חדש...חדיש ....ומחודש

קשור................

זה האיש שקשרו לא את הידיים. ומכוון שאני עדיין משוחרר ורוצה גם לנצל את המחר אלך לשים ראשי על הכר להתחרות בחתולון מי ראשון ינחר.

חתולון*

New member
מתי אתה הולך לישון?

את הקשרים חיש לך אפתח בלי טריקים ואקשור לך את הידיים עם אזיקים אתה בינתיים משוחרר, עוד מעט יגיע מחר שים ת´ראש על כר, לך לישון פן תאחר.... חתולון

חתולון*

New member
שייכת הלכה להביא את הפיצה

ובנסיון לתשובה את סער הפציצה סער הבטיח לחזור לאחר המשחק ואנחנו נמשיך עד שהשרשור נשחק חתולון

sahr12

New member
ערב טוב לזוג החרוזים...חחח

איזה יופי אתם מתכתבים אחד לשני מתאימים מילים... הביטו השמיימה יש כוכבים... מאירים עליכם..כוכב זהו הפנס של המלאכים.. ערב יפה גם לכם..

חתולון*

New member
ערב טוב סער

ערב טוב בארמן שנקרא "הו מאן" כל הבנות כאן לך חיכו בסבלנות ואיתי העבירו את הזמן בשאננות ועכשיו משהגעת לכתוב בין השורות כל הנשים הפכו להיות בחורות ואתה, סער, הבארמן החביב מגיע ישר ולא הולך מסביב אני מכבה עוד מעט את האור תמשיכו כאן לשרשר, חוזר לי לחור לחפש עכברים בלילה הזה אני ער? או שסתם הוזה? לילה טוב חתולון

סהר............./images/Emo24.gif..

ערב טוב לך בחור נהדר לא נחמד כשאתה נעדר בוא שב ספר בדיחה וכולנו נצחק חה חה חה מה שלומך ושלום מאמו? אם הגזמתי בשאלות תשלח אותי לכל הרוחות

אני לא סער.....(וגם לא ע´ ע´ ע´)

חחחחחחחחח אבל יש לי בדיחה.... זוג הולך בנחת לטייל בפארק ירוק ויפה. לפתע הם נתקלים בבאר משאלות. מתכופפת האישה, זורקת מטבע, מביעה משאלה. הבעל אחריה. לרוע המזל, הוא מתכופף יותר מידי צונח אל הבאר וטובע. האישה ההמומה מתכופפת אל פי הבאר וצועקת.... "אלוהים אדירים! זה עובד....!"

sahr12

New member
חחחחחחח...חן..

חן,על המחמאות עכשיו עליי חובת ההוכחות.. אין אומרים שיבחו של אדם בפניו... שמא יתפחו זוג ישבניו... מקבל מחמאותייך ופניי מסמיקים.. אבל תמיד זוכר שהמרחק בין טפיחה על הכתף לבעיטה בישבן הוא רק סנטימטרים בודדים... איך אה??איך אה???חחחחחח

סהר.....ת´קרב רגע.....

אני אוהבת לפרגן בפנים לא אוהבת לשמור כלום בפנים וגם אם תטפח את זוג ישבנך לא אבעט בהם ולא בפניך אינני כזאת רעה לפעמים רק קצת מזיקה אבל בסך הכל רגועה

חתולון*

New member
לילה טוב קליאופטרה

הרי סיכמנו שניפגש כאן הערב נשרשר חרוזים, נגרוב את הגרב קר קצת בחוץ, אני קצת לחוץ אבל כשהגעת, הכל כבר לא נחוץ כי את מצטרפת אלינו בשמחה תתחילי לשרשר, (היא כבר הלכה?) חתולון

אני כאןןןןןןןן

כמה שירשרתם... כבר איבדתי את הצפון (ואני גרה שם...) מה שלומך הלילה? הבנות כאן או הלכו לישון?

חתולון*

New member
באמת קצת מצחיק

נפרדתי לפני כרבע שעה, ללכת לישון ואני בטעות חיכיתי , הייתי ראשון ללכת הלילה לישון מוקדם כי הראש עולה לי לדם ביקשו שאשאר לא לישון ולא ללכת ועכשיו אני כאן, תורן בשלכת... חתולון

למעלה