חדש...חדיש ....ומחודש

חדש...חדיש ....ומחודש

על הספסל ישבתי ושירשורון חדש פתחתי פתאום נפל העיפרון וזהו תחילת השירשורון

חתולון*

New member
ביקשתי אחד, קיבלתי שניים

באותה שעה ובאותה דקה ללא שום תכנון, ובלי בדיקה נפתחו להם שני שרשורים שלכאורה אינם קשורים אבל אנחנו לא ילדים וגם חלילה לא שלדים אז נשרשר את שניהם יחדיו עד שאחד מהם ילך לאבותיו חתולון

י פ ע ת

New member
מול המחשב ישבתי

ואת הודעתך קראתי מיד בעכבר הקלקתי וכמה מילים הקלדתי בנסיון להמשיך את זה השירשורון התחלתי למצות את הכשרון אבל מה יהיה נושא השירשורון? זוגיות ? כלכלה או מצב הבטחון?

יפעתושששששששש../images/Emo24.gif

ככה סתם בלי מחשבה החלטתי לכתוב לך הודעה כי את פשוט בחורה נפלאה שרשרי על הא ועל דה שרשרי לא משנה על מה העיקר שיהיה נפלא

../images/Emo24.gifלחנוש

חן יקרה רוצה להוסיף משפט את פשוט מדהימה

ואני תמיד אומרת../images/Emo6.gif

טוב שני שירשורים ביד ואז היד לכולנו תרעד ממלאן תקתוקים במקלדות ופרקינסון באצבעות

הנה אני.................

מצטרף לשרשור לא קבלתי על זה אישור. אבל כדי להעלות המורל לא אחשוש מזה כלל, ומי "יכול עלי" בכלל.

חתולון*

New member
טוב שבאת כי אני הולך

כן ידידי, אני מצטער אני כבר עייף ומהבוקר ער תמשיך עם החברות שכותבות אני אלך לי לחפש תשובות לילה טוב חתולון

חתולון*

New member
ערב טוב יפעת וברוכה המצטרפת

יש לנו חן, ויש גם קרן אור לי יש לנו יפעת, וכמה טוב שבאת אנחנו אוהבים אנשים עם כשרון פותחים את השרשור בשמחה ורון כותב מהר בלי פסיק מקווה הכל להספיק מדלג על החרוזים פותח את הברזים חתולון

שייכת

New member
נושא השירשורון יהיה...

את ואני ומה שבינינו... חחחחחחחחחחחחחחח מתאים לך, ברוקולי שלי??? . . . . . . . . . .. ... . . .. מקווה שקיייייייייייייייייייימת לא בסביבה... נשיקותיים, שייכת.

חתולון*

New member
סתם אחד ידידי, ההצטרפות היא כאן

בוא תצטרף מיד לשרשור לעיל אחרת אהפוך אותך לדחליל חתולון

רגע...............................

שייכת ברוכה הבאה שרשרי נשמה על ההוא ועל הא סתם אחד 2 ו ש לוש שים ידיים על הראש מי אמר שצריך פה אישור פה זה שירשור ומה זה קשור יאללה תשחרר תנצרה וכתוב בלי הפסקה ואתה חתולון כבר בורח לישון מה קרה?. מתקתק השעון זועק לך לעלות כבר לישון לא לזוז ידידי היקר עדין מוקדם וטרם הגיע הזמן להניח ת´ראש על הכר

חתולון*

New member
כמה זמן זה רגע?????

תשלחי את שייכת להביא את הפיצה ואת סתם אחד להביא שתייה בריצה איפה יפעת שתביא את הרקדן שאולי שוכב בספה, פרקדן ואיפה נעלמה קרן אור לי הדליקי לנו אור לא שלילי דחיתי השינה בכמה דקות מקווה שלא אחטוף מכות חתולון

חתולוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

רגע זה זמן לא וודאי תלוי בהתפתחות ואולי יהיה כדאי אל תדאג לא תחטוף מכות הנה שמתי בצד את האלות באמת איפה קרן אור לי נעלמה יאללה איש משטרה תפתור תתעלומה

חתולון*

New member
את בוודאי יודעת שאני יודע

אבל לכתוב כאן את התשובה לא מסוגל אפילו שהתשובה, תעלה אותי על הגל קרן תחזור אלינו תוך דקות לאחר שתטפל באישה עם הברקות ואיך שהוא ילך לו לישון היא תתחרה מי יהיה כאן ראשון אז עכשיו היא נהנית, ואולי לא אבל היא בסדר, היא הלכה בשבילו עוד מעט יגיע, תורי ללכת לפני שהעצים, יהיו בשלכת חתולון

הנה אני הגעתי../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

מה לעשות החיים לא קלים גם בעלי רוצה לשחק במחשבים אז , אני את הכיסא החם עזבתי ופיניתי מקום, ממש התעצבנתי אבל באתי כי התגעגעתי התעוררתי ולא ישנתי

למעלה