חדש ומחפש עבודה..

astro11

New member
חדש ומחפש עבודה..

שלום! אשמח לראות את נקודת מבטו של הגרפולוג בניתוח כתב ידי המועבר בראיון עבודה.

ענוגה

New member
צ'מע, תראה, תביט -

כדי להתפקד על שולחן המתנתחים פה צריך ואף ראוי שבגוף הסרט - הכתב זותומרת - תשטח בקשתך ואף תביע הסכמתך המפורשת ב-ה' הידיעה לביצוע ניתוח גרפולוגי בדגימת כתב-ידך ואז ורק אז אם וכאשר ואולי אם ירצה השם והקדושים מישהו יעבור פה והמישהו הזה הוא גרפולוג ויהיה לו זמן וחשק ותנוח עליו השכינה או השכנה ובקיצור - אז אולי, כפי שנאמר, המישו הזה גם ינתח את כתב ידך ויאיר עיניך ויחשוף מעלותיך ופגמיך המישו הזה הוא לא אני. אז יאללה - אם אתה שבכתב הוא אתה - שרבט נא הסכמתך הכתובה בגוף הסרט (הכתב).

בהתרשמות שטחית אתה נראה לי

שאפתן ונמרץ, ישיר, גלוי, פתוח, תקשורתי, ערני ויודע להגיב בצורה מהירה ומדוייקת, אך גם זהירה ומחושבת כדי להשיג מירב יעילות ויתרונות. אתה ממוקד במטרתך ובתוצאות ופחות עושה חשבונות, התחשבויות ועדינות יתר. אין לך סבלנות למה ומי שנעים סביב העיקר ורלוונטי. מחפש נקודות תורפה במערך הנגדי. עד כאן על קפה הבוקר.

astro11

New member
הרבה תודה על הבוקר אבל...

אשמח לקבל פידבק מפורט יותר...אם אפשר.. כולל נקודות שליליות.. בלי חשבון.. אני מאד מעוניין לדעת כיצד רואה אותי מעסיק פוטנצאלי במדויק שיהיה בוקר וגם יום טוב ..

astro11

New member
ואם כבר.. עוד שאלה

אם כבר מישהו יעשה לי ניתוח מפורט.. אשמח לדעת אם יש בכתב מראה לנטיות מקצועיות וכן התיחסות לפן היצירתי.. שוב.. אבקש ניתוח בלי חשבון לחיוב ולשלילה... מעניין.. תודה

למעלה