חדש ומטרד...

kuala2

New member
חדש ומטרד...

שלום אני חדש פה בפורום.. ובא לי לשפוך קצת את הלב. אני בן 22 ואפילו נראה טוב.. אף פעם לא הייתי מהבחורים שבנות רדפו אחריהם. יצאתי עם מישהי במשך שנתיים וחצי והיה מדהים, הבעייה שמאז שנפרדנו(ועבר המון זמן מאז) אני לא מוצא את עצמי בקשרים או בקטעים אינטימיים עם בחורות. היו אולי דברים קטנים ומועטים שלא החזיקו מעמד, לא משהו שאני אזכור בעוד 5 שנים. הבעייה האמיתית שלי היאשכל בחורה שאני מכיר ולא משנה באיזה נסיבות אני תמיד מוצא את הדרך להפוך אותו לסתם עוד ידידה במקום לפתח דברים אחרים ותמיד אני ממציא לעצמי ולאחרים תירוצים למה לא שכבתי עם בחורה כבר שנתיים. אני מודע לזה שאני מאוד בררן, אבל גם לאלה שמצאו חן בעייני פחדתי לתקרב. אני מאוד מסתדר עם בנות ויש לי אפילו יותר ידידות מחברים (ולא אני לא הומו). איך אני משנה את הפאזה הזאת?
 
ברוך בואך חדש ומוטרד../images/Emo24.gif

אני בטוחה שכאן תמצא תשובה לשאתך, כי יש כאן המון נשיםםםםםםםםם!!!!! בלי עין הרע!! אבל אל תצפה להגיע לאילת אם פנייך צופות לטבריה חחחחח אחללה, יהיה בסדר מה אתה דואג?
 
היי לך, וברוך בואך../images/Emo13.gif

תראה, אתה מתאר מערכת יחסים שהיית בה שנתיים, זה דיי הרבה זמן, הייתה ביניכם מערכת יחסים מיוחדת, הייתה אהבה, ומזה מאד קשה להתגבר מיד כשזה נגמר. יש בך איזשהו פחד ליצור קשר חדש, להתחבר שוב שמא תתאכזב או לא תעמוד באהבה חדשה וזה טבעי מאד. אתה כרגע מתאר מצב שאתה לא מוכן נפשית עדיין לקשר ארוך וחברות של ממש כי עדיין הפרידה אצלך טריה. אתה בררן וזה טוב, כי זה מראה שמטעויות לומדים וכרגע את מחפש משהו אמיתי יותר, מישהי שתצוד את ליבך. זה שיש לך הרבה ידידות זה טוב, אתה צעיר וצריך להנות מחייך, לא משהו שאתה צריך להתחייב אליו. קח את הזמן שלך, תהנה מחייך, צא עם חברים וידידות, וביום מן הימים האחת והיחידה תופיע, ואז תרגיש בשל יותר. אתה חושש להתקרב כי אתה פוחד, פוחד להפגע שוב, אבל החיים שלנו ממשיכים הלאה, ויכולים להיות מקרים שבהם תיפגע שוב, כי זו דרך החיים שלנו, ואז אתה צריך להתמודד ולהמשיך הלאה. איך אתה משנה את הפאזה הזאת? פשוט מאד, קודם כל אתה, חשוב עם עצמך, מה אתה בעצם רוצה, אתה רוצה קשר ארוך רק עם אחת, או להנות מחייך ולתת לחיים לזרום, לחשוב איך אני שולט בפחד שלי, מה היה בקשר הקודם שהוביל לפרידה ואיך עליי למנוע זאת שוב, מה אני דורש מעצמי, מהחברה שלי, וכו. אם אתה מרגיש שאתה מוכן נפשית אז פשוט תאמר לעצמך, זהו היום אני בהתחלה חדשה, לא פוחד מקשר, ולוקח את זה חיובי שזה אולי לא יצליח עם אותה אחת שאני מרגיש קרוב אליה, אני מנסה עד שאמצא את המתאימה לי, לא מפחד מכישלון, לא מפחד לאכזב, כי אני יודע שלא חסר בי כלום, אני יודע להעניק, לפרגן, לתת אהבה, ואני נראה טוב. אתה מסתדר עם בנות? יופי. אז ברגע שמישהיא מוצאת חן בעיניך לך בכיוון החיובי, שזה יצליח, לך זקוף, תביט לה בעיניים ותאמר עכשיו אני מרגיש מוכן.
 

sunny8

New member
תאמיני לי יקירתי -אין עליך !

מאיפה כל הסבלנות לענות לכל אחד פה. תאמיני לי , את משהו מיוחד, לא פלא שכולנו שרופות שלך !!! שבת שלום אמרתי לך?????
 
למעלה