רועי!../images/Emo24.gif

ברוך הבא! קוראים לי נועה ואני בת 17 וחצי! השתלבות נעימה!!!!

חחחחחחח

אהבתי! זה סתם! אין שום קשר משפחתי ונא לא להסתכל על זה בתור אובססיה פשוט רציתי כינוי שאין לאף אחד אחר בפורומים של תפוז....

חחח..האמתי..

שאני ממש לא אוהבת ת'כינוי שלי! אני רוצה להחליף כי עשיתי אותו לפני מלא זמן ואני לא חושבת שיהיה לי ממש קל לשנות אותו עכשיו..סו..תבינו שהוא לא מתוך בחירה..חחח.. שום טופ-מודל ושום נעליים..חחח

מה?

מה רע בכינוי שלך?! אני אוהבת אותו אז תשאירי אותו בשבילי! ואני אל מרשה שתרדי על עצמך! עוד לא יצא לנו להיפגש אבל לדעתי כל מי שיפה מבפנים יפה מבחוץ!!!!

../images/Emo9.gifהתכוונתי שזה ממש ביטוי דפוק..חח

תודההה..!אני גם בטוחה שאת יפה..!
אני כבר מחכה שתהיה הופעה ושנזכה לפגוש אחד את השניי.. רק שיתעוררו כבררר!!חחחחחח כמה אפשר לחכותתת?!

../images/Emo9.gif

הובכתי כרגע... אבל תודה מאמי!!! וגם אני כבר רוצה שתהיה הופעה אוףףףףףףףף! אבל נראה לי שבסוף הם יעריכו אותנו על הציפייה מורטת העצבים!!!!!!!!

שלוםםם..!שם יפה יש לך../images/Emo8.gif

אני יפעת,מבת-ים בת 15 (לא ממזמן..עדיין מתרגלת..חח) תשתלב מהר..!
ברוך הבא!

למעלה